Su ta medicina nesuprantu nieko.Nežinau ar nuo gydytojo priklauso.Mano visai šviežia istorija- nusilaužiau ranką, lūžo apatinis stipinkaulio galas, ir dar išnirimas kartu.Peršvietė, po to su pilna nejautra sustatė viską į vietą.Kai atsipaipaliojau po geros valandos vėl peršvietė ar viskas gerai.Lygiai už savaitės vėl rentgenas, dar už savaitės vėl.Paskui jau 5 savaitės ramybės, nuėmė gipsą, vėl siuntė į rentgeną.Vadinasi 5 kartus iš viso, ir visą laiką iš dviejų padėčių.Sanatoriniame gydyme susitikau kitą moteriškę irgi su tokia pačia trauma, jai buvo šviesta tik vieną vienintelį kartą prieš gipsavimą.Gydytojas kitas.Kyšio tikrai nedaviau, nebuvo kaip, ir, tik nuėmus gipsą, padėkojau dukros rankų darbo dovanėle.Bet čia ne kyšis jau, po visko
![ax.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/ax.gif)
man tikrai gerai sugijo, dabar kaip ir nieko nebuvę lyg.Na, kibiro pilno su ta ranka dar nekeliu ir pilnai su jėga neremiu, bet taip darau viską, nei ji tinsta , nei ką.O tai moteriškei trauma beveik mėnesiu anksčiau įvyko, bet ji dar sunkiai tą ranką valdė, jai tino, joje jėgos visai nėbuvo.Man gydytojas liepė pirštus judinti, megzti, kai su gipsu buvau, o ta moteriškė visą laiką ant kaklo pasikabinus nešiojo.Darbą abi dirbam tokį patį, tik ji porą metų vyresnė.Dabar prisiminiau kažkokį anekdotą.Atėjusiam pas gydytoją žmogui vienas daktaras liepė mankštą daryt, o kai kitam pasiskundė-vaistų išrašė.Tai kuris geresnis-aišku tas kuris vaistų išrašė, nes anas negydė
Netaikau, Ingrida, aš tavo sūnui, tiesiog pasidalinau pastebėjimais