Labas rytas.
Labas rytas.
Labas rytas.
Labas rytas.
Labas rytas.
Labas rytas.
Labas rytas,
pralėkė mano atostogos ir dar savaitė po jų Tik grįžus darbai užpuolė, paskaitos prasidėjo, tai sukausi kaip voverė rate. Šią savaitę jau kiek lengviau, nors dabar jau paskaitoms reikia ruoštis.
Kliuvo ir man airiškos žiemos. Gražu, balta, gerai kai namie prie židinio, važiuoti kur jau nelabai norėtųsi, o pasivaikščioti labai gražu. Atskridau, oro uoste dukra pasitiko, tai po kokių 15 min atrodė, kad iš kokių atostogų Lietuvoje grįžau, viskas taip sava ir pažįstama. Nuvažiavau ten - atrodo gyvenčiau ir gerai būtų, grįžau čia - ir vėl atrodo gyvenu ir gerai... Taip ir blaškaisi žmogus dar dviejų valstybių. O ateitis parodys kaip bus.
Kur būsi? Gal Vilniuje?
VGD, sveik ir stiprėk greičiau Kur esi? Gal Vilniuje? Aplankyčiau
pralėkė mano atostogos ir dar savaitė po jų Tik grįžus darbai užpuolė, paskaitos prasidėjo, tai sukausi kaip voverė rate. Šią savaitę jau kiek lengviau, nors dabar jau paskaitoms reikia ruoštis.
Kliuvo ir man airiškos žiemos. Gražu, balta, gerai kai namie prie židinio, važiuoti kur jau nelabai norėtųsi, o pasivaikščioti labai gražu. Atskridau, oro uoste dukra pasitiko, tai po kokių 15 min atrodė, kad iš kokių atostogų Lietuvoje grįžau, viskas taip sava ir pažįstama. Nuvažiavau ten - atrodo gyvenčiau ir gerai būtų, grįžau čia - ir vėl atrodo gyvenu ir gerai... Taip ir blaškaisi žmogus dar dviejų valstybių. O ateitis parodys kaip bus.
QUOTE(*nova* @ 2019 01 25, 10:46)
As pasiiemiau atostogas darbe, kova i LT gryztu savaitei. Reiks vel gelezi pasitikrint.
Kur būsi? Gal Vilniuje?
QUOTE(VDG @ 2019 02 01, 06:56)
<p>Deja, vis dar ligonineje gydausi. Atsirado komplikaciju. Reabilitacija nuplauke, gal kada veliau. O jus gyvuokit, gripais nesirkit, girdejau ir Vilniuje skelbiama epidemija.</p>
VGD, sveik ir stiprėk greičiau Kur esi? Gal Vilniuje? Aplankyčiau
Labas. Liūdna,kad VdG taip prirėme liga.Ir vardą norėtūsi rašyti,ne raides.Sveik sėkmingai,kad ir pamažu.
Labas rytas.
Labas rytas.
Labas,
Vilniuje pūga prasidėjo. Bet toks gražus tas snaigių šokis už lango
Nieko nesugalvojam ką per šventę veikti dar kai ta diena šeštadienis, tai visai nesinori nieko papildomo gal gal į miestą išsiruošim prie laužų, bet dar nežinau, nors orą gražų žada, gal reiks išsikrapštyti kažkaip.
Vilniuje pūga prasidėjo. Bet toks gražus tas snaigių šokis už lango
Nieko nesugalvojam ką per šventę veikti dar kai ta diena šeštadienis, tai visai nesinori nieko papildomo gal gal į miestą išsiruošim prie laužų, bet dar nežinau, nors orą gražų žada, gal reiks išsikrapštyti kažkaip.
Labas rytas.
Gražu žiemą,bet jau norisi pavasario.
Laukiu savaitgalį vaikų,praskaidrina kasdienybę.Savaitgalį broliai buvo susibėgę be antrų pusių Milane.Sugalvojo sėdo lėktuvan,vienas iš vienos pusės kitas iš kitos ir nuskrido.Sesė tai pabendrauja su abiem,o jiems jautėsi bendravimo trūkumas. Man kaip džiugu,kad nenutrūksta bendravimas.