Įkraunama...
Įkraunama...

+-45 Mamos ir močiutės

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Laba 4u.gif

Kaip smagu, kai kelias dienas nebuvus net kelis lapus reikėjo perskaityti thumbup.gif

QUOTE(Aurute @ 2025 02 26, 09:41)
Labas rytas, mielosios.  vartotojo įkelta nuotrauka

Vos besuradau namus  vartotojo įkelta nuotrauka . O Eglė šaunuolė, kad vėl visas į namus sukvietė. Čia tikrai smagiau, nei Faceboke, žinutės nenusimėto. vartotojo įkelta nuotrauka

Niekaip negalėjau susirast naujoj SM versijoj. Matyt, dėl to ir paklydau SM ir tiek metų klaidžiojau, kol Eglutė nesukvietė. Pasijungiau tik senoj versijoj.  vartotojo įkelta nuotrauka

Ilgokai ir prie kompiuterio neprisėdau. Telefone prie SM nepasijungiu.
Daug permainų pas mane per tą laiką. Nebedirbu. Po ligonines ir sanatorijas pasibasčiau. Dabar irgi dar su ramentais klišinėju po namus.  Anūkėlis vyriausias jau studentas VGTU. Kiti dar mokykliečiai.

P.S. jau maniau, kad ir žinučių rašyt nemoku. Tik iš trečio karto išsisiuntė

Aurute, kaip smagu tave vėl čia matyti wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif nedink 4u.gif 4u.gif 4u.gif Aš irgi tik senojoje versijoje, man taip paprasčiau topsecret.gif

Čia Vincukas pas mane mokosi? Kokia studijų programa? Kaip jam sekasi studijos?

QUOTE(Aurute @ 2025 02 26, 14:19)
<p>Ačiū, brangioji, kad domiesi. Klubą sėkmingai pasikeičiau dar pavasarį. Viskas gerai. Bet dar streikuoja kelienas ir čiurna. Tai per šv. Martyną operavo čiurną. Tris mėnesius neleido mint. Labai sąžiningai iškentėjau tą laikotarpį. Dabar jau  dvi savatės kaip galiu mint, bet žiauriai skauda. Reabilitacija ambulatorinė. Dar laukiu eilės pas reabilitologą ir klišinėju po namus su ramentais. Vis vien geriau nei vežimėlyje. </p><p></p><p>Va išsibėdavojau. Nepykit. Kartais toks pesimizmas užvaldo 

Stiprėk greičiau 4u.gif pavasaris vasara jau greit, norėsis ir anūkais pasidžiaugti wub.gif kaip tavieji visi? Kaip airiams sekasi?

QUOTE(bangelee @ 2025 02 26, 19:47)
Aš irgi jungiuosi per senąją versiją. Ir tai sunkiai atverčia, ypač einant į paskutinį puslapį
Aš irgi dirbu Sodroje, tai visąlaik namie , neturiu net ko parašyti, kai viskas sukasi tik apie namus

Aš senoje versijoje, bet einu per Favorites, tada iš karto atverčia nuo pirmos neskaitytos žinutės.

Papildyta:
QUOTE(IngridaB @ 2025 02 27, 10:44)
Aurute,pažystamos pažystamai irgi keitė kelio sąnarį,dabar Šventojoje reabilitacijoje.Yra sūnus namie,bet jis šeina į darbą,šuva loja ištisai,kaimynai iškvietė policiją.Tai atsirado pas mane,mėnesį bus.Tai jau ne pirmas šuo saugomas mano.Dabar,kai pasiims,dukrai liepiau įvesti programėlę į telefoną,bandysiu už pinigus dirbti šunų aukle.Dukra dabar samdo savo šuniui auklę,kai nori kur nors išvažiuoti,15 eurų parai.
Pažystamos ir šunį ir katę saugojau du kartus,kai ji gydėsi Vokietijoje.Dar vieną pažystamą buvau išleidųsi į Angliją,Taksę saugojau.Turiu patirties.
Pas mus dabar svečiai namuke mama su dukra atvažiavę 4 paroms su 5 šunimis.Jaučiu bus daug plaukų.
https://www.part.lt/...043a1874563.jpg
Vakar kokių nurašytų grožių prispirkau,turėsiu ką veikti. mirksiukas.gif

Mama kelis kartus mano pusseserės katiną saugojo, kol vieną vakarą per balkoną neiškrito jis doh.gif ot buvo strioko visiems doh.gif jau galvojau Mama iš pergyveno neišgyvens doh.gif O šeimininkė kaip nuprotėjusi jo dieną naktį ieškojo, ir ieškotojus samdė, ir dronus kėlė, ir kelias naktis su termovizoriumi ieškojo doh.gif rado po savaitės, bet daugiau nebeveža jo saugoti, o ir Mama, tikriausiai, neimtų schmoll.gif

QUOTE(IngridaB @ 2025 03 01, 08:34)
MamaEgle,smagaus pasibuvimo su artimiausiais žmogiukais.

Ačiū, Ingrida wub.gif pats smagiausias laikas thumbup.gif Mūsų buvo 11 žmonių, labai linksmai ir naudingai praleistas laikas. Procedūros, maistas, bendravimas, viskas buvo labai labai gerai. Labai patiko proced9ros, masažai, baseinai. Jeigu tik turite galimybę - važiuokite thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(mamaEgle @ 2025 03 03, 15:42)
Kaip smagu, kai kelias dienas nebuvus net kelis lapus reikėjo perskaityti thumbup.gif

Aurute, kaip smagu tave vėl čia matyti  wub.gif  wub.gif  wub.gif thumbup.gif nedink  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Aš irgi tik senojoje versijoje, man taip paprasčiau topsecret.gif 

Čia Vincukas pas mane mokosi? Kokia studijų programa? Kaip jam sekasi studijos?
Stiprėk greičiau  4u.gif pavasaris vasara jau greit, norėsis ir anūkais pasidžiaugti  wub.gif kaip tavieji visi? Kaip airiams sekasi?

Labas rytas.
Pabandysiu nedingt, jei kompiuteris nesustreikuos vartotojo įkelta nuotrauka . Gal jau keist reikia senuką? Bet senam padarui yra pripratimas prie daiktų vartotojo įkelta nuotrauka

Vincukas pas jus? Net nepagalvojau, kad tai tas pats universitetas vartotojo įkelta nuotrauka
Jis pirmakursis Aviacijos mechanikos inžinerijoj. Kol kas gerai sekasi ir patenkintas. Ir stipendiją gauna, ir bendrabuty gerą kambarioką turi. Ne plevėsa.

Airiukai mano irgi jau mokykliečiai. Praėjusią vasarą pa mus vasarojo, kad tėvai galėtų dirbt, po didžiojo potvynio atsigaut. Jų namą buvo apsėmę visą pirmą aukštą. Kažkiek socialas padėjo, bet reik ir savo pridėt.

P.S.
Nebeatsimenu kaip foto įkelt.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Aurute,oho Vincuko pasirinta specialybė?Čia jis pats sugalvojo? bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(Aurute @ 2025 03 04, 08:29)
Labas rytas  vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Pabandysiu nedingt, jei kompiuteris nesustreikuos  vartotojo įkelta nuotrauka . Gal jau keist reikia senuką? Bet senam padarui yra pripratimas prie daiktų  vartotojo įkelta nuotrauka 

Vincukas pas jus? Net nepagalvojau, kad tai tas pats universitetas  vartotojo įkelta nuotrauka
Jis pirmakursis  Aviacijos mechanikos inžinerijoj.  Kol kas gerai sekasi ir patenkintas. Ir stipendiją gauna, ir bendrabuty gerą kambarioką turi. Ne plevėsa.

Airiukai mano irgi jau mokykliečiai. Praėjusią vasarą pa mus vasarojo, kad tėvai galėtų dirbt, po didžiojo potvynio atsigaut. Jų namą buvo apsėmę visą pirmą aukštą. Kažkiek socialas padėjo, bet reik ir savo pridėt.

P.S.
Nebeatsimenu kaip foto įkelt.

sunkiai kompą keičiu ir aš topsecret.gif nors į SM daugiausiai rašau darbe būdama, namie telefone kartais pasižiūriu ar yra kas naujo. Kompas namie irgi senukas, net nežinau kiek jam metų, prieš daugiau kaip 8 metus pirkau ir tai ne naują, tada sakiau, kad tik mokslams, o vat liko ir liko. Nelabai namie man jo reikia, MB daugiausiai sėdi prie jo. Aš nebent mokesčius sumokėti ir dar kai ko nors labai labai reikia ar MB nori ką parodyti.

Tas pats universitetas, tik pagal studijų programą fakultetas kitas. Kitą rudenį vieną dalyką turės ir mano katedroje ir pas mus į paskaitas ateidinės.

Pernai stipriai buvo užpylę Airijos pietus doh.gif doh.gif o draudimas nieko nedavė? Svarbiausiai patys saugūs buvo, o visa kita - užgyvenama.

Nuotraukų ir aš nekeliu, nemoku. Čia Ingrida žino kažkokią stebuklingą programą, pagal kurią vis įkelia topsecret.gif

Mums šios kelios dienos gražių ir ilgai lauktų naujienų dienos wub.gif Per Mamos jubiliejų, susirinkus visai šeimai, sesės dukra pasakė, kad turės leliuką, o vakar MB sūnus su marčia pranešė tokią pat naujieną wub.gif MB net ašarą nubraukė, sedėjo visą vakarą toks vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
O dievai kokios žinios. wub.gif wub.gif Laimingos Jūs močiutės. wub.gif
Aš keliu nuotraukas per part.lt
Atsakyti