QUOTE(Aurute @ 2018 08 06, 11:34)
Iš tavęs man reikia mokytis organizuotumo. Bet paskutinį rugpjūčio savaitgalį mano gimtadienis . Vaiki atvažiuos...
Trauma kvaila: pirty paslydau ant plytelių ir kritau ant sėdynės visu savo svoriu . Dabar jau geriau. Jau dvi dienos kai gyvenu be nuskausminamųjų
Linksmai jums pabendrauti
Trauma kvaila: pirty paslydau ant plytelių ir kritau ant sėdynės visu savo svoriu . Dabar jau geriau. Jau dvi dienos kai gyvenu be nuskausminamųjų
Linksmai jums pabendrauti
Tai jau ką čia iš manęs mokytis persiritus į amžiaus antrą pusę pradėti mokytis aišku, gal geriau vėliau nei visai ne, bet čia ne pavyzdys va Enija mūsų tikra šaunuolė tuoj bus mokslų daktarė O nevažiavimo priežastis tada rimta ir graži tada tikrai kasmet data netinkama
Oi, kaip skaudžiai turėjo būti reik tikėtis, kad ir ateityje jau nereikės nuskausminamųjų gerti
Ačiū turėtų būti smagu. Mes vis karts nuo karto susitinkam. Buvome sausį ir dabar taip staigiai suplanavom. Nes vėliau nežinau kada būtų laiko man. Penktadienį MB parskrenda trim savaitėm, o paskui paskaitos prasidės, tai kol nežinau tvarkaraščio nelabai galiu ką planuoti.