Labas rytas.
Labas rytas.
Kasdien einu pasivaiščioti iki upės.MB sakau spirk užpakalin,kad eičiau.Na jei bus blogas oras lipsiu ant elipsinio,nors labiau patinka eiti lauke.Auga kg.Visa savaitė darau protarpinį,ryte tik kava,nors taip masina kažką užvalgyti.
Labas rytas.
Labas rytas.
Labas rytas.
Labas rytas.
Vaikaštau,vaikštau kasdien.Vakar nors iki miško eglišakių šakelių,mb išvirė hidrolatą.Pušų nėra aplinkui,toliau.Kieme yra pušis gaila skinti.Na ateity pušų hidrolatas.
Vakar dėdę dar aplankiau senelių namuose.Kepurę naują pabandžiau numegzti,iki dvylikos norėjau pabaigti,tai šiandien miego norisi.
Šiandien į miestą su mikroautobusu,briketų parsivežti,reikia į turgų žvirbliams sauėgražų,skraido būriais.
Labas naujuose metuose. Aš irgi vaikštau kasdien, nepriklausomai nuo oro. Kai sausio pirmąją labai lijo, tai polietileninį apsiaustą naudojau. Einam dviese su šuniu Bet nemėgstu pavadėlio, tad dažniausiai jis palaidas, o pavadėlis mano kišenėje ,nepatinka, kad šuo tampo į visas puses. Einam ne po gyvenvietę, nors joje trinkelių šaligatviai, bet einam vieškeliu į laukus. Ten ir žmonių ir mašinų mažiau .Ir aš ne vaikštinėju, o einu greitai, man svarbu žingsnių prisirinkti. Turiu laikroduką, bet kiek tų žingsnių reikia aš nežinau. Einu maždaug du kilometrus į vieną pusę, paskui grįžtu. Kartais toliau, kartais arčiau, bet kad būtų 6000 žingsnių kai grįžtu namo. Nes man taip nustatyta. Bet kas nustatė aš nežinau. Einu tuoj po pietų dažniausiai, tai paskui iki vakaro dar kažkiek prisirenka.Na iki 8-10 tūkst .Vasarą tai be jokių vaikščiojimų iki 20000 prisirenku po daržus ir kiemą darbuodamasi. O žiemą taip neišeina, tai tenka vaikščioti. Niekas juk neverčia, bet reikia
Labas rytas.
Bangele-draugė.Šuo dar didesnė paskata vaikščioti?Atšils mintis su dviračiu pradėti važinėti?Sūnus pernai tokį gerą dviratį atvežė,sako parsiduokite jei nereikia 500 gautumėte.O kam ,pastatydavau svečiams du dviračius,kai kurie važiuodavo pasivažinėti.
Prieš akis padėtas sūris,taip masina su kava,laikausi protarpinio dar vis.
Labas rytas.
Na va padarėme akciją kubilui ir užkibo nuolatinis svečias ir su vaikais bandys atvažiuoti.
Rytoj laukiame mini atostogoms trims dienoms su dviem šuniukais.Gerai,nešalta kubilą plauti.
Labas rytas.
Oi kokie šilti žmogiukai atvažiavo,apkabino,pasveikino su Naujais,net pasimečiau.Na tokie šilti žmonės.Pamačiau paauglė dukra,sakau ką ji su broiu čia veiks?Eikite sako duokite internetą ir telefonus.Akurat,tik atvažiavo ant sofkės ir skrolina telefonus.
Labas rytas.
Labas rytas.