Labas rytas.
Aurute,sveikinimai dideliausi.Turtinga viskuo.
QUOTE(Aurute @ 2018 09 08, 09:18)
VALIO, merginos mano brangios.
Ateinu su džiaugsmu: sulaukiau naujo anūkėlio. 4,140 kg. Didelis, kaip ir tėtis.
Ateinu su džiaugsmu: sulaukiau naujo anūkėlio. 4,140 kg. Didelis, kaip ir tėtis.
Džiaugiuosi kartu su Tavim
QUOTE(bangelee @ 2018 09 08, 19:59)
Aurute, sveikinimai.Kad augtų sveikas , sotus ir ramus.Jau aštuntas , aplenkti tave jau mums be šansų, visada būsi lyderė Tai kas augs toje šeimoje -abu broliukai ar porelė?Žiūriu, kad ir juostos po žinutėmis nebėra, anūkai nebetelpa
Poriukė augs. Sesytei 3 su puse.
Parašo jau neberodo. Tai naujo ir nebemontavau.
Labas rytas.
QUOTE(Aurute @ 2018 09 10, 06:21)
Sveikinimai visai gražiai jūsų šeimai Turtingi jūs viskuo, Aurute Puikus pavyzdys savo vaikams ir anūkams kokia turi būti šeima, meilė ir pagarba vienas kitam visą gyvenimą
Byra senoji SM... man naujas variantas nelimpa visai kol dar "gyvas" senas, tai ateinu dažniau, bet kaip bus kai atjungs visai nežinau bet gal gi vis tiek ateisiu, tiek daug gerų prisiminų ir emocijų susiję su SM
Labai patiko kelionė į Klaipėdą, kur taip pat sugrįžo prisiminai kaip mes keliavome po miestą kartu su jumis plaukėm laivu iš Danės į atvirą jūrą, praplaukėm švyturį į kurį tada buvome užkopusios ir jūros vartus matėme iš švyturio, dabar švyturį mačiau iš vandens, nuplaukus iki terminalo vis bandžiau atrinkti nuo kurio stogo mes užgniaužusios kvapą nuo vaizdo ir vėjo grožėjomės žavingąja Klaipėda
Dienos mano tokios, kad nuo pirmadienio iki ketvirtadienio namo grįžtu tik pernakvoti. Šiandien ryte kloju ir galvoju kam ją kloti jeigu namo grįžtu tik apie 10 mintys persijungia į studentišką režimą
Eglute, studentiškas gyvenimas tai gėris . Nors ir varginantis . Vis vien tau pavydžiu.
Nauji vaikai labai judrūs. beveik nespėju su jais. Reiks jų tempus mažint, nes man greičiau suktis jau neišeina. Jau šiąnakt net sapnavau...
Labas rytas.
Labas rytas.
Labas rytas
O kaip tokios kavos dabar norėčiau su Justina dažnai Starbucke kavą gerdavome
Aurute, tikriausiai didelis skirtumas tarp tų tavo pirmųjų pirmokų ir dabartinių? Visai kitokie vaikai ar ne? Apsipras jaunieji mokinukai, greitai pajaus tvarką ir sulėtins tempą. Dar po vasaros įsišėlę niekaip nesustoja
Ingrida, kaip Palanga, kaip jūra? Puikiai jūs visi atrodot Aš vis audžiu mintį kaip su Mama ir sese prie jūros nuvažiuoti sesė kaip sesė, jai tik pasakyk ir jinai jau mašinoje , vat Mamą sunkiau įkalbėti
O kaip tokios kavos dabar norėčiau su Justina dažnai Starbucke kavą gerdavome
Aurute, tikriausiai didelis skirtumas tarp tų tavo pirmųjų pirmokų ir dabartinių? Visai kitokie vaikai ar ne? Apsipras jaunieji mokinukai, greitai pajaus tvarką ir sulėtins tempą. Dar po vasaros įsišėlę niekaip nesustoja
Ingrida, kaip Palanga, kaip jūra? Puikiai jūs visi atrodot Aš vis audžiu mintį kaip su Mama ir sese prie jūros nuvažiuoti sesė kaip sesė, jai tik pasakyk ir jinai jau mašinoje , vat Mamą sunkiau įkalbėti
Labas rytas.
MamaEglute,mūms Jūrmala arčiau ir šiek tiek ten ramiau.Tiesiog barchatinis sezonas,žmonių mažai,šilta o ir dar nusimaudžiau du kartus. O dar ir nesitarę su sese ir vyru jos susitikome.Pastatėme mašinas tą pačią gatvytę.Būna stebuklų.
Mus vaikas supakavo,pasakė jokių darbų,turgų,paklausėme ir išvažiavome. Labai dėkinga jam.
Aš gi du metus niekur nenusirengiau iki maudimuko,turėjau kompleksą dėl figūros. Birštone išdrįsau nusirengti,tada jau prie jūros ir jau sporto klubą suvaikščiojau su mb.
QUOTE(IngridaB @ 2018 09 13, 06:05)
Labas rytas.
MamaEglute,mūms Jūrmala arčiau ir šiek tiek ten ramiau.Tiesiog barchatinis sezonas,žmonių mažai,šilta o ir dar nusimaudžiau du kartus. O dar ir nesitarę su sese ir vyru jos susitikome.Pastatėme mašinas tą pačią gatvytę.Būna stebuklų.
Mus vaikas supakavo,pasakė jokių darbų,turgų,paklausėme ir išvažiavome. Labai dėkinga jam.
Aš gi du metus niekur nenusirengiau iki maudimuko,turėjau kompleksą dėl figūros. Birštone išdrįsau nusirengti,tada jau prie jūros ir jau sporto klubą suvaikščiojau su mb.
Mums taip su Mama reikės padaryti nori nenori - į mašiną ir važiuojam. O tai prie jūros nebuvo tikrai kokius 25 metus
Su savo figūra aš irgi kompleksuoju. Užtat jau daug metų perku ištisinius maudymukus, randu dar kokius kiek figūrą pataisančius ir tada kiek jaukiau jaučiuosi. Bet taip pagalvojus - mes pačios šauniausios ir gražiausios nėra ko dėl figūrų pergyventi, ne jose esmė ;)
Buvau pradėjus ir aš sporto klubą. Laiko pagailo kažkaip man nesigauna greitai, tai būdavo 2,5-3 val užtrunka viskas, o ir šiaip neužkabino. Tai pabandžiau tris mėnesius ir daugiau nebepratęsiau abonemento
Labas rytas.
Pas mus šį rytą tik 5.1 plius.