QUOTE(bangelee @ 2017 09 20, 16:57)
Aurute, dabar tegaliu į tavo klausimą atsakyt, vakar dirbo pirmą dieną, užvakar tai visokie formalumai buvo.Dirba elektronikos kompanijoj AME, gamykloj, ruošia ten mikroschemas, skaidres, baterijas čipukus į krūvą, kuriuos paskui robotai sulituoja.Nu kažkas panašaus.Sakė ten sterilu, šilta, kažkokie antistatiniai batai, dirba sėdėdama, sakė fiziškai nesunku, gal tik monotoniška.Duoda nemokamai valgyt, švediškas stalas, vien žo visai nenugąsdino pirmoji diena.Draugas kažką kitą ten renka, kasetes, .Gavo automobilį, nes važiuoja iš tolimiausio taško, pakeliui surenka dar keleivių.Apie 50km iki darbo.Vėliau gal ras vietą kur arčiau apsigyvent.DArbo valandos ilgokos, pamainos arba nuo 8 iki 19 val, arba nuo 14 iki 23 val.Keisis kas savaitę, naktim gamykla nedirba..Mano sūnus tuoj parašė, kad ir LT yra tokios gamyklos, Teltonika ir Kitron, bet aš nzn net kur tokios yra
Sesės sūnus dirba Anglijoje, tai panaši tvarka. Patenkintas, kad nėra sunku, tik liūdna buvo kol buvo vienas. Tai po vasaros atostogų draugę išsivežė, dabar jau smagiau jiems dviese. Planuoja būti metus, o kaip bus - bus matyti. Daug tokių atveju žinau, kad išvažiuoja metams, o realiai gaunasi..... Toli pavyzdžių ieškoti nereikia, mes patys tokie, kažkada MB išvažiavo metams, po dviejų mes su dukra išvažiavom, tai aš grįžau po 12-os metų, MB planuoja kitą vasarą, o dukra..... net nežinau ar kada begrįš, išskyrus atostogų....