Labas rytas.
Labas rytas,
Šią dieną Lietuvoje
Įvykiai
1950 Vilniuje susprogdintas 1916 m. pagal architekto Antano Vivulskio projektą pastatytas Trijų Kryžių paminklas.
Šią dieną pasaulyje
Įvykiai
1431 Ruane (Prancūzija) sudeginta Žana d'Ark, Orleano mergelė, tribunolo nuteista už ereziją;
1453 Osmanų imperija užima Konstantinopolį, žlunga Bizantijos imperija;
1871 numalšinta Paryžiaus komuna. Žuvo 25 tūkstančiai komunarų, 40 tūkstančių susodinti į kalėjimus arba išsiųsti į katorgą Naujojoje Kaledonijoje ir Alžyre;
1941 Antrasis pasaulinis karas Vokietija įsiveržė į Kretą;
1972 Maskvoje pasirašyta JAV ir SSRS sutartis SALT, ribojanti branduolinį ginklavimąsi;
1998 Geri Halliwell pranešė apie pasitraukimą iš grupės Spice Girls.
Jo, uodų visur užtenka, tik palik duris neuždarytas, žiūrėk, jau ir zvimbia.
Šią dieną Lietuvoje
Įvykiai
1950 Vilniuje susprogdintas 1916 m. pagal architekto Antano Vivulskio projektą pastatytas Trijų Kryžių paminklas.
Šią dieną pasaulyje
Įvykiai
1431 Ruane (Prancūzija) sudeginta Žana d'Ark, Orleano mergelė, tribunolo nuteista už ereziją;
1453 Osmanų imperija užima Konstantinopolį, žlunga Bizantijos imperija;
1871 numalšinta Paryžiaus komuna. Žuvo 25 tūkstančiai komunarų, 40 tūkstančių susodinti į kalėjimus arba išsiųsti į katorgą Naujojoje Kaledonijoje ir Alžyre;
1941 Antrasis pasaulinis karas Vokietija įsiveržė į Kretą;
1972 Maskvoje pasirašyta JAV ir SSRS sutartis SALT, ribojanti branduolinį ginklavimąsi;
1998 Geri Halliwell pranešė apie pasitraukimą iš grupės Spice Girls.
Jo, uodų visur užtenka, tik palik duris neuždarytas, žiūrėk, jau ir zvimbia.
QUOTE(mamaEgle @ 2018 05 28, 09:57)
Labas,
Jau Ingridos pusryčiai Kavos puodelis, Nikūnės apžvalga ir puiki darbo dienos pradžia Ačiū Jums
Na ir pavasaris šiemet gera ir gražu bet gal jau net kiek per krašta, nes tiek saulės man užtenka keletą dienų ir viskas, gali daugiau nebūti :topcesret:
Kaip mokslo metai prabėgo greitai penktadienį kažkaip susigriebiau, kad va jau baigiamuosius darbus studentai neša, dar dvi savaitės ir ištuštės koridoriuose šurmulys, ištuštės jie iki rugsėjo....
Jau Ingridos pusryčiai Kavos puodelis, Nikūnės apžvalga ir puiki darbo dienos pradžia Ačiū Jums
Na ir pavasaris šiemet gera ir gražu bet gal jau net kiek per krašta, nes tiek saulės man užtenka keletą dienų ir viskas, gali daugiau nebūti :topcesret:
Kaip mokslo metai prabėgo greitai penktadienį kažkaip susigriebiau, kad va jau baigiamuosius darbus studentai neša, dar dvi savaitės ir ištuštės koridoriuose šurmulys, ištuštės jie iki rugsėjo....
Džiaugiuosiu,kad pasiekėt tikslą ir pagaliau baiget mokslus.Gerai būtų kad jie neštų jums ir didelę naudą
Paršelis atėjo į svečius Iškeičiau S.M.į feisbuką,mokinu jaunimą agurkus auginti ir pan. Nieko rimto nedirbu,tai gaunas hobi laisvalaikiu. Pati mokinuos Neturiu kur,tai ant terasos(tas pats, kas ant juodo stogo pagal karštį ),auginu du arbūzus talpose, dar du kitur Žaidžiu,vnž ir viskas.Neieškau darbuko,skauda kojas,laukiu pensijos,MB išlaikytinė. Malkytes ir kiti didesni dalykai iš sankaupų.Tiesa,senjorų mažoj grupelej metam svorį.Smagiau,savaitgalį atsiskaitom,yra kažkoks įsipareigojimas.Nuo naujų metų sutvarkiau 8kg.Projektas ilgalaikis.tai pamažu,pamažu.Turiu bedą-emocinį valgymą,tai man banguotas tas kritimas-augimas,bet vis rezultatas.Jei kam reikia,galiu rekomenduoti,nes ten ar 10 žmonių grupelė tik,žiūrovų nenorim. Taigi tiek,esu su jumis
Labas rytas.
Labas rytas,
Šventės
Pasaulinė nerūkymo diena;
Pasaulinė šviesiaplaukių diena.
Šią dieną Lietuvoje
Įvykiai
1380 Jogaila su Vokiečių ordinu sudarė slaptą taikos sutartį, kuria įsipareigojo neremti Kęstučio;
1919 Lietuvos Tautos teatre parodytas pirmasis spektaklis Žemaitės ir Gabrielės Petkevičaitės-Bitės Litvomanai;
1998 Šauliuose po rekonstrukcijos atidarytas Saulės kino teatras;
1998 Anykščių rajone įsteigta Andrioniškio seniūnija;
2000 darbą Lietuvoje baigė JAV tarptautinės plėtros agentūra USAID;
2001 Lietuva tapo Pasaulio prekybos organizacijos nare;
2003 Liberalų, Centro ir Moderniųjų krikščionių demokratų Sąjunga nutarė susijungti į vieną partiją Liberalų ir centro sąjungą;
2006 atsistatydino 13-oji nepriklausomos Lietuvos Vyriausybė;
2007 Lietuvoje koncertavo grupė Placebo.
Šią dieną pasaulyje
Įvykiai
1433 popiežius Eugenijus IV Šv. Romos imperijos valdovu karūnavo Zigmantą I;
1759 Pensilvanijos provincija uždraudė visus teatro pasirodymus;
1866 John ONeill vadovaujami 850 fenianų kovotojai įsiveržė per Niagaros upę šalia Fort Eirie (Ontarijas) į Kanadą, tokiu būdu siekdami išlaisvinti Airiją iš Anglijos. Kanados milicija ir britų kariai per sekančias tris dienas juos iš Kanados išstūmė;
1961 Pietų Afrika pasiskelbė respublika ir pasitraukė iš Britų tautų sandraugos;
1962 paleista Vest Indijos federacija;
1975 įkurta Europos kosmoso tyrimo agentūra (European Space Agency).
Amarile, smagu, kad įsitaisei hobį, o kg ir reik po truputį numetinėt
Šventės
Pasaulinė nerūkymo diena;
Pasaulinė šviesiaplaukių diena.
Šią dieną Lietuvoje
Įvykiai
1380 Jogaila su Vokiečių ordinu sudarė slaptą taikos sutartį, kuria įsipareigojo neremti Kęstučio;
1919 Lietuvos Tautos teatre parodytas pirmasis spektaklis Žemaitės ir Gabrielės Petkevičaitės-Bitės Litvomanai;
1998 Šauliuose po rekonstrukcijos atidarytas Saulės kino teatras;
1998 Anykščių rajone įsteigta Andrioniškio seniūnija;
2000 darbą Lietuvoje baigė JAV tarptautinės plėtros agentūra USAID;
2001 Lietuva tapo Pasaulio prekybos organizacijos nare;
2003 Liberalų, Centro ir Moderniųjų krikščionių demokratų Sąjunga nutarė susijungti į vieną partiją Liberalų ir centro sąjungą;
2006 atsistatydino 13-oji nepriklausomos Lietuvos Vyriausybė;
2007 Lietuvoje koncertavo grupė Placebo.
Šią dieną pasaulyje
Įvykiai
1433 popiežius Eugenijus IV Šv. Romos imperijos valdovu karūnavo Zigmantą I;
1759 Pensilvanijos provincija uždraudė visus teatro pasirodymus;
1866 John ONeill vadovaujami 850 fenianų kovotojai įsiveržė per Niagaros upę šalia Fort Eirie (Ontarijas) į Kanadą, tokiu būdu siekdami išlaisvinti Airiją iš Anglijos. Kanados milicija ir britų kariai per sekančias tris dienas juos iš Kanados išstūmė;
1961 Pietų Afrika pasiskelbė respublika ir pasitraukė iš Britų tautų sandraugos;
1962 paleista Vest Indijos federacija;
1975 įkurta Europos kosmoso tyrimo agentūra (European Space Agency).
Amarile, smagu, kad įsitaisei hobį, o kg ir reik po truputį numetinėt
Ech, tas svoris! Vis bandau nors kiek numesti, bet rezultate jau daug metu laikosi tas pat. Na, ir taip gerai. O stai su
Feisbuku niekaip nesusidraugauju, netraukia, nors tu ka☹.k
VDG, paprašyk, kad tave priimtų į įvairias grupes feisbuke, tada bus įdomu.Kai aš pradžioj prisijungiau, man iš viso nepatiko, naujienas kelias rašė, nebuvo ko žiūrėti.Bet dabar, kai priėmė į tas grupes, kas man tinka, tai laaaabai patinka, net ir maniškiui patinka, ypač jei kas nors su technika surišta.Kai prisijungiau, vaikai pajungė 15 min, delfi, lrytas, dar kažkokius madų, drabužių puslapius.Nepatiko.Dabar aš esu Vaikštau sode-kapstaus darže, Mano ūkis-mano tvirtovė, Renkuosi kaimą, Pomidorai, Traktoristai, keliose paukštininkų ir tt grupėse Na tikrai yra ko paskaityti, ir pati parašau O dabar dar ir ožką nusipirkau, Anglų Nubijų veislės, tai ir ožkininkų grupėj atsiradau Ir jei ne noras pažiūrėt gal tu kokią žinutę parašei, į SM turbūt nebeužsukčiau, nes su visom kitom Fb susitinku
O su Amarille gal ir susitinku fb, bet nežinau, nepažįstu
O su Amarille gal ir susitinku fb, bet nežinau, nepažįstu
Laimute Bendikienė
Labas rytas.
Man fb daugiau skaitymas.
Labas rytas,
Šventės
Vasaros pradžia;
Tuniso Konstitucijos diena;
Tarptautinė vaikų gynimo diena.
Šią dieną Lietuvoje
Įvykiai
1923 Kaišiadoryse pradėjo veikti pasienio milicijos mokykla;
1942 pradėjo eiti nelegalus antinacinės rezistencijos laikraštis Nepriklausoma Lietuva.
Šią dieną pasaulyje
Įvykiai
1979 Nikaragvos revoliucijos pradžia;
1980 CNN (Cable News Network) pradėjo transliacijas;
1990 Džordžas H. Bušas ir Michailas Gorbačiovas pasirašė sutartį, baigiančią cheminio ginklo vystymą;
2003 Belgijoje įsigaliojo įstatymas, leidžiantis santuoką tarp tos pačios lyties asmenų. Santuoka gali būti sudaryta tarp dviejų belgų arba tarp belgo ir olando;
2009 Prancūzijos oro linijų bendrovės Air France 447 reiso lėktuvas sudužo Atlanto vandenyne netoli Brazilijos krantų. Visi 228 keleiviai skridę šiuo lėktuvu žuvo.
Šventės
Vasaros pradžia;
Tuniso Konstitucijos diena;
Tarptautinė vaikų gynimo diena.
Šią dieną Lietuvoje
Įvykiai
1923 Kaišiadoryse pradėjo veikti pasienio milicijos mokykla;
1942 pradėjo eiti nelegalus antinacinės rezistencijos laikraštis Nepriklausoma Lietuva.
Šią dieną pasaulyje
Įvykiai
1979 Nikaragvos revoliucijos pradžia;
1980 CNN (Cable News Network) pradėjo transliacijas;
1990 Džordžas H. Bušas ir Michailas Gorbačiovas pasirašė sutartį, baigiančią cheminio ginklo vystymą;
2003 Belgijoje įsigaliojo įstatymas, leidžiantis santuoką tarp tos pačios lyties asmenų. Santuoka gali būti sudaryta tarp dviejų belgų arba tarp belgo ir olando;
2009 Prancūzijos oro linijų bendrovės Air France 447 reiso lėktuvas sudužo Atlanto vandenyne netoli Brazilijos krantų. Visi 228 keleiviai skridę šiuo lėktuvu žuvo.
Labas rytas.