Labas rytas.
Užsnigo Antrą dieną autobusais į darbą, bet nors žiema galiu pasigrožėti Nors grįžtu pilnais sniego batais, bet vis tiek brendu per sniegą
Nuo pirmadienio egzaminai, o sausio pabaigoje savaitė atostogų liko trys savaitės iki jų
Nuo pirmadienio egzaminai, o sausio pabaigoje savaitė atostogų liko trys savaitės iki jų
MamaEgle, sekmes egzuose
grazu kai prisnigta. Sviezias, baltas sniegas girgzda po kojom kai eini... nu pasaka, daugiau nieko o dar grazesne "pasaka" buna kai sniegas pradeda tirpt balos, pliurza aplink...
grazu kai prisnigta. Sviezias, baltas sniegas girgzda po kojom kai eini... nu pasaka, daugiau nieko o dar grazesne "pasaka" buna kai sniegas pradeda tirpt balos, pliurza aplink...
Labas rytas.
Noa,vaizdingai aprašei.
MamaEgle,sėkmės pasiruošiant.Mažajai prasideda trečiadienį maratonas.
Labas rytas.
Labas rytas.
Vakar įdomiame spektaklyje pabuvojome Koršunovo Tartiufas.Na jau labai modern,dar tokiame nebuome,tik labai jau daug rūkė aktoriai.sėdėjome dūmuose visą spektaklį. Ėjau taip skeptiškai nusiteikųsi,bet labai patiko.
QUOTE(IngridaB @ 2019 01 04, 09:21)
Labas rytas.
Noa,vaizdingai aprašei.
MamaEgle,sėkmės pasiruošiant.Mažajai prasideda trečiadienį maratonas.
Ačiū, Ingrida prireiks sėkmės grįžtu prie mokslų, MB šiandien išvažiavo, tai dienos vėl grįš į savas vėžes.
QUOTE(IngridaB @ 2019 01 06, 09:14)
Labas rytas.
Vakar įdomiame spektaklyje pabuvojome Koršunovo Tartiufas.Na jau labai modern,dar tokiame nebuome,tik labai jau daug rūkė aktoriai.sėdėjome dūmuose visą spektaklį. Ėjau taip skeptiškai nusiteikųsi,bet labai patiko.
Buvau Koršunovo "Išvaryme". Pati tema aktuali, bet tiek keiksmažodžių nuo scenos nesitikėjau normalūs žodžiai tik tarpuose tarp virtinės keiksmų. Kažkaip labai neskaniai žiūrėjosi, o dar tie šaukimai rėkimai... tikriausiai aš kažko nesuprantu, bet nepatiko man
O mažasis gyrė Išvarymą ir Meisteris ir Margarita patiko.Sausį eis į du Koršunovo spektaklius.Mane tai dabar užvedė,noriu daugiau pamatyti jo spektaklių,tik kad pas mus retai atvažiuoja.
Na dabar namai ištuštėjo suvisam ir šanūką išvežė.Likom dviese tik,vis turėjau užsiėmimą vedžioti,nors ir pykau kai rytais reikdavo iš 5 aukšto bėgti.
Na dabar namai ištuštėjo suvisam ir šanūką išvežė.Likom dviese tik,vis turėjau užsiėmimą vedžioti,nors ir pykau kai rytais reikdavo iš 5 aukšto bėgti.
QUOTE(IngridaB @ 2019 01 06, 19:12)
O mažasis gyrė Išvarymą ir Meisteris ir Margarita patiko.Sausį eis į du Koršunovo spektaklius.Mane tai dabar užvedė,noriu daugiau pamatyti jo spektaklių,tik kad pas mus retai atvažiuoja.
Man kiek šokas buvo kai pamačiau Išvarymo trukmę.... beveik 6 valandas patinka ir man pasikultūrinti, tik kad to laiko nelabai turiu. O ir bilietų kainos kiek "kanda" jeigu kur geresnis renginys tai jau ir kaina 30 ir daugiau, o einu ne viena, tai kiek daugokai gaunasi. Prieš Kalėdas buvome Forum Cinema, jie transliuoja tiesiogiai iš įvairių teatrų spektaklius, tai "Spragtuką" žiūrėjome iš Maskvos Didžiojo teatro. Labai patiko
Labas rytas.
Labas rytas.
Labas rytas
Ingrida, ar nepradesit ziuretis sau suniuko musiske savo atsiradimu, visa gyvenima apverte aukstyn kojom MB nuostabia kompanijone turi
Nu ka, egles jau "nurengtos" - lauksim kitu Kaledu netruks tie metai prasiverst. Taip baisiai greit bega tas laikas
Ingrida, ar nepradesit ziuretis sau suniuko musiske savo atsiradimu, visa gyvenima apverte aukstyn kojom MB nuostabia kompanijone turi
Nu ka, egles jau "nurengtos" - lauksim kitu Kaledu netruks tie metai prasiverst. Taip baisiai greit bega tas laikas