Labas rytas.
Labas rytas.
Amarile ir visi tavo?Labai gražūs. Mano paparastukas laitinėje krauna žiedą.
Amarille , tai čia gėlės pagal tavo niką .Auginti privalai, kad nereikėtų keisti savo vardo To gėrio ir aš turiu, bet mano neveisliniai, tik vienas Minerva kažkada parsisiųstas iš Florexlit.Turiu iš viso 5 skirtingus, bet vazonų šiuo metu 14, kai kuriuose pasodinta ir po 5 svogūnus Kiekvieną pavasarį, sodindama amarilius į lauką, pasižadu sau, kad rudenį išsirausiu po vieną kiekvienos spalvos, o kitus paliksiu sušaldyti.Ir kiekvieną rudenį vėl pasigailiu ir viską išraunu, šiemet rudenį 4 svogūnus pavyko padovanoti Žiemą keikiu pati save už apkrautas palanges, sunku nuvalyti jas, nes pajudinus nulinksta lapai ir tt Bet kai žydi, tai tirpstu iš laimės, šiuo metu lenda 7 žiedynstiebiai
Sniego nebeliko, kaip ir pavasaris už lango Kažkodėl dar jo nelaukiu
Labas rytas.
Pažiūrėjau laiptinėje dar yra vietos.Neatsilaikiau moki-veži svogūnėliams akcija,jau bedygstantys.Prigriebiau kelis,o namie vietos nei pro kur.Sodinsiu laiptinėn.
QUOTE(bangelee @ 2018 12 30, 15:07)
Amarille , tai čia gėlės pagal tavo niką .Auginti privalai, kad nereikėtų keisti savo vardo To gėrio ir aš turiu, bet mano neveisliniai, tik vienas Minerva kažkada parsisiųstas iš Florexlit.Turiu iš viso 5 skirtingus, bet vazonų šiuo metu 14, kai kuriuose pasodinta ir po 5 svogūnus Kiekvieną pavasarį, sodindama amarilius į lauką, pasižadu sau, kad rudenį išsirausiu po vieną kiekvienos spalvos, o kitus paliksiu sušaldyti.Ir kiekvieną rudenį vėl pasigailiu ir viską išraunu, šiemet rudenį 4 svogūnus pavyko padovanoti Žiemą keikiu pati save už apkrautas palanges, sunku nuvalyti jas, nes pajudinus nulinksta lapai ir tt Bet kai žydi, tai tirpstu iš laimės, šiuo metu lenda 7 žiedynstiebiai
Tai su manim kada nors pasidalink. Noriu įvairių tureti.Ir pradeti auginti po kelis bliūduose
Papildyta:
GERŲ METŲ VISOMS
Su artėjančiais Mamos,Močiutės.Daug naujų anūkų ir sveikatos,daugiau viskas nuperkama.
Labas rytas.
Su Naujais metais visas
Linkiu kad sie metai nebutu prastesni uz praejusius
Linkiu kad sie metai nebutu prastesni uz praejusius
Su Naujais visas Sveikatos, pasisekimo visuose darbuose.
Amariles labai grazus kvietkai.
Amariles labai grazus kvietkai.
Labas rytas.
Labas
Su Naujais mamos ir močiutės Svarbiausiai būkime sveikos, o tada visko turėsime
Pralėkė šventės kaip ir nebuvusios.... dar kai tarpe jų laidotuvės, tai visai nepasijautė lauki lauki, o pralekia ir vėl dienas skaičiuoji iki kitų švenčių....
Amarile, labai gražios gėlės turėjau kažkada jų keletą, bet liko Airijoje, tai tikriausiai jau ir neišgyveno važiuosiu sausio gale tai pažiūrėsiu kaip ten jos laikosi.
Su Naujais mamos ir močiutės Svarbiausiai būkime sveikos, o tada visko turėsime
Pralėkė šventės kaip ir nebuvusios.... dar kai tarpe jų laidotuvės, tai visai nepasijautė lauki lauki, o pralekia ir vėl dienas skaičiuoji iki kitų švenčių....
Amarile, labai gražios gėlės turėjau kažkada jų keletą, bet liko Airijoje, tai tikriausiai jau ir neišgyveno važiuosiu sausio gale tai pažiūrėsiu kaip ten jos laikosi.