Laba
Kaip smagu, kai kelias dienas nebuvus net kelis lapus reikėjo perskaityti
QUOTE(Aurute @ 2025 02 26, 09:41)
Labas rytas, mielosios.
Vos besuradau namus

. O Eglė šaunuolė, kad vėl visas į namus sukvietė. Čia tikrai smagiau, nei Faceboke, žinutės nenusimėto.
Niekaip negalėjau susirast naujoj SM versijoj. Matyt, dėl to ir paklydau SM ir tiek metų klaidžiojau, kol Eglutė nesukvietė. Pasijungiau tik senoj versijoj.
Ilgokai ir prie kompiuterio neprisėdau. Telefone prie SM nepasijungiu.
Daug permainų pas mane per tą laiką. Nebedirbu. Po ligonines ir sanatorijas pasibasčiau. Dabar irgi dar su ramentais klišinėju po namus. Anūkėlis vyriausias jau studentas VGTU. Kiti dar mokykliečiai.
P.S. jau maniau, kad ir žinučių rašyt nemoku. Tik iš trečio karto išsisiuntė
Aurute, kaip smagu tave vėl čia matyti

nedink

Aš irgi tik senojoje versijoje, man taip paprasčiau
Čia Vincukas pas mane mokosi? Kokia studijų programa? Kaip jam sekasi studijos?
QUOTE(Aurute @ 2025 02 26, 14:19)
<p>Ačiū, brangioji, kad domiesi. Klubą sėkmingai pasikeičiau dar pavasarį. Viskas gerai. Bet dar streikuoja kelienas ir čiurna. Tai per šv. Martyną operavo čiurną. Tris mėnesius neleido mint. Labai sąžiningai iškentėjau tą laikotarpį. Dabar jau dvi savatės kaip galiu mint, bet žiauriai skauda. Reabilitacija ambulatorinė. Dar laukiu eilės pas reabilitologą ir klišinėju po namus su ramentais. Vis vien geriau nei vežimėlyje. </p><p></p><p>Va išsibėdavojau. Nepykit. Kartais toks pesimizmas užvaldo
Stiprėk greičiau

pavasaris vasara jau greit, norėsis ir anūkais pasidžiaugti

kaip tavieji visi? Kaip airiams sekasi?
QUOTE(bangelee @ 2025 02 26, 19:47)
Aš irgi jungiuosi per senąją versiją. Ir tai sunkiai atverčia, ypač einant į paskutinį puslapį
Aš irgi dirbu Sodroje, tai visąlaik namie , neturiu net ko parašyti, kai viskas sukasi tik apie namus
Aš senoje versijoje, bet einu per Favorites, tada iš karto atverčia nuo pirmos neskaitytos žinutės.
Papildyta:
QUOTE(IngridaB @ 2025 02 27, 10:44)
Aurute,pažystamos pažystamai irgi keitė kelio sąnarį,dabar Šventojoje reabilitacijoje.Yra sūnus namie,bet jis šeina į darbą,šuva loja ištisai,kaimynai iškvietė policiją.Tai atsirado pas mane,mėnesį bus.Tai jau ne pirmas šuo saugomas mano.Dabar,kai pasiims,dukrai liepiau įvesti programėlę į telefoną,bandysiu už pinigus dirbti šunų aukle.Dukra dabar samdo savo šuniui auklę,kai nori kur nors išvažiuoti,15 eurų parai.
Pažystamos ir šunį ir katę saugojau du kartus,kai ji gydėsi Vokietijoje.Dar vieną pažystamą buvau išleidųsi į Angliją,Taksę saugojau.Turiu patirties.
Pas mus dabar svečiai namuke mama su dukra atvažiavę 4 paroms su 5 šunimis.Jaučiu bus daug plaukų.
https://www.part.lt/...043a1874563.jpg
Vakar kokių nurašytų grožių prispirkau,turėsiu ką veikti.
Mama kelis kartus mano pusseserės katiną saugojo, kol vieną vakarą per balkoną neiškrito jis

ot buvo strioko visiems

jau galvojau Mama iš pergyveno neišgyvens

O šeimininkė kaip nuprotėjusi jo dieną naktį ieškojo, ir ieškotojus samdė, ir dronus kėlė, ir kelias naktis su termovizoriumi ieškojo

rado po savaitės, bet daugiau nebeveža jo saugoti, o ir Mama, tikriausiai, neimtų
QUOTE(IngridaB @ 2025 03 01, 08:34)
MamaEgle,smagaus pasibuvimo su artimiausiais žmogiukais.
Ačiū, Ingrida

pats smagiausias laikas

Mūsų buvo 11 žmonių, labai linksmai ir naudingai praleistas laikas. Procedūros, maistas, bendravimas, viskas buvo labai labai gerai. Labai patiko proced9ros, masažai, baseinai. Jeigu tik turite galimybę - važiuokite