Įkraunama...
Įkraunama...

+-45 Mamos ir močiutės

QUOTE(IngridaB @ 2019 01 21, 08:22)
Labas rytas
Ar matėte dalinį mėnulio užtemimą.Mes dar spėjome,kol nesulindo į debesis.

Nemačiau schmoll.gif apsiniaukę jau buvo verysad.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti

Labas vakaras . Atsilikau nuo jusu, bet ne be priezasties. Pasiguosiu - visa gruodi dariau visokius tyrimus mot. Ligu srityje. Pries 5 dienas buvau operuota , dabar po truputi taisausi. Jei noresit tiksliau ,galesiu asmeniskai parasyti. Tik noriu visom primigtinai pasakyti - nepamirskit tikrintis pas gera ginekologa. !!!Bloga liga gali smogti visai netiketai!!!! Bukit visos sveikos. Banalu, bet tikra tiesa.

Atsakyti

Nemiga kamuoja, tai perskaiciau ka buvau praleidusi. Dziaugiuosi , kad daug geru dalyku ivyko- zydi amariliai, dukryte grizo is uzjurio, mokslai juda i prieki...Saunuoles jus visos!

Atsakyti
Labas rytas.
VDG,sveikatytės.Svarbu atrado ligą. 4u.gif 4u.gif
Sąžiningai kasmet einu pagal programą tyrimams,kas priklauso.Praeis gripai,reiks vėl eiti. ax.gif Vat vyrams nežinau kodėl iki 55 tik programa,nors jų anksti išeina daugiau? blink.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikos

VDG, sveikatos tau daug daug 4u.gif as vargstu su gelezies trukumu. Buvau tiek dasivarius kad gelezis nukritus buvo iki 2.6. Geriau apie pusmeti vaistus, dar ir dabar pageriu, kai prisimenu biggrin.gif

Turim ir mes sniego smile.gif vakar vakare pasnigo, tai dar ir si ryta ant zoles laikosi rolleyes.gif
Atsakyti
VDG, svekatos 4u.gif

man sie negalavimaii operacija pasalinti. Jau seniai.

nova, o mes daug sniego turim.

Labas
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2019y 01 23, 09:20)
VDG, svekatos 4u.gif

man sie negalavimaii operacija pasalinti. Jau seniai.

nova, o mes daug sniego turim.

Labas

Smagu jums mirksiukas.gif mes ne kiekvienais metais sniega matom biggrin.gif
Atsakyti
siaip ziemos nemegstu, bet si man patinka wub.gif
Atsakyti
Sveikatos VDG. Mes pasidarem žiemine ''Foto sesiją''.Prie savo obelų biggrin.gif Tikrai smagu.Nuostabi vasara,dabar nuostabi žiema.Kada taip buvo? Matomai,greitai ir nebus Paveiksliuku dar pasidalinsiu šios dienos
Atsakyti

Nuostabus ziedas, nematytas. Gal pavyks issaugoti svoguna kitam sezonui.

Aciu uz sveikatos palinkejimus

Atsakyti
VDG, console.gif sveik ir saugok save.Jau namie ar tebesivartai valdiškoje lovoje?
Ingrida, tai, ir aš, ir vyras kas priklauso pagal programą pasidarom, bet dabar jau tos programos kai kurios baigiasi.Tepinėlį tyrimams ima iki 60 pagal programą, toliau gyvenk kaip nori.
Amarille, nuostabus žiedas. wub.gif Aš pilnavidurį turiu baltą, bet, kiaulystės dėsnis, jis dar nedavė nė vieno vaikučio, o tie, kurių turiu daug, tai svogūnėlius augina ir augina biggrin.gif
O aš nesidžiaugiu praėjusia vasara.Derlius menkas tepaaugo, net žolė pievose nežėlė, pritrūkom šulinyje vandens.Jis ir dabar dar nėra pakankamai pakilęs, bet oro hidroforas nebeįtraukia.Dar tebepataupom, o gal išmokom gyventi taupant, pripratom prie mažesnio kiekio kad diskomforto nebejaučiam g.gif
Nova, gal esi vegetarė?Ar organizmas nebeįsisavina geležies?
Atsakyti