Labas rytas,
šaunuolės, mergikės, kad išeinat pasivaikščioti aš niekaip nerandu laiko ir nepakeliu savęs nuo sofos reiktų kokios vaikščiojimo draugės, kad būtų paskata eiti
Kaip smagu, kai tokie svečiai atvyksta o vaikams tai jau tikrai, tik telefonas ar planšetė ir nebeklaus "o ką man veikti?"... nors ir aš pati panaši, telefonas rankose dažnai būna
Savaitgalį buvome nuvažiavę į sodybą, MB dar planavo gal ką nuveiks, bet realiai 1,5 val. pasivaikščiojom, aš dar per tą laiką pas kaimynę arbatos išgėriau ir išvažiavom... vėjas, šalta, dar purškė lietus, tai šlapia, name drėgna ir šalta, žodžiu, reikia laukti šiltesnių dienų dabar viename bute reikia virtuvės baldus pakeisti, jau sekmadienį viską supirkom, per savaitgalius reikia viską surinkti, vasario gale suvažiuoja visa šeima, tai Justina pagyvens tame bute, o paskui jau ieškosim nuomininkų.
Labas rytas.
Tai mes žiemą ir net nevažiuodavome sodybon.Arba sugalvoję,nebent kokį vieną kartą.Nes vistiek namas būna atšąlęs.
Gerai,tris dienas turėjome išeiginių.Vakar miestę genėtuvą akmuliatorinį tokį patogų nusipirkau,jauniems medeliams kaip tik genėti.Imsiuosi darbų.
Labas rytas.
Labas rytas.
Labas rytas.
Dirbame lauke,labai geras oras,kad tik vėjo nebūtų.Gerai,kiek darbų pasidarys.Pradės lyti lysiu į šiltnamius,netvarkyti,reikia braškes sutvarkyti šitnamyje,ten bardakas geras.
O aš renku deimantines mozaikas ir dar visai nesuku galvos dėl šiltnamių. Tiesa, ten dar tebeauga pernai sudygusios salotos, špinatai. Naujiems metams skyniau lapelius, jei reikėtų ir dabar rasčiau vieną kitą. Prastos tos mano salotos, bet gyvos, yra tikimybė kad atšilus orui dar atžels. Naujų sėti neskubu, kažkaip reikia bent kiek sunaudoti sukonservuotas daržoves O ta žiema, aišku, kad dar bus, tik gal ilgai neužsitęs. Kalėdos juodos-Velykos baltos Juk paskutiniu metu dažnai prisninga ant žydinčių tulpių pavasarį. Nuostolis tik jas išlaužo sniego sluoksnis, o šiaip nekenkia. Papildomas vanduo pavasarį augalams nepamaišo. Beje, šiemetinės Velykos man bus ypatingos. Didžiausiai anūkei būtent per Velykas sukaks 18. Ir nė kartą dar per jos gyvenimą nebuvo įpuolę ir Velykos kartu. O antrąją Velykų dieną mažiausiam anūkui sukaks vieneri. Du jubiliejai kartu
Šiaip dėl įdomumo ir nostalgijos. Mano pati pirmoji žinutė prisistatant šioje grupėje buvo tokia, kad parašiau ,kad turiu trijų savaičių anūkėlę. Tad esu močiutė. Vadinasi gegužės mėnesį jau bus 18 metų nuo mano prisijungimo į grupę +-45. !!!
Šiaip dėl įdomumo ir nostalgijos. Mano pati pirmoji žinutė prisistatant šioje grupėje buvo tokia, kad parašiau ,kad turiu trijų savaičių anūkėlę. Tad esu močiutė. Vadinasi gegužės mėnesį jau bus 18 metų nuo mano prisijungimo į grupę +-45. !!!
Labas rytas.
Bangele,kokia Tu turtinga. Šanuoliai vaikai,neduos Lietuvai išmirti.
Salotų ir pas mane pridygę.Bet aš tokia tinginė,perku iš lidlo visas daržoves ir svogūnų laiškus ir krapai man švieži skaniau,nei šadyti. Vetoje salotų pamėgau pekino kopūstus,ilgam užtenka.
Tiek buvau kitai savaitei susiplanavųs darbų,bac ,vakar rezervacija,nuo sekmadienio iki ketvirtadienio pietų.O tokius gerus orus žada. Nedirbsi prie žmonių lauke.O paskui savaitgaliui,tik spėk susitvarkyti.Jau kiti važiuoja.Vasaris iš viso baigia užsipildyti,vasaris kasmet geras būna.
Miegu kas antrą naktį,ši vėl bemiegė.Galva tokia guminė.
Kabas rytas.
Laukiu Ignės su drauge,galvoje meniu,ką skanaus tarp keitimosi klientų pagaminti?
Labas rytas.
Taip nuteikė nuo ryto,kaimynas numirė iš buto,pirmas iš mūsų būrio,radau dukros pasidalinimą fb.Mes gi visi panašaus amžiaus gavome butus,šiek tiek vyresnis nei mes.Jaučiu trombas,nes jam vis darė operacijas venų,koją nupjovė,rūkė daug.
Vakar Ignytė atvažiavo,pasakyti išvažiuoja su drauge į Tailandą iki kovo pabaigos,na taip nei vieno namie,numirčiau........... Tai ip,tėvui ir sakiau atvažiuoja jau kažką pasakys.