Įkraunama...
Įkraunama...

+-45 Mamos ir močiutės

Labas rytas damos 4u.gif

Vel pirmadienis, vel i darbus kimbam biggrin.gif na o kaip savaitgalis praejo?

Ingrida, ar neauginate taksiuko? As cia is jusu avataro speju ax.gif

Atsakyti
Laba 4u.gif
ohoho, koks sujudimas thumbup.gif kaip senais laikais topsecret.gif reikėjo laiko kol perskaičiau thumbup.gif kaip smagu kai daugiau mūsų atsiranda wub.gif prisirinkau citatų, kad tik minčių nebūčiau išmėčius hihihi.gif

*nova*, sveika prisijungus 4u.gif Smagaus bendravimo 4u.gif neprapulk ax.gif
QUOTE(IngridaB @ 2018 11 30, 21:56)
Kaip sūnus išvyko keliems mėnesiams,o gavosi jau 5 metai ir dar neaišku ar begrįš?

MB metams išvyko, o dabar jau 17 kai jis ten doh.gif ot laikas kaip greitai bėga.... doh.gif

QUOTE(*nova* @ 2018 12 01, 00:01)
Didele seimyna jusu  smagu kai visi vaikai  suvaziuoja  antros puses pas visus yra?

Ir musiskiui laikas butu apie seimyna pagalvot, nu bet kolkas neskuba...

nelabai tas jaunimas apie vaikus galvoja. Pirmiau pagyventi dėl savęs, karjera, o paskui gal kada nors ateityje.... o kada jei ne kol jauni vaikus gimdyti ir auginti juos? Paskui ir patys jauni, ir vaikai jau užauginti. Dar suprantu kai vėliau gimdo ne pirmą/antrą, bet kai su pirmais tiek laukia.... mastau.gif bet tai ką tu žmogau jiems patarsi... irnesakyk.gif jie geriau žino nei mes topsecret.gif

QUOTE(IngridaB @ 2018 12 01, 12:45)
Maniškiam 31.27,mažajai vakar 22 suėjo.
Atsigavo tema,kur kitos?
Pas mus ir daugiavaikių yra,mamos kur jūs?Visos susikraustė į fb. O man ten tik labai daug informacijos.
Kaupiuosi pas vištas reikia važiuoti,niekaip mb neiškrapštau.

Sveikinimai tavo mergytei 4u.gif 4u.gif dar vienas įrodymas kaip laikas greitai eina.... atrodo dar pernai į pradinę mokyklą ėjo..... doh.gif

nelabai ir fb bendrauja schmoll.gif kažkada skype buvo labai populiaru, vis kliurksėjo, dabar ir ten ramu.

QUOTE(*nova* @ 2018 12 01, 18:09)
Na, man ir kazkaip arciau prie dusios SM nei FC    tik tiek kad dar sedziu senoj versijoj  netinka man nauja...

sena versija ir man arčiau prie dūšios. Kiek bus leidžiama tiek senoje būsiu.

QUOTE(bangelee @ 2018 12 01, 22:28)
Nova, dabar galvoju kada buvom visi kartu susitikę.Gal per dukters vestuves ,ir po to per anūko krikštynas 2013metais. Kai vengrai buvo pernai pavasarį atvažiavę. sūnaus šeimos nebuvo, jie susitiko Kaune atskirai.Šiemet prie Kalėdų stalo nebus vengrų ir mažosios.  Yra, kaip yra.Turim bendrą pokalbių  čatą, kasdien bendraujam, nuotraukas matom, neatrodo, kad jie kažkur toli, jauti lyg gretimam kambaryje būtų

Mes irgi jau seniai visi buvome ir kažin ar kada bebūsime visa šeima kartu prie vieno stalo mastau.gif vis labiau išsivažinėja visi. Man jau darosi baisu ir vėl visokių minčių kyla..... doh.gif
Atsakyti
Nova,jau po taksės rusų toi terjerę turėjome.Bet prie taksės tiek įpratę buvome,tai ir nekeičiu.Gal taksą auginate? mirksiukas.gif
Laukiu kalėdų visi susibėgsime. wub.gif wub.gif
Atsakyti
MamaEgle, dekui malonu 4u.gif kokiu tau minciu kyla, del ko? Gal ir jus isvaziuot kur galvojat?

Ingrida, taip turime mini taksiuke, mergyte vardu neira. Gruodzio 8 3 men sueis mirksiukas.gif dar katina turime, britu melynasis, 11 metu jam. Bijojom kaip jis maziuke priims. Nu bet nieko prieme be jokiu dramu. Dabar jis virsuj gyvena - ji apacioj. Jis retai i apacia ir anksciau leisdavosi, vat ir uzleido be karo savo dali teritorijos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*nova* @ 2018 12 03, 20:38)
MamaEgle, dekui malonu  4u.gif kokiu tau minciu kyla, del ko? Gal ir jus isvaziuot kur galvojat?

Aš iš tų retų atvejų kurie grįžo ax.gif 12-a metų buvau išvažiavus, prieš porą metų grįžau.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Oi kaip faina Nova,taksytė ir dar mergytė.Vasarį savaitę paliks pažystama taksytę pasaugoti,skris pas sūnų į UK.Tai pasidžiaugsiu. ax.gif Turime ir darbe vilkšunį jaunas dar durnas.Vis bijau kad pas vištas nepakliūtų. bigsmile.gif bigsmile.gif Mes be gyvūnų irgi negalime.Dukra kai riekia kur išvažiuoti vis atveža savo Raselo terjerą pasaugoti.Siūlė ir mūms nupirkti kokį šuniuką,bet iš penkto aukšto sunku jau vedžioti. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas mirksiukas.gif

MamaEgle, pasakok kaip jums sekesi pirmus metus, po gryzimo, LT gyvent. Manau jauteties kaip kosmonautai biggrin.gif 12 metu pragyventa kitoj saly yra nejuokas mirksiukas.gif

Jau ta musu sunyte wub.gif meilumo isikunijimas wub.gif labai su vyru esame patenkinti kad isigijome butent tokios veisles suniuke biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*nova* @ 2018 12 04, 10:47)
MamaEgle, pasakok kaip jums sekesi pirmus metus, po gryzimo, LT gyvent. Manau jauteties kaip kosmonautai  biggrin.gif  12 metu pragyventa kitoj saly yra nejuokas mirksiukas.gif

Tai aš viena kol kas grįžus, šeima mano ten likus. O grįžau labai staigiai, praktiškai neplanavus, todėl tikrai buvo šokas, nors per metus ir grįždavau kokius 2-3 kartus per metus. Bet vienas dalykas yra parvažiuoti atostogoms, o visai kas kita - grįžti su visam topsecret.gif Tikrai buvo šokas, jaučiausi tarp žemės ir dangaus. Tik gerai, kad šeštadienį grįžus, pirmadienį jau ėjau į darbą.

Ingrida, aš vis apie šuniuką galvoju hmm.gif bet mane stabdo šuns priežiūra ir tai, kad nebegali planuotis laiko kaip patinka, būsiu pririšta prie šuns režimo. O žinant savo spontaniškumą, man tai būtų sudėtinga. Tai taip tik padūsauju prie kitų šunų ir tiek..... vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2018 12 04, 11:34)

Ingrida, aš vis apie šuniuką galvoju hmm.gif bet mane stabdo šuns priežiūra ir tai, kad nebegali planuotis laiko kaip patinka, būsiu pririšta prie šuns režimo. O žinant savo spontaniškumą, man tai būtų sudėtinga. Tai taip tik padūsauju prie kitų šunų ir tiek..... vartotojo įkelta nuotrauka

Oi ne MamaEgle,su tavo tempais ir užimtumu tikrai ne.Nebent katiną įsigytumėte ir mamai būtų užsiėmimas. ax.gif Kaip mes buvome prieš dukros šunį,na bet pusženčiui labai reikėjo.Su mb juokiamės kad dar metai ir keliaus manau šuo pas mus.Sugalvos mažajai pabaigus mokslus išlkėti kur padirbėti,kur šunį dės?Aišku pas mus.Nors kalba vešis su savimi. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2018 12 04, 12:21)
Oi ne MamaEgle,su tavo tempais ir užimtumu tikrai ne.Nebent katiną įsigytumėte ir mamai būtų užsiėmimas. ax.gif Kaip mes buvome prieš dukros šunį,na bet pusženčiui labai reikėjo.Su mb juokiamės kad dar metai ir keliaus manau šuo pas mus.Sugalvos mažajai pabaigus mokslus išlkėti kur padirbėti,kur šunį dės?Aišku pas mus.Nors kalba vešis su savimi. mirksiukas.gif

Apie katiną irgi galvoju, bet jie tokie "aš katinas - kur noriu ten einu", o man norisi kad ateitų, šalia būtų. O katino to neprisiprašysi. Bet su priežiūra daug paprasčiau. Žodžiu, arba lėtinu tempą ir turiu šunį, arba ir toliau šunimis grožiuosi tik iš tolo ir dūsauju...

Sesės mergaitė kelia sparnus išvažiuoti, tai planuoja su savim imti. Nors dabar sesė daugiau prižiūri, bet ir jinai išvažiuoja....
Atsakyti
Pavasarį, kai mano vidurėlė išvažiavo į Daniją, ruošėsi išsivežti ir savo katytę, skiepus pasidarė, bet mes atkalbėjom.Važiuot turėjo į nuomojąmą butą, neaišku, kaip šeimininkas priimtų.Tai katytė pradžioj liko tame pačiame bute su mano mažąja, o nuo Vėlinių jie parsikraustė pas mus.Po poros savaičių išvažiavo į Olandiją, katė liko pas mus.Ne naujiena katei buvo mūsų namai, visus 7 jos gyvenimo metus vidurėlė savaitgaliams kai grįždavo, parsiveždavo ir katę.Čia mūsų šeštoji anūkė biggrin.gif .Meili kaip šuniukas, pareinam iš darbo, kol striukę nusivelki, kantriai laukia ant fotelio , kol ją nuglostysi.Nuglostyta jau ji eina savo keliais.Į lovą miegot gal tik kartą atėjo, paprastai miega virtuvėj ant fotelio.Nepatinka, kad lipa ant stalo, ir virtuviniu stalu nueina ant palangės.Bet mes patys kalti, jos maistas sausas ir šlapias ant palangės padėtas.Ant žemės negalim padėti, nes ten jos maistą suėda mūsų šuo.Jau 2 metai ir šunį įsitaisėm kambarinį (visai suvaikėjom ax.gif ).Kaime gi visi šunis lauke turim ant lenciūgo, arba voljere.Turim ir mes.Bet užsimanėm mažo šuniuko kambarinio, gavom dovanų jokšyro terjero mišrūną.Jo mama nesveria 4 kilogramų, mūsiškis sveria 10 blink.gif Spalvos jokšyro, dydis kaip takso, garbanos kaip bišono.Pastoviai reikia kirpti.Va taip su tais mišrūnais būna biggrin.gif
Atsakyti
Va, musu katinas, tai tas tipiskas katinas, kurio tu nepasauksi kad ateitu biggrin.gif meile jo tik per atstuma biggrin.gif miega su mumis kartu, bet dazniausia kaip suo, gale koju biggrin.gif nors buna, kai jau labai pasiilgsta, tai uzlipa ant sono, ar ant nugaros ir taip miega ant virsaus, nors ir tai rura i veido puse atsukes biggrin.gif

MamaEgle, stipri moteris esate, jei sitoki sprendima priemet del pasilikimo LT. Viena, be seimos, staiga...nu tikrai ne kiekviena sugebetu tai padaryt. Seima nezada kolkas gryzt? Kokioj salyj gyvenot, jei nepaslaptis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *nova*: 04 gruodžio 2018 - 22:08