Įkraunama...
Įkraunama...

+-45 Mamos ir močiutės

QUOTE(Daidute @ 2025 02 19, 14:13)
<p>Laba diena

Pagaliau vėl radau Jus.  mirksiukas.gif  Kažkaip vis pametu "Supermamas"  ax.gif 
Matau Ingrida palaiko vis dar visus kampus Mūsų forumo wub.gif​ </p>

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Tai jau radųs,prašau nepradingti.
Kas naujo?Kaip gyvenimas plaukia?
Mes čia pasidaliname gyvenimu.Laukiame pavasario. 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(Daidute @ 2025 02 19, 14:13)
<p>Laba diena

Pagaliau vėl radau Jus.  mirksiukas.gif  Kažkaip vis pametu "Supermamas"  ax.gif 
Matau Ingrida palaiko vis dar visus kampus Mūsų forumo wub.gif​ </p>

Sveika pargrįžus, Daidute 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif Ingrida ne tik kampus laiko, bet kasdien ir židinį kūrena ir pusryčius paruošia wub.gif wub.gif wub.gif Jei ne Ingrida, čia jau seniai voratinkliais viskas būtų užėję bei visi takai užžėlę doh.gif

Kaip tau sekasi, Daidute? Kaip darbai, šeima?

Šalta naktis šiandien, pas mus -13 buvo. Šiandien ryte per TV sakė, kad dar iki pirmadienio kiek šalčiau bus, o paskui jau pavasaris atkeliaus. Gal ir užteks žiemos mastau.gif

Savaitgalį reikia kažkaip butą pabaigti tvarkyti, jau paruošti Justinos atvažiavimui hmm.gif dar ir Mamai padėti, nes savaitgalį pirmieji užsieniečiai grįžta. Bus dvi savaitės šurmulio wub.gif
Atsakyti

Labas rytas

Aš tai gyvenu vienodai, darbas-namai  :angel_not:  MB sveikata ne blogėja, tuo ir džiaugiamės  :4u:  Daržų neturiu, tik kelios pakeltos lysvė, kurių praėjusiais metais net ne užsodinau :lol: , neturėjau kada nė pagalvoti apie jas :lol: . Prieš metus sunkiai susirgo anyta, teko per 2 savaites net keturias operacija atlaikyti :( . Jai 90 metų  :angel_not:  Tai ilgai ligoninėje gulėjo, paskui slaugoje, dabar  jau į Senelių namuose  :(  :(  Jai reikalinga pilna priežiūra, nors pati ir pavalgo, ir kažkiek pajuda, bet turi išvestą stomą, kurios nesusitvako :( . Dar vienas toks ligonis man namuose jau būtu nebepakeliamai sunku :oh: , o iki pensijos dar dirbti ir dirbti. :oh:  Namas didžiulis užtenka ten veiklos iki kaklo ir viskas man vienai. :ax:   Vaikai gyvena savo gyvenimus, nors visada padeda kai paprašau :mirksiukas:.  Anūkų daugiau neturiu. Taip ir gyvenu, nieko naujo. 

Atsakyti
QUOTE(Daidute @ 2025 02 20, 09:51)
Labas rytas

Aš tai gyvenu vienodai, darbas-namai  angel_not.gif  MB sveikata ne blogėja, tuo ir džiaugiamės  4u.gif  Daržų neturiu, tik kelios pakeltos lysvė, kurių praėjusiais metais net ne užsodinau lotuliukas.gif , neturėjau kada nė pagalvoti apie jas lotuliukas.gif . Prieš metus sunkiai susirgo anyta, teko per 2 savaites net keturias operacija atlaikyti verysad.gif . Jai 90 metų  angel_not.gif  Tai ilgai ligoninėje gulėjo, paskui slaugoje, dabar  jau į Senelių namuose  verysad.gif  verysad.gif  Jai reikalinga pilna priežiūra, nors pati ir pavalgo, ir kažkiek pajuda, bet turi išvestą stomą, kurios nesusitvako verysad.gif . Dar vienas toks ligonis man namuose jau būtu nebepakeliamai sunku doh.gif , o iki pensijos dar dirbti ir dirbti. doh.gif  Namas didžiulis užtenka ten veiklos iki kaklo ir viskas man vienai. ax.gif   Vaikai gyvena savo gyvenimus, nors visada padeda kai paprašau mirksiukas.gif.  Anūkų daugiau neturiu. Taip ir gyvenu, nieko naujo. 

Kokios lysvės, kokie daržai kai praeitais metais tiek visko buvo doh.gif Aš sodyboje net minties neturiu apie kokią nors lysvę, man gėlių užtenka ir tai ne per daugiausiai, labiau tokių, kur nedaug priežiūros reikia topsecret.gif

Mano tetai kitą savaitę irgi 90 bus, tai jau kelis metus Senelių namuose, nors pati kažkiek pavaikšto, gal dažniau su vaikštyne, pati pavalgo, bet priežiūros reikia pastovios. Vaikai darbuose, kas ją dienomis prižiūrės? Kai dukra kelis kartus rado nugriuvusią namuose ir vos ne pusdienį išgulėjusią, tai rado vietą Senelių namuose. Kelis kartus buvome aplankyti, sunkoka jai ten, ypač pradžia buvo, nes protas šviesus, pati eruditė, o kaimynų sveikata ne tik fizinė, bet ir psichinė jau silpna, tačiau dabar jau apsipranta. Tik visada labai džiaugiasi, kai atvažiuoji aplankyti wub.gif tada atrodo jos kalboms galo nebus wub.gif
Atsakyti
Labas rytas.
8 stirnos prieš langus gansosi pamiškėje. wub.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
abas rytas.
Lygtais šiandieniniai svečiai atvažiuos vėliau.Reikia pradėti ruošti žemę hortenzijoms,10 vazonų dėžėje sudėti.Nes na niekaip nebus laiko žemei sukasti. Šilčiau šiandien bus? ax.gif
Žiūriu tv,rodo '"vyšivanką",dukros draugė padovanojųsi iš Ukrainos abiems,nėra progos apsirengti. ax.gif
Atsakyti