Įkraunama...
Įkraunama...

+-45 Mamos ir močiutės

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas

Atejo ziema ir i musu kiema smile.gif -5 siandien ryte, musu kieme rode. Po pietu sniegas ateina. Atnes chaosa keliuose, veluos traukiniai... nu nesmagus tokie orai, kai i darba reikia vaziuot.
Per langa paziuret tai grazu - apserksnyja medziai, zole ir rukas toks tirstas ...
Atsakyti

Deja, vis dar ligonineje gydausi. Atsirado komplikaciju. Reabilitacija nuplauke, gal kada veliau. O jus gyvuokit, gripais nesirkit, girdejau ir Vilniuje skelbiama epidemija.

Atsakyti
Labas rytas.
VDG,sveikatytės Tau.Ir ligoninėje pavojinga dabar gulėti?MB laukai vis dar operacijos,bet sako visos planinės atšauktos gripo epidemijos metu.
Stengiamės į parduotuvę eiti ryte,kai mažiau žmonių,niekur nesilankyti susibūrimuose.O taip norėjau į Jazu koncertą. ax.gif ax.gif
Atsakyti

Labrytas

Ten, kur guliu, operacijos vyksta. Ir karantino nera. Lankyti galima visa laika. O dukros vaikai i mokykla neina, ten yra daug gripuojanciu. Butu geriau, jei lauke didesnis saltukas butu, virusai maziau plistu. As esu pasiskiepijusi nuo gripo, tikiuosi apsisaugoti.

Atsakyti

Jazzu koncertas! Ir as noreciau isgirsti!!! Gal per tv transliuos? 

Atsakyti
QUOTE(VDG @ 2019 02 01, 08:14)
<p>Jazzu koncertas! Ir as noreciau isgirsti!!! Gal per tv transliuos? </p>

Vasario mėnesį turas jos prasidės per LT.Man kažkaip ji šiuo metu labai patinka. wub.gif
Mes kasmet skiepydavomės,šiemet kaip tyčia neprisiruošėme.Kodėl medikai nesiskiepyja? bigsmile.gif Vat man įdomu?
Atsakyti
Labas rytas.
Laukiu vaikų,bent tokia šventė bus namie šiandien. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti