Laba dienelė,
Šią dieną Lietuvoje
Įvykiai
1990 Kauno miesto valdybos nutarimu iš Ramybės parko į Aukštųjų Šančių karių kapines perkelti Keturių komunarų palaikai.
Šią dieną pasaulyje
Įvykiai
740 Konstantinopolį nusiaubė žemės drebėjimas, pridaręs daug žalos, ir nusinešęs daugybę žmonių gyvybių.
1795 Paleistas Nacionalinis Konventas.
1863 paskelbti principai, kurių pagrindu vėliau buvo priimta Ženevos konvencija bei įkurtas Tarptautinis Raudonojo kryžiaus komitetas.
1863 įkurta Futbolo Asociacija (FA).
1905 Norvegija atgavo nepriklausomybę nuo Švedijos.
1954 Triestas grąžintas Italijai.
1976 SSKP CK ir sovietų vyriausybė priėmė bendrą nutarimą dėl tolesnio žuvies produkcijos gamybos didinimo ir pardavinėjimo tobulinimo. Maitinimo įmonėse įvesta žuvies diena.
1977 Somalyje, Merkos apskrityje, užregistruotas paskutinis pasaulyje susirgimo raupais atvejis.
1988 iš Tokijo į Londoną atskrido laineris Boeing-747 su viena keleive (lėktuvas gali skraidinti 353 žmones). Dėl techninių priežasčių reisas buvo atidėtas, visi keleiviai, išskyrus vieną japonę, pasikeitė bilietus ir skrido kitu reisu.
1994 Izraelis ir Jordanija pasirašė taikos sutartį.
2000 išleidžiamas PlayStation 2.
Labas rytas.
Laba diena
Šią savaitę atostogauju, kažkaip nuo visko atsijungiau, tik tvarkausi namie, laukiu atvažiuojant visų savo artimųjų mylimųjų. Lankysim kapus, o gal ir su talka daržą baigsim tvarkyti??
Sūnus mane jau prijungė į feisbuką, tik aš jame menkai gaudausi. Tokia jau esu atsilikėlė , gėda. Norėčiau, kad pakviestumėte mane į draugus, juk taip reikia , ar ne? Tik mano el adresas pasikeitė. Gal man jį parašyti asmeninėse žinutėse?
O darbe man liko jau nebedaug darbų - atrinkti, kas laboratorijai reikalinga, ištuštinti kabinetą ir suruošti atsisveikinimo balių
AURUTE, užjaučiu dėl kolegės.Tikrai baisu, kai taip atsitinka. Juk mūsų tik daug vairuojančių....
Šią savaitę atostogauju, kažkaip nuo visko atsijungiau, tik tvarkausi namie, laukiu atvažiuojant visų savo artimųjų mylimųjų. Lankysim kapus, o gal ir su talka daržą baigsim tvarkyti??
Sūnus mane jau prijungė į feisbuką, tik aš jame menkai gaudausi. Tokia jau esu atsilikėlė , gėda. Norėčiau, kad pakviestumėte mane į draugus, juk taip reikia , ar ne? Tik mano el adresas pasikeitė. Gal man jį parašyti asmeninėse žinutėse?
O darbe man liko jau nebedaug darbų - atrinkti, kas laboratorijai reikalinga, ištuštinti kabinetą ir suruošti atsisveikinimo balių
AURUTE, užjaučiu dėl kolegės.Tikrai baisu, kai taip atsitinka. Juk mūsų tik daug vairuojančių....
QUOTE(VDG @ 2016 10 27, 09:51)
Laba diena
tam kad prijungti reik žinoti kaip ten užsiregistravai - vardą tavo
Laba dienelė,
Šventės
Žvalgų diena, profesinė
LR VSD ir AOT departamento darbuotojų šventė.
Šią dieną Lietuvoje
Įvykiai
1918 Įkurta Lietuvos karinė žvalgyba;
1999 Lietuvos prezidentas priėmė Rolando Pakso vadovaujamos vyriausybės atsistatydinimą ir dekretu nurodė jai toliau dirbti, ministro pirmininko pareigas pavedė eiti Irenai Degutienei.
Šią dieną pasaulyje
Įvykiai
1964 Ronaldas Reiganas pasakė kalbą, remiančią respublikonų kandidatą į prezidentus Barį Goldvoterį, po kurios Reiganui buvo pasiūlyta balotiruotis į Kalifornijos gubernatorius.
Šventės
Žvalgų diena, profesinė
LR VSD ir AOT departamento darbuotojų šventė.
Šią dieną Lietuvoje
Įvykiai
1918 Įkurta Lietuvos karinė žvalgyba;
1999 Lietuvos prezidentas priėmė Rolando Pakso vadovaujamos vyriausybės atsistatydinimą ir dekretu nurodė jai toliau dirbti, ministro pirmininko pareigas pavedė eiti Irenai Degutienei.
Šią dieną pasaulyje
Įvykiai
1964 Ronaldas Reiganas pasakė kalbą, remiančią respublikonų kandidatą į prezidentus Barį Goldvoterį, po kurios Reiganui buvo pasiūlyta balotiruotis į Kalifornijos gubernatorius.
Aurute, užuojauta liūdna kai išeina štai taip ne laiku, gyenimą planavę žmonės.....
Pagaliau Kaip tavi sakė, reikia prisijungimo vardo, kuriuo būtų galima FB rasti. Dabar tikriausiai jau mes visos tenai
Pagaliau Kaip tavi sakė, reikia prisijungimo vardo, kuriuo būtų galima FB rasti. Dabar tikriausiai jau mes visos tenai
O tave pajungė tikruoju vardu ir pavarde?Bandžiau ieškot pagal vardą, nes pavardės nebeatsimenu (atsimenu tik, kad ji laaabai graži ) , bet tavo bendravardžių yra milijonas , tai neužteko kantrybės visų peržiūrėti.O, norint prisijungti, tavo elektroninio adreso mums visai nereikia .Bent vienai parašyk asmenine žinute, kokiu vardu tavęs ieškot, ir mes tuoj visos sužinosim ir pasikviesim tave į draugus Nes ten irgi turim savo grupę
QUOTE(Aurute @ 2016 10 26, 15:40)
Vau, Nikune ir į mano mokyklos kiemą atėjo
Aurute, čia tavo mokyklos kieme? Kaip gražiai padaryta
QUOTE(mamaEgle @ 2016 10 27, 14:19)
Aurute, čia tavo mokyklos kieme? Kaip gražiai padaryta
Čia buvo instaliacija per menų dienas. Ir kaip Nikune surado?..
Man rodos, aš atsiminiau VDG pavardę, bet neradau FB. Arba aš klystu, arba kitaip pasivadino.
Labas rytas.
Labas rytas,
Šią dieną Lietuvoje
Įvykiai
1993 Lietuvos pasiuntinybėje Maskvoje buvo išduota pirmoji viza Rusijos piliečiui.
Šią dieną pasaulyje
Įvykiai
1918 sukurta Čekoslovakija
1943 šią dieną neva vykdytas Filadelfijos eksperimentas.
Aurute, matyt į laikraštį buvot patekę.
Šią dieną Lietuvoje
Įvykiai
1993 Lietuvos pasiuntinybėje Maskvoje buvo išduota pirmoji viza Rusijos piliečiui.
Šią dieną pasaulyje
Įvykiai
1918 sukurta Čekoslovakija
1943 šią dieną neva vykdytas Filadelfijos eksperimentas.
Aurute, matyt į laikraštį buvot patekę.