Labas rytas.
Na sūnus su marčia jau gal ore? Labai laukiu vaikų.
Labas rytas.
Labas rytas
IngridaB, ar sulaukei jau vaiku
IngridaB, ar sulaukei jau vaiku
QUOTE(*nova* @ 2018 12 23, 09:31)
Laukiu dar visų iš Vilniaus.
O mes šiemet Kūčias valgysim vieni du.Neatsimenu iš vis ar kada mums yra taip buvę.Naujus Metus be vaikų tai jau seniai sutinkam.Užtad į Kalėdas gal pirmą sykį išvyksim iš namų.Sūnui sugedo mašina, remontas nemažai kainuos, apie 500 eurų, tad išleisti tokius pinigus , kai šeimoje 3 vaikai, prieš Kalėdas jie negali.Tokiu atveju vaikai paliktų be žiburėlių, kalėdinių išvykų, dovanėlių ir tt.Tad šiemet pas juos važiuosim mes, ten atvažiuos ir iš Danijos grįžusi dukra.Ji kūčiavos pas uošvius Kaune, nes pernai buvo pas mus.Reikia draugiškai dalintis, kai yra abieji tėvai Tad anūkams dovanėlės nesuvėluos, vakar dar kiaulę pasipjovėm, šviežienos nuvešim, atsargų iš rūsio Bet Kalėdų vakarą grįšim namo, kad ir suvėluosim kiek.Bet nieko nepadarysi, gyvenam kaime, laikom gyvulius, galų gale pečių reikia kūrenti, radijatoriai kad neperšaltų.Senais laikais išvažiuodavom ir su nakvyne, bet tada vieni kaimynai išleisdavo kitus, ir karves pamelždavo.Mes irgi kitus išleisdavom, jų gyvulius prižiūrėdavom.O dabar vieni paseno, kiti išvyko, treti nelaiko nieko, ir nebenori eit pas kitus netgi už pinigus.
Bet vis tiek Kūčioms padarysiu 12 patiekalų, nors ir po šaukštą.Tradicijos yra tradicijos, nenusižengsiu.Ir nepergyvenu, kad būsim vieni.Netgi savotiškai įdomu, kaip tai mums pavyks
Bet vis tiek Kūčioms padarysiu 12 patiekalų, nors ir po šaukštą.Tradicijos yra tradicijos, nenusižengsiu.Ir nepergyvenu, kad būsim vieni.Netgi savotiškai įdomu, kaip tai mums pavyks
Sveikos
Bangelee, kad nesijaustumete vieni - palaikysiu jus mintimis
Visoms jums ir jusu seimoms ramiu Kuciu stalo ir linksmu Sv Kaledu
Nu o pas mane maratonas tesiasi... ruosiu 12 patiekalu. Nors mes tik trise, bet 12 tradiciniu patiekalu visada gaminu. Ir vaskine, pasventinta zvake visada uzdegam ant stalo...
Oras pas mus labai grazus, tai MB eina su kalyte pasivaiskciot, o mes su katinu - virtuvej kuisimes
Bangelee, kad nesijaustumete vieni - palaikysiu jus mintimis
Visoms jums ir jusu seimoms ramiu Kuciu stalo ir linksmu Sv Kaledu
Nu o pas mane maratonas tesiasi... ruosiu 12 patiekalu. Nors mes tik trise, bet 12 tradiciniu patiekalu visada gaminu. Ir vaskine, pasventinta zvake visada uzdegam ant stalo...
Oras pas mus labai grazus, tai MB eina su kalyte pasivaiskciot, o mes su katinu - virtuvej kuisimes
Labas visoms
Ačiū, VDG jau sesija priartėjo... tikiuosi, kad viskas bus gerai
Kaip gera skaityti kai grįžta visam ir dar jaunimas sėkmės jiems Lietuvėlėje
Tikrai ne tavo vienos mano taip pat panaši dar yra kelios mūsų mamos kurių ne tokios jau didelės šeimos
Ne tik Lietuvos. Užtektinai kursų yra ir UK. Airijoje ne vienus esu pabaigus. Juokauju, kad man irgi jau į trečio amžiaus jau reiktų žvalgytis, o aš dar dieninio kurso studentė, grupiokai už mano dukrą jaunesni
Su šventėmis jus ir jūsų šeimas ramių šv. Kūčių ir džiaugsmingų šv. Kalėdų. O pas mus jos ne tokios džiaugsmingos sekmadienio ankstų rytą išėjo MB mama.... MB jau susiplanavęs buvo trečiadienį grįžti, planavo dar į mamos gimtadienį, kurios sausio pirmomis dienomis, o grįžta į laidotuves..... nesulaukė mama jo grįžtančio, nors labai labai laukė.....v
QUOTE(VDG @ 2018 12 19, 09:46)
MamaEglute, šaunuolė tu mūsų, sekmės laikant egzaminus
Ačiū, VDG jau sesija priartėjo... tikiuosi, kad viskas bus gerai
QUOTE(bangelee @ 2018 12 19, 21:17)
Šiandien iš Danijos grįžo vidurėlė.Visam laikui, džiaugiuosi.
Kaip gera skaityti kai grįžta visam ir dar jaunimas sėkmės jiems Lietuvėlėje
QUOTE(*nova* @ 2018 12 20, 00:52)
Sveikos
VDG, malonu, dekui didele ir jusu seimyna -smagu ziuriu, tik mano vienos tooookia mazute seimyna, viena sunu teturime. Ir be antros puses dar.... nu nieko... laukiam...
Nesu nieko girdejus apie senjoru univerus kas ten per mokslai?
VDG, malonu, dekui didele ir jusu seimyna -smagu ziuriu, tik mano vienos tooookia mazute seimyna, viena sunu teturime. Ir be antros puses dar.... nu nieko... laukiam...
Nesu nieko girdejus apie senjoru univerus kas ten per mokslai?
Tikrai ne tavo vienos mano taip pat panaši dar yra kelios mūsų mamos kurių ne tokios jau didelės šeimos
QUOTE(*nova* @ 2018 12 20, 10:48)
Labas rytas
IngridaB, nu skamba tikrai gerai senjoru mokslai. Uzimtumas, bendravimas, smegenu lavinimas... tikrai pagirtinas LT valdzios projektas.
Sekmes studijose, kurios mokotes
IngridaB, nu skamba tikrai gerai senjoru mokslai. Uzimtumas, bendravimas, smegenu lavinimas... tikrai pagirtinas LT valdzios projektas.
Sekmes studijose, kurios mokotes
Ne tik Lietuvos. Užtektinai kursų yra ir UK. Airijoje ne vienus esu pabaigus. Juokauju, kad man irgi jau į trečio amžiaus jau reiktų žvalgytis, o aš dar dieninio kurso studentė, grupiokai už mano dukrą jaunesni
Su šventėmis jus ir jūsų šeimas ramių šv. Kūčių ir džiaugsmingų šv. Kalėdų. O pas mus jos ne tokios džiaugsmingos sekmadienio ankstų rytą išėjo MB mama.... MB jau susiplanavęs buvo trečiadienį grįžti, planavo dar į mamos gimtadienį, kurios sausio pirmomis dienomis, o grįžta į laidotuves..... nesulaukė mama jo grįžtančio, nors labai labai laukė.....v
Lai gerovės, ir laimės Šv. Kalėdos Jums teikia,
Te pildosi viskas, ko tik širdžiai reikia,
Daugiausia sveikatos, giedriausių dienų,
Šeimyninės laimės ir metų ilgų.
MamaEgle, uzuojauta del netekties
Te pildosi viskas, ko tik širdžiai reikia,
Daugiausia sveikatos, giedriausių dienų,
Šeimyninės laimės ir metų ilgų.
MamaEgle, uzuojauta del netekties
Sveikutes
Su sv. Kaledomis visas. Tegu Dievuliukas nepagaili jums sveikatos ir laimes. Tegu sirdys dziaugiasi ir dziugina aplinkinius.
Labai seniai nebuvau sioj temoj. Gal net dauguma pamirso apie mane. Pas mane jokiu dideliu ivykiu, antra ziema praleidziu Kupiskyje, nes mamos nebegaleciau nusivezt i Panevezy. Apsipratau net su patogumu nebuvimu, ner kur detis. Svarbu mama dar gyva. Vakar su vyru Kuciu stala tempem i mamos kambari. Taip lengviau, nei mama i ratus isodint. Mirus anytelei pris metus, paveldejau jos katina. Tai katinai dabar cieli trys. Isidedu tema i favoritus, kad buciau visada su jumis. Mano vienintelis sunus Danijoje, baige antrus mokslus, du metai gyvena su mergaite. Atvaziuoja kas vasara abu dienai ar keliom valandom.
Su sv. Kaledomis visas. Tegu Dievuliukas nepagaili jums sveikatos ir laimes. Tegu sirdys dziaugiasi ir dziugina aplinkinius.
Labai seniai nebuvau sioj temoj. Gal net dauguma pamirso apie mane. Pas mane jokiu dideliu ivykiu, antra ziema praleidziu Kupiskyje, nes mamos nebegaleciau nusivezt i Panevezy. Apsipratau net su patogumu nebuvimu, ner kur detis. Svarbu mama dar gyva. Vakar su vyru Kuciu stala tempem i mamos kambari. Taip lengviau, nei mama i ratus isodint. Mirus anytelei pris metus, paveldejau jos katina. Tai katinai dabar cieli trys. Isidedu tema i favoritus, kad buciau visada su jumis. Mano vienintelis sunus Danijoje, baige antrus mokslus, du metai gyvena su mergaite. Atvaziuoja kas vasara abu dienai ar keliom valandom.
Mielosios su praėjusionis šventėmis.
Aptūrėjau švetę,visi buvo sugrįžę,su antromis pusėmis.
MamaEgle,užuojauta.
Labas rytas.
Labas rytas.