Įkraunama...
Įkraunama...

+-45 Mamos ir močiutės

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Užsnigo wub.gif Antrą dieną autobusais į darbą, bet nors žiema galiu pasigrožėti topsecret.gif Nors grįžtu pilnais sniego batais, bet vis tiek brendu per sniegą wub.gif

Nuo pirmadienio egzaminai, o sausio pabaigoje savaitė atostogų thumbup.gif liko trys savaitės iki jų thumbup.gif

Atsakyti
MamaEgle, sekmes egzuose 4u.gif
grazu kai prisnigta. Sviezias, baltas sniegas girgzda po kojom kai eini... nu pasaka, daugiau nieko wub.gif o dar grazesne "pasaka" buna kai sniegas pradeda tirpt biggrin.gif balos, pliurza aplink... biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Noa,vaizdingai aprašei. wub.gif
MamaEgle,sėkmės pasiruošiant.Mažajai prasideda trečiadienį maratonas. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 05 sausio 2019 - 08:14
Labas rytas.
Vakar įdomiame spektaklyje pabuvojome Koršunovo Tartiufas.Na jau labai modern,dar tokiame nebuome,tik labai jau daug rūkė aktoriai.sėdėjome dūmuose visą spektaklį. bigsmile.gif Ėjau taip skeptiškai nusiteikųsi,bet labai patiko. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2019 01 04, 09:21)

Labas rytas.
Noa,vaizdingai aprašei. wub.gif
MamaEgle,sėkmės pasiruošiant.Mažajai prasideda trečiadienį maratonas. mirksiukas.gif

Ačiū, Ingrida 4u.gif prireiks sėkmės topsecret.gif grįžtu prie mokslų, MB šiandien išvažiavo, tai dienos vėl grįš į savas vėžes.

QUOTE(IngridaB @ 2019 01 06, 09:14)

Labas rytas.
Vakar įdomiame spektaklyje pabuvojome Koršunovo Tartiufas.Na jau labai modern,dar tokiame nebuome,tik labai jau daug rūkė aktoriai.sėdėjome dūmuose visą spektaklį. bigsmile.gif Ėjau taip skeptiškai nusiteikųsi,bet labai patiko. mirksiukas.gif

Buvau Koršunovo "Išvaryme". Pati tema aktuali, bet tiek keiksmažodžių nuo scenos nesitikėjau doh.gif normalūs žodžiai tik tarpuose tarp virtinės keiksmų. Kažkaip labai neskaniai žiūrėjosi, o dar tie šaukimai rėkimai... tikriausiai aš kažko nesuprantu, bet nepatiko man schmoll.gif
Atsakyti
O mažasis gyrė Išvarymą ir Meisteris ir Margarita patiko.Sausį eis į du Koršunovo spektaklius.Mane tai dabar užvedė,noriu daugiau pamatyti jo spektaklių,tik kad pas mus retai atvažiuoja. ax.gif
Na dabar namai ištuštėjo suvisam ir šanūką išvežė.Likom dviese tik,vis turėjau užsiėmimą vedžioti,nors ir pykau kai rytais reikdavo iš 5 aukšto bėgti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2019 01 06, 19:12)
O mažasis gyrė Išvarymą ir Meisteris ir Margarita patiko.Sausį eis į du Koršunovo spektaklius.Mane tai dabar užvedė,noriu daugiau pamatyti jo spektaklių,tik kad pas mus retai atvažiuoja. ax.gif
Na dabar namai ištuštėjo suvisam ir šanūką išvežė.Likom dviese tik,vis turėjau užsiėmimą vedžioti,nors ir pykau kai rytais reikdavo iš 5 aukšto  bėgti. mirksiukas.gif

Man kiek šokas buvo kai pamačiau Išvarymo trukmę.... doh.gif beveik 6 valandas doh.gif patinka ir man pasikultūrinti, tik kad to laiko nelabai turiu. O ir bilietų kainos kiek "kanda" topsecret.gif jeigu kur geresnis renginys tai jau ir kaina 30 ir daugiau, o einu ne viena, tai kiek daugokai gaunasi. Prieš Kalėdas buvome Forum Cinema, jie transliuoja tiesiogiai iš įvairių teatrų spektaklius, tai "Spragtuką" žiūrėjome iš Maskvos Didžiojo teatro. Labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Ingrida, ar nepradesit ziuretis sau suniuko bigsmile.gif musiske savo atsiradimu, visa gyvenima apverte aukstyn kojom biggrin.gif MB nuostabia kompanijone turi biggrin.gif

Nu ka, egles jau "nurengtos" - lauksim kitu Kaledu mirksiukas.gif netruks tie metai prasiverst. Taip baisiai greit bega tas laikas unsure.gif
Atsakyti