Labas rytas.
Labas rytas.
Labas mergaitės. Tik pajuokausiu.Šiandien pietum Ingrida (ar aš) galėtumem pateikti tinginio balandėlių. Kažkaip taip- brangusis,kopustas balkone,mesa šaldytuve....
Labas rytas.
Labas rytas.
Cha pradėjo dygti ir pas mus grybai. Vakar kaip kompensaciją už vargą išlėkiau miškan su mb porai valandų,kašikiukas kazlėkiukas jaunų.Vasarą nerenkame jų,o dabar išsiilgus skanumėlis.Girioje sako kelmučių pilna?
Labas rytas.
Na va kelmučių kibiras ir krepšys,dar šiek tiek voveraičių. Mažėlis ir iš sostinės atlėkė pasivaikščioti po girią.Jis grybų gyvenime nėra rinkęs,bet su mb pasivaiščiojo,pabendravo,šunį pavedžiojo. O aš savo malonumui po pušynus pagrybavau.
Na va kelmučių kibiras ir krepšys,dar šiek tiek voveraičių. Mažėlis ir iš sostinės atlėkė pasivaikščioti po girią.Jis grybų gyvenime nėra rinkęs,bet su mb pasivaiščiojo,pabendravo,šunį pavedžiojo. O aš savo malonumui po pušynus pagrybavau.
Nors širdis tau atsigavo, Ingrida Kitą savaitę gražią žada, tai gal dar ir grybų bus. Man po mišką tai kaip tavo jaunėliui: pasivaikščioti patinka, bet grybauti/uogauti tai jau be manęs jei pats procesas dar dar, nors nei randu ką nei matau, visi jie ten nuo slepiasi nuo manęs, bet grįžus paskui dar viską tvarkyti...... o jei dar koks grybas-negerietis valgomas vieną kartą pasitaikys tai jau geriau visai be jų
Mano toks ramus savaitgalis, kad seniai jau buvo. Taip gera namie, net ir eiti niekur nesinori. Nors apsikrovus mokslais, bet nors namie, ramiai. Penktadienio vakarą smigau gal po 8 vakare, užtat vakar jau kol užmigau, tai gerokai po 12 buvo.
Mano toks ramus savaitgalis, kad seniai jau buvo. Taip gera namie, net ir eiti niekur nesinori. Nors apsikrovus mokslais, bet nors namie, ramiai. Penktadienio vakarą smigau gal po 8 vakare, užtat vakar jau kol užmigau, tai gerokai po 12 buvo.
Labas rytas.
Pas mane tai vaikai pasikeisdami apsilankė savaitgalį. Vakar kepinių diena buvo.Šiandien reikia duoklę atiduoti gėlėms,rytoj planuose spanguolių dar palėkti.
Labas rytas
O aš vis audžiu mintį kaip čia iki saviškių palėkus moksluose tooooks tvarkaraštis, kad atsikvėpti nėra kada jeigu neturėčiau su kuo palyginti tai būtų ramu, o dabar kai žinau, kad yra kitokie tvarkaraščiai tai kaip ir kiek pikta
O aš vis audžiu mintį kaip čia iki saviškių palėkus moksluose tooooks tvarkaraštis, kad atsikvėpti nėra kada jeigu neturėčiau su kuo palyginti tai būtų ramu, o dabar kai žinau, kad yra kitokie tvarkaraščiai tai kaip ir kiek pikta
Labas rytas.
Na tikiuosi šiemet jau paskutinį kartą važiuoju spanguoliauti? Rimtai nesitikiu,bet pavaikščioti po girią gera.
Labas rytas.
Na ką dar nepilną kibirą pririnkau.Dar ir kelmučių su kazlėkais pasirinkau.Truputi su mama buvome priklydę,jau kai temsta anksti truputi nejauku buvo.
Labas rytas.