O mes isliekam istikimi kuciu vakarienei 12 patiekalu, ir jokiu naujoviu
Nezinau dar ar kalakuta ar anti kepsiu. Dar neapsisprendziam
Labas rytas.
Tai 12 patiekalų būtinai reiks.Sėmenų negaunu,reiks turguje šiandien ieškoti.Gal ir kanapių gausiu?
Labas visom forumietėm, taip pat naujai Novai.
Jau visai pasinėriau į Kalėdų laukimą. Saindien važiuosiu į koncertą su buvusiais bendradarbiais. Kaip malonu, kad pakvietė drauge važiuoti. Jau 2 pilni metai, kaip atsisveikinau su darbu. O vakar buvau vakarėlyje su III universiteto senjorais.
Kūčioms ir Kalėdoms suvažiuos visi (bus12 žmonių, visai kaip 12 apaštalų ). Laikau tradiciją, nors kartais pagalvoju, kad norėčiau kokį sykį pas kitus kalėdoti,
Prisistatysiu Novai - turiu 3 vaikus: dukrą ir du sūnus. Dukra ir vidurinis sūnus turi jau savo seimas. Viso 5 anūkai. O jauniausias sūnaitėlis be šeimos, nors jau seniai laikas. Gyvenu netoli Kėdainiu, nedideliame miestelyje, o gal tiksliau kaime. Smagu, kad papildei mūsų gretas.
MamaEglute, šaunuolė tu mūsų, sekmės laikant egzaminus
Nežinau, ar dar iki Kūčių prisėsiu prie kompo, tai sveikinu visas iš anksto, būkit sveikos , stiprios, laimingos ir ištvermingos
Sveikos visos,
Kuri iš mūsų, močiučių,turi mažiausiai laisvo laiko? .aišku VDG.Senjora . O aš vis dar naiviai tikiuosi, kad, išėjus į pensiją, turėsiu daugiau laisvo laiko, galėsiu skirti laiko išmokti megzti mezgimo mašina, žmoniškai susitvarkyti namus, o ne paskubomis, nueiti pas artimesnes ar tolimesnes kaimynes paplepėt ir išgerti kavos
VDG, mokaisi Trečio Amžiaus Universitete?Pora mūsų kaimo gyventojų irgi mokosi, viena Mažeikiuose, kita Sedoje.Gal ir man visai patiktų, bet važinėti 15 ar 20 kilometrų, nežinau.Vien atstumas stabdo.Norėjau pernai mokytis anglų kalbos, bet...Tiesa pasakius ir dabar noriu, bet važinėtis nežinau ar prisiversiu.Įsijungus į universiteto veiklą, norėtųsi ir dar kitų veiklų, gal velti išmokti.
Šiandien iš Danijos grįžo vidurėlė.Visam laikui, džiaugiuosi.
VDG, malonu, dekui didele ir jusu seimyna -smagu ziuriu, tik mano vienos tooookia mazute seimyna, viena sunu teturime. Ir be antros puses dar.... nu nieko... laukiam...
Nesu nieko girdejus apie senjoru univerus kas ten per mokslai?
Bangelee, pati geriausia kaledine dovana - dukters gryzimas
Labas rytas.
Nova pensininkai lanko kaip kursus nemokamus svarbiausia.Mama prieš kelis metus du metus iš eilės lankė anglų kalbos.Moka dabar žymiai geriau už mus.Kai pas sūnų buvome UK ji mūms buvo už vertėją.
Bangele,smagu.Laukiu ir aš visų vaikų.
IngridaB, nu skamba tikrai gerai senjoru mokslai. Uzimtumas, bendravimas, smegenu lavinimas... tikrai pagirtinas LT valdzios projektas.
Sekmes studijose, kurios mokotes
Labas rytas.
Didysis penktadienis?
Superinis sveikinimas ir jums taip pat
Po darbo jau namo vaziuoju. Atostogos iki 2 sausio. Kompanija visa svencia
Pas mus taip silta, kad visai nesijaucia kad kaledos. Virs 10 silumos, saule vis islenda, tik kad vejas stiprokas...
Amarrile, bus ir kiti metai, bandyk, mokykis.Tau turi būti tame pačiame mieste, važinėt nereiktų.O pasivaikščiot sveika, pabendrauti su žmonėmis irgi malonu.Aš pernai norėjau, buvau nuvažiavusi, pagal amžių tinku.Bet užsiėmimai vyksta dienos metu, o aš dar kol kas dirbanti, tai man niekaip neišėjo suderinti.Nėra visai nemokama, bet pinigai nedideli.Galiu suklysti, bet lyg stojimo mokestis 7 eurai, už metus kasmet nario mokestis 5 eurai, ir už kiekvieną dalyką, ko mokysis yra po eurą už metus.Organizuoja ekskursijas, ten irgi mokėt reikia, jei nori važiuot.Sedos Trečiojo amžiaus Universitetas šį pavasarį organizavo ekskursiją į Olandiją į gėlių parodą, tai tada jau virš šimto (lyg 160?) eurų 4 dienų ekskursija kainavo.Bet labai aktyviai žmonės dalyvavo
Ot ziemos budavo