Įkraunama...
Įkraunama...

+-45 Mamos ir močiutės

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Ingrida, koks rudeniškas vaizdas wub.gif wub.gif wub.gif

Man taip pat tie vertinimai, lyginimai ne kaip atrodo... toks įspūdis, kad grįžtame kelis dešimtmečius atgal, kai būdavo "pasivyti ir pralenkti", "penkmetį per tris metus" ir pan...... doh.gif ne į tą pusę valdžia žiūri, nors deklaruoja visai ką kita topsecret.gif

Nežinau kiek tų diplomų, ypač kad juos vis dalindavo kokius kursus palankius. Rimtesnių tai jau keturi, šis penktas bus. MB juokauja, kad ant sienos dar yra vietos kur juos kabinti hihihi.gif, bet jau pati sakau užteks, nes toliau jau tik doktorantūra, bet metai nebe tie... schmoll.gif visa tai reikėjo bent dešimtmečiu ankščiau daryti topsecret.gif
Atsakyti
Labas rytas.
MamaEgle,šaunuolė Tu mūsų.Valios turi už kelis. wub.gif wub.gif
Aš dabar kaip pensijoje sumažinau lėkimą,džiaugiuosi kiekviena diena. ax.gif
Atsakyti
Labas,šaunuoliukės,darbštuoliukes.Džiaugiasi širdis, matant jūsų siekius.Aurutės pasišventimas darbui, Eglės siekimas žinių, mokslo vaisių, malonus,tikiuosi, Ingridos begtute ėjimas per kasdieninį gyvenimą. Visa tai jau ne man,bet pakeliauti,pamatyti nors Lietuvą,būtų gerai. MB širdele nestipri,tai mašina nekeliaujam toliau,kad nesinervuotų,kur į šalį nuvažiavus. VDG- sveikatos Tau,man šie metai buvo išskirtinai geri emocine prasme.Gal ir del to,kad rado daktarai nukrypimų skydliaukes veikloje ir pradejau gydytis.
Atsakyti

Tikrai, saunuoles, pilnai pritariu Amarilei.

Sia vasara niekur toliau nebuvom su Mb isvyke, tik dvi dienas pajuryje. Mb pakeite darba, neturejo normaliu atostogu. O man patinka ir namie savo sode ir ezeras juk salia.

O sveikata- kartais visai neaisku kodel ima ir sustreikuoja. Taigi, laikykimes.

Pries pora dienu buvau muzikiniame teatre - mjuziklas "Dzekilas ir Haidas". Labai patiko!

Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2018 11 21, 11:54)
Nežinau kiek tų diplomų, ypač kad juos vis dalindavo kokius kursus palankius. Rimtesnių tai jau keturi, šis penktas bus. MB juokauja, kad ant sienos dar yra vietos kur juos kabinti hihihi.gif, bet jau pati sakau užteks, nes toliau jau tik doktorantūra, bet metai nebe tie... schmoll.gif visa tai reikėjo bent dešimtmečiu ankščiau daryti topsecret.gif

Eglute, mokytis niekada nėra vėlu. Kad tik yra noro.
Linkiu ir doktorantūrą baigt smartass.gif

QUOTE(VDG @ 2018 11 23, 15:38)
Pries pora dienu buvau muzikiniame teatre - mjuziklas "Dzekilas ir Haidas". Labai patiko!

Kaip šaunu, VDG. Man irgi labai patinka muzikiniai.
Pakutinis žiūrėtas "Gulbių ežeras". Ilgam energijos pasisėmiau.

Šiandien vaikams dariau trimestro suvestinę, nors mokykla mokose semestrais. Baigėsi rudens etapas, pabaigėm vienas pratybas ir apibendrinom. Visi buvo smulkmenėlėm apdovanoti. Niekada nebūčiau pagalvojus, kad tai apsidžiaugs priziukais. O prizai tokie paprastučiau, po 20-30 centų skrendantys propeleriukai. Kadjie laidė, kad jie skraidino... Net gražu pažiūrėt, kaip džiaugėsi.

Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2018 11 23, 19:37)
Niekada nebūčiau pagalvojus, kad tai apsidžiaugs priziukais. O prizai tokie paprastučiau, po 20-30 centų skrendantys propeleriukai. Kadjie laidė, kad jie skraidino... Net gražu pažiūrėt, kaip džiaugėsi.

Aurute,kur pirkot tuos propeleriukus? Norečiau anukes pradžiuginti.O čia dukreles kuriamas projektas-verslelis.Po darbo,laisvalaikiu.Jei skaitysit,gal padesit atsikratyti likusiom klaidelem tekste.Ieskau blato,kas padetų,o dar dykai.Nemoku šypsenelę į kelti. Manau,kad idejos gali ir jums praversti.Pasidalinkit su kitais svetaine.Žada dar ir Blogą susikurti.Tik pradejau abejoti,ar namuose vaikams patiktų užsiimti tokiais darbeliais.Juk ne visi tokie,kaip mano šeimynelė,krapštukai ir kūrėjai.Gal rasiu,kur padiskutuot ta tema,bus pagalba ,nes ne marios laiko pačiai Aušrai feisbuke sedeti

https://www.uzimtuka...rinkinukai.html
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2018 11 23, 19:37)
Eglute, mokytis niekada nėra vėlu. Kad tik yra noro.
Linkiu ir doktorantūrą baigt  smartass.gif 
Kaip šaunu, VDG. Man irgi labai patinka muzikiniai.
Pakutinis žiūrėtas "Gulbių ežeras". Ilgam energijos pasisėmiau.
Šiandien vaikams dariau trimestro suvestinę, nors mokykla mokose semestrais. Baigėsi rudens etapas, pabaigėm vienas pratybas ir apibendrinom. Visi buvo smulkmenėlėm apdovanoti. Niekada nebūčiau pagalvojus, kad tai apsidžiaugs priziukais. O prizai tokie paprastučiau, po 20-30 centų skrendantys propeleriukai. Kadjie laidė, kad jie skraidino... Net gražu pažiūrėt, kaip džiaugėsi.

Atsakyti
Labas rytas.
Amarile,labai faina svetainė. wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 26 lapkričio 2018 - 07:46
Labas rytas.
Atsakyti