Labas rytas.
Labas rytas.
Labas rytas
Atejo ziema ir i musu kiema -5 siandien ryte, musu kieme rode. Po pietu sniegas ateina. Atnes chaosa keliuose, veluos traukiniai... nu nesmagus tokie orai, kai i darba reikia vaziuot.
Per langa paziuret tai grazu - apserksnyja medziai, zole ir rukas toks tirstas ...
Atejo ziema ir i musu kiema -5 siandien ryte, musu kieme rode. Po pietu sniegas ateina. Atnes chaosa keliuose, veluos traukiniai... nu nesmagus tokie orai, kai i darba reikia vaziuot.
Per langa paziuret tai grazu - apserksnyja medziai, zole ir rukas toks tirstas ...
Deja, vis dar ligonineje gydausi. Atsirado komplikaciju. Reabilitacija nuplauke, gal kada veliau. O jus gyvuokit, gripais nesirkit, girdejau ir Vilniuje skelbiama epidemija.
Labas rytas.
VDG,sveikatytės Tau.Ir ligoninėje pavojinga dabar gulėti?MB laukai vis dar operacijos,bet sako visos planinės atšauktos gripo epidemijos metu.
Stengiamės į parduotuvę eiti ryte,kai mažiau žmonių,niekur nesilankyti susibūrimuose.O taip norėjau į Jazu koncertą.
Labrytas
Ten, kur guliu, operacijos vyksta. Ir karantino nera. Lankyti galima visa laika. O dukros vaikai i mokykla neina, ten yra daug gripuojanciu. Butu geriau, jei lauke didesnis saltukas butu, virusai maziau plistu. As esu pasiskiepijusi nuo gripo, tikiuosi apsisaugoti.
Jazzu koncertas! Ir as noreciau isgirsti!!! Gal per tv transliuos?
QUOTE(VDG @ 2019 02 01, 08:14)
<p>Jazzu koncertas! Ir as noreciau isgirsti!!! Gal per tv transliuos? </p>
Vasario mėnesį turas jos prasidės per LT.Man kažkaip ji šiuo metu labai patinka.
Mes kasmet skiepydavomės,šiemet kaip tyčia neprisiruošėme.Kodėl medikai nesiskiepyja? Vat man įdomu?
Labas rytas.
Laukiu vaikų,bent tokia šventė bus namie šiandien.
Labas rytas.
Labas rytas.
Labas rytas.