Įkraunama...
Įkraunama...

+-45 Mamos ir močiutės

Šaunuolė, Ingrida 4u.gif Vis judi, vis po mišką wub.gif ir pačiai kaip gerai thumbup.gif ne tai kad aš doh.gif iš namų į mašiną, tada darbe visą dieną sėdžiu, tada į paskaitas - vėl sėdžiu, tada namo ir iš karto kloju lovą, dar spėju pavalgyti, bet ir tai dėka Mamos, nes viskas paruošta ir karšta. Nežinau kaip būtų jei viena gyvenčiau...... mastau.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotraukaLabas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas,

pralėkė savaitgalis. Šeštadienį su Mama ir sese Trakuose buvome, aplankėm Šokolado muziejų, pasivaikščiojom pakrante, papietavom. Rami diena, saulė kiek bandė lįsti per debesis labai smagus laikas tarp mūsų mergaičių buvo wub.gif

Lapkritį atsiskaitymų mėnuo, tai yra ką veikti su mokslais. Krūviai nerealūs doh.gif gerai, kad tik metai, nes kitaip būtų sunkoka topsecret.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Mačiau nuotraukas muziejaus.Rimtas muziejus kiek grožių. wub.gif wub.gif
Vargsta ir mažoji su darbu ir mokslais.Susimažino etatą šį mėnesį iki 0.75,nes reikia bakalaurą pradėti rašyti.O darbe gal bijo,kad nepabėgtų,davė darbą už tuos pačius pinigiukus,kiek sumažėjo,kurį gali dirbti namie. mirksiukas.gif Tai viskas ir išsilygino.O ji dar ir stipendiją gauna vienintelė iš grupės ir dirba pagal jau savo specialybę.Visi grupiokai jau irgi dirba.Tai mūms nei trupučio jau nereikia padėti išsilaiko save pilnai. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 13 lapkričio 2018 - 07:52
Šaunuoliai tavo vaikai, Ingrida wub.gif wub.gif wub.gif Turi tikslus ir kryptingai jų siekia.

Iš tiesų gražiai padaryta tame muziejuje. Ne itin didelė ekspozicija, bet įspūdinga.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Šiandien tik viena paskaita, tai savaitgalis prasidės ankščiau thumbup.gif aš jau skaičiuoju, kad savaitgalis prasideda ketvirtadienį po paskaitų, penktadienis darbe trumpa diena, paskaitų nėra, tai dar su šviesa ir namo galima grįžti thumbup.gif

Kitai savaitei jau šlapdribas praneša, baigiasi gražusis ilgasis šiltasis ruduo... nors kai gražiai prisnigta, lengvai šalta, tai ir šviesiau atrodo ne tik dieną, bet ir vakare.
Atsakyti
Sveikutės

Ingridaaaa ploja.gif , ir aš kelmučių noriu... Pas mus jie neauga.... g.gif

Diena dieną veja, darbai nesibaigia, o apsukos lėtėja. Prisiskaičiau straipsnių ir prisiklausiau visokių kalbų per televiziją, scenic.gif tai net depresijon nepuolu. Manau, kad aš jau seniai turėčiau kalėjime sėdėt...wacko.gif ir kažin ar būčiau galėjus savo vaikus užaugint pati. Ir kokia aš laiminga dabar viso šito išvengusi... Gal dar ir pensijos sulauksiu. blush2.gif

Šiek tiek pavėluotai, bet šventėm mokykloje šv.Martyną. Buvo šešėlių teatras. Kaip mano pirmokiukams patiko su šešėliais vaidint didelėje salėje, ant didelio ekrano. O dar pasakas sekėm išsijungę šviesas ir užsidegę žibintus. Rodos, praeiti vaikai nebuvo tokie emocionalūs.

MamaEgle, kažkada seniai buvau ir aš Trakuose. Su vaikais edukacijoj saldainius gaminom. Tada dar nebuvo ten muziejaus. Plečiasi šaunuoliai.

Sėkmės moksluose book.gif

Atsakyti