QUOTE(bangelee @ 2018 09 03, 15:46)
Su rugsėju, su rudeniu.O jis irgi yra gražus , spalvotas
Mama Egle, šventė įvyko, bet į didžiąsias klases atėjo tik 11 mokinių, penktokų nė vieno (pernai ketvirtokai 3 tebuvo), 6 šeštokai, 2 septintokai ir 3 aštuntokai.Deja...Taip, kad rytoj, kai duomenis sužinos rajono valdžia, gali kas nors ir pasikeisti.O pradinukų, nuliukų, darželinukų yra daugiau nei 40, bet jie visi bazuojasi kitame pastate, buvusiame kolūkio vaikų darželyje.O gražus dviaukštis mokyklos pastatas lieka pustuštis...
Kažkodėl man atrodo, kad Aurutė pradeda vėl nuo pirmokų
Mama Egle, šventė įvyko, bet į didžiąsias klases atėjo tik 11 mokinių, penktokų nė vieno (pernai ketvirtokai 3 tebuvo), 6 šeštokai, 2 septintokai ir 3 aštuntokai.Deja...Taip, kad rytoj, kai duomenis sužinos rajono valdžia, gali kas nors ir pasikeisti.O pradinukų, nuliukų, darželinukų yra daugiau nei 40, bet jie visi bazuojasi kitame pastate, buvusiame kolūkio vaikų darželyje.O gražus dviaukštis mokyklos pastatas lieka pustuštis...
Kažkodėl man atrodo, kad Aurutė pradeda vėl nuo pirmokų
Liūdna tuštėja mokyklos, tuštėja kaimai, tuštėja Lietuva... nors palyginus su kokiais 2010-2014 vis daugiau šeimų grįžta į Lietuvą aišku, dauguma negrįš, bet vis smagiau kai skaitau, kad "grįžau ir kaip man gera čia, vaikai atsidžiaugti negali ir visai nenori atgal važiuoti"
Bangele, o gal paliks dar šiems metams ? Manau, kad rajono valdžia dar prieš rugsėjį žinojo kiek bus mokinukų ir jeigu iš karto neuždarė, tai gal dar yra vilties?