Įkraunama...
Įkraunama...

+-45 Mamos ir močiutės

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Vakar terliojausi su grybukais,kol iškepiau.Šiandien reikia bent galvutes nudažyti.Man toks nemalonus darbas tas dažymas.Na kaip nors,vaikai mėgsta.
Vakar į miestą norėjome,bet svečiai parašė,kad tik 18 valandą atvyks,tai nusikėlė šiam vakarui važiavimas.Šiandien žada atvažiuoti 15 valandai.Taip malonu,kad grįžta buvę svečiai,vakar atvažiavo,sakė prieš du metus buvo.Užvakar irgi buvę atvažiavo.Dar berniukas,ži0ri į veidą ir klausia neprisimenate mūsų?Na kur,tiek pravažiuoja.Šiąnakt irgi užsisakė vasariui,pamenu,tik neseniai buvo.Smagu. wub.gif

Sunkiai Urtei traukiasi liga,dar vis temperatūra,ne aukšta,bet laikosi.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Sveikatos Urtytei 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kur taip peršalo mergaičiukė?

Jaukus jūsų namukas, Ingrida, tai ir grįžta žmonės wub.gif Juk visada jauti kur su meile ir šiluma priima, tai ir grįžti tada norisi vėl ir vėl wub.gif

Aš šiandien dar į darbą atvažiavau, o darbe nieko nėra doh.gif kai leido dirbti nuotoliniu būdu, tai visi iš namų ir dirba. Aš va kelis darbelius pasidarau ir namo. Penktadienį taip pat nuotoliniu būdu bus galima dirbti, tai ir nevažiuosiu jau tada.

Gal dar parašysiu rytoj, prieš šventes mastau.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Oi MamaEgle,pasigavo Urtė bateriją kažkur?Na gal jau praeity,vakar jau kavinėje buvo pusryčių,šanūką pavedžiojo.
Laukiu Petro,reikia marčios tėvams,močiutei sudėti dovanėles,jau šiandien nuveš.Dar dalis grybukų nenudažyti koteliai.Ko gero spanguolių kisielių išvirsiu šiandien. ax.gif
Žiūriu marčios instagramą,kaip maistą paruošia,man slėptis po lapais.Nežinau kaip reikės paruošti stalą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: [b!]Vakar[/b!], 09:36
Labas rytas.
Atsakyti