Įkraunama...
Įkraunama...

+-45 Mamos ir močiutės

Labas rytas, mielosios. vartotojo įkelta nuotrauka

Vos besuradau namus vartotojo įkelta nuotrauka . O Eglė šaunuolė, kad vėl visas į namus sukvietė. Čia tikrai smagiau, nei Faceboke, žinutės nenusimėto. vartotojo įkelta nuotrauka

Niekaip negalėjau susirast naujoj SM versijoj. Matyt, dėl to ir paklydau SM ir tiek metų klaidžiojau, kol Eglutė nesukvietė. Pasijungiau tik senoj versijoj. vartotojo įkelta nuotrauka

Ilgokai ir prie kompiuterio neprisėdau. Telefone prie SM nepasijungiu.
Daug permainų pas mane per tą laiką. Nebedirbu. Po ligonines ir sanatorijas pasibasčiau. Dabar irgi dar su ramentais klišinėju po namus. Anūkėlis vyriausias jau studentas VGTU. Kiti dar mokykliečiai.

P.S. jau maniau, kad ir žinučių rašyt nemoku. Tik iš trečio karto išsisiuntė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurute: 26 vasario 2025 - 09:43
Sveika,sugrįžųsi Aurute.Kas sveikatai blogai?Sąnariai,klubas? 4u.gif 4u.gif
Sėdžiu,aš irgi senojoje versijoje.Kai kasdien jungiuosi bėdų nėra. ax.gif
Atsakyti

Ačiū, brangioji, kad domiesi.  :4u:​ 

Klubą sėkmingai pasikeičiau dar pavasarį. Viskas gerai. Bet dar streikuoja kelienas ir čiurna. Tai per šv. Martyną operavo čiurną. Tris mėnesius neleido mint. Labai sąžiningai iškentėjau tą laikotarpį. Dabar jau  dvi savatės kaip galiu mint, bet žiauriai skauda. Reabilitacija ambulatorinė. Dar laukiu eilės pas reabilitologą ir klišinėju po namus su ramentais. Vis vien geriau nei vežimėlyje. 

Va išsibėdavojau. Nepykit. Kartais toks pesimizmas užvaldo  :angel_sadangel: 

Atsakyti
Aš irgi jungiuosi per senąją versiją. Ir tai sunkiai atverčia, ypač einant į paskutinį puslapį doh.gif
Aš irgi dirbu Sodroje, tai visąlaik namie , neturiu net ko parašyti, kai viskas sukasi tik apie namus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bangelee @ 2025 02 26, 19:47)
Aš irgi jungiuosi per senąją versiją. Ir tai sunkiai atverčia, ypač einant į paskutinį puslapį doh.gif
Aš irgi dirbu Sodroje, tai visąlaik namie , neturiu net ko parašyti, kai viskas sukasi tik apie namus ax.gif

Tokios jau mes esame. Pripratome prie senosios versijos ir nebenorime nieko keisti mirksiukas.gif

Tik nesakyk, bangele, kad neturi ko rašyti ax.gif . Nuostabus tavo sodas ir gėlynas bis.gif . Niekada nepamiršiu tavo jurginų grožio. Tik pasakok ir rodyk savo grožybes flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurute: 27 vasario 2025 - 07:40
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Aurute,nustebau,dėl čiurnos?O kaip ten operuos? rolleyes.gif
Siaubas tris mėnesius neminti koja?Man būtų jau labai blogai.Augtų svoris,jau taip žiemą auga,laukiu kada kastuvą galėsiu imti į rankas.
Noriu šiandien ištempti mb į Molėtus.Kažin ar išeis?
Vakar namo susirinkime buvome,rietenos,intrigos,išėjau visa raudona,oi karšti mūsų kaimynai. biggrin.gif
Saugau darToi terjerę,jau norėčiau ,kad pasiimtų šeimininkė normaliai neišsimiegu,kartu tenka gulėti,verčiuosi ir jaučiu.Gal kitą savaitę iš reabilitacijos grįš šeimininkė. ax.gif
Atsakyti

O kas tau, Ingida, tą Toi terjerą įtaisė? Ir miega su tavim? 

Susidėvėję sąnariai :blink: . Čiurna buvo po seno lūžio visiškai susidėvėjus . Žiauriai skaudėjo . Protezuoti nebebuvo ką, tai varžtais surakino čiurnos sąnarį, kad nebesilankstytų. Bjauru nemint taip ilgai. Bet niekur nedingsi. MS labai padėjo. Su ramentai labai sunku  n0236.gif , tai dukra parūpino vežimėlį   n034.gif   

O kelieną reiks keist sąnarį    n0236.gif Stoviu eilėj. Dar negreit, bet dar čiurna nesugijo. Žiauriai skauda. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurute: 27 vasario 2025 - 10:09
Aurute,pažystamos pažystamai irgi keitė kelio sąnarį,dabar Šventojoje reabilitacijoje.Yra sūnus namie,bet jis šeina į darbą,šuva loja ištisai,kaimynai iškvietė policiją.Tai atsirado pas mane,mėnesį bus.Tai jau ne pirmas šuo saugomas mano.Dabar,kai pasiims,dukrai liepiau įvesti programėlę į telefoną,bandysiu už pinigus dirbti šunų aukle.Dukra dabar samdo savo šuniui auklę,kai nori kur nors išvažiuoti,15 eurų parai.
Pažystamos ir šunį ir katę saugojau du kartus,kai ji gydėsi Vokietijoje.Dar vieną pažystamą buvau išleidųsi į Angliją,Taksę saugojau.Turiu patirties.
Pas mus dabar svečiai namuke mama su dukra atvažiavę 4 paroms su 5 šunimis.Jaučiu bus daug plaukų. bigsmile.gif
https://www.part.lt/...043a1874563.jpg
Vakar kokių nurašytų grožių prispirkau,turėsiu ką veikti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Na tikrai daug pas tave patirties saugot gyvūnėlius. O ir sąlygas turi - namas, kiemas. Galėsi uždarbiaut yahoo.gif

Hortenzijas auginsi? Labai puošia kiemą ir sodą. Lauksim foto vartotojo įkelta nuotrauka

Šiandien važiuoju į polikliniką priduot kraujo. Man tai didelis žygis, kol kas.
Atsakyti
Labas rytas.
Tai turiu nemažai hortenzijų su didžialapėmis nedraugavau.Dar šiltnamyje lauia 10 susodinti.
Manęs laukia odontologė irgi šiandien mieste. ax.gif
Laimingai Aurute. 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas.
MamaEgle,smagaus pasibuvimo su artimiausiais žmogiukais. wub.gif
Atsakyti