Labas rytas.
Virėme,virėme vakar hidrolatą ievų-berželių lapelių.Du kartus reisavo iki pamiškės.Bet mergaitės,kvepia migdolais.Nežinau kai susistovės.Hidrolatas turi dar subręsti.Magnolijų žiedų hidrolatas bręsta 7 mėnesius.Norėčiau dar pkalanučių hidrolato,man jų kvapas labai patinka.

Užsisakiau dėžę buteliukų,nebe turiu kur supilti.
Jau sakiau nieko neveiksiu,ar išsisėdėsi?Sutvarkėme kampą po malkų,išvežėme nežinau kiek karučių šiukšlių.Už tai šiandien vos iš lovos išsiritau,pirštai kažkodėl sutinę?Didžioji atrado ligą su dirbtiniu intelektu,atsiuntė kokius daryti pratimus.Pas gydytoją eisiu,bet kol pakliūsiu.Kaip šiltnamius susikasti reikės?Dar norėjau jurginams pievą sukasti.Nežinau nežinau.
Ilgai lauktas pavasaris🌞 ir gamta vėl dalinasi savo dovanomis🌞 šį kartą mano hidrolatų sąraše naujas duetas: balta kaip sniegas, ypatingo aromato ievos ir beržų lapelių hidrolatas /dulksna. Kvapas labai ryškus, bet beržo lapeliai sušvelnina natas. Mano odai labai patiko ir plaukams!🥰 drėkina, gaivina, turi priešuždegiminių ir antibakterinių savybių. Tinka visų tipų odai. Puiki priemonė plaukams atgaivinti, suteikia blizgesio, švelnumo, lengviau šukuojasi. Pamasažavus galvos odą šiuo hidrolatu gali sumažėti pleiskanų, skatina plaukų augimą, mažina slinkimą, maloniai kvepia🌞 ypač vėjeliui pakedenus plaukus🌞 galima gaivinti patalpas, patalynę, avalynę.
Čia aparašė hidrolatų specė.Čia plaukams gal daugiau beržo lapeliai nauda?
Visi giria mano arbatą žolelių.Reikės,jei duos dievas sveikatos daugiau prisidžiovinti,pasiūlyti svečiams nusipirkti..Jazminas jau sukrovęs žiwdus ir hidrolatui ir arbatoms sueis.
Mes dar valgome savus obuolius,išsilaikė,kaip švieži,reikia tik šiandien perrinkti.