Labas rytas.
Labas rytas.
Į kapus važiuosite mergaitės?Oras baisus vėlinėms.
Man darbymetis namuke.Reikės susikaupti išplauti kubilą,prileisti naujai vandens.Laukiu kada išvažiuos svečiai.Su mb susipykome,susipakavo daiktus,išlėkė į butą,užkniso mano remontai.Varau viena toliau.Nuomininkai kaip tik išsikėlė,patogu. Puikiai tvarkomės ir be jo.
Labas rytas.
Baisus oras vėlinėms.
Baisus oras vėlinėms.
Labas rytas.
Kaip aplankėte kapelius?
Labas rytas.
Na pagaliau vėjas nurimo.
Labas rytas
Ingrida, ar grįžo TB? Nebaisu vienai? Be to ir sunku ne tik namą prižiūrėti, bet ir svečius priimti, paskui sutvarkyti viską. Bet ir varai tu bet tai kodėl tiems vyrams visada reikia mažiau nei mums? MB irgi sunkiai pradeda visokius remontus jam svarbiausiai laukas sodyboje, o gyventi ir lūšnoje gali
Mes ilgąjį savaitgalį apvažiavom kapus, pas gimines pabuvome, į sodybą neužsukome, labai jau trumpos dienos dabar Penktadienį planuojame savaitgaliui į Birštoną, tai gal sekmadienį prasuksime pro sodybą
Ingrida, ar grįžo TB? Nebaisu vienai? Be to ir sunku ne tik namą prižiūrėti, bet ir svečius priimti, paskui sutvarkyti viską. Bet ir varai tu bet tai kodėl tiems vyrams visada reikia mažiau nei mums? MB irgi sunkiai pradeda visokius remontus jam svarbiausiai laukas sodyboje, o gyventi ir lūšnoje gali
Mes ilgąjį savaitgalį apvažiavom kapus, pas gimines pabuvome, į sodybą neužsukome, labai jau trumpos dienos dabar Penktadienį planuojame savaitgaliui į Birštoną, tai gal sekmadienį prasuksime pro sodybą
Labas rytas.
Negrįžo dar.Nuraėme pagyventi atskirai,būna ir taip.Sukuosi dar kažkaip.
Šiandien planuose miestas.Galvoju grįždama prasukti mišką dar pakeliui.
Dumetai turime kuponą dviems paroms Birštone,galioja iki 2026,gal nuvažiuosime kažkada?Gal žiemą?
Ignė savaitgalį Lenkoje,koncerte,tikiuosi vakar grįžo laimingai,pamiršo parašyti,o man rūpi.Petras Vienoje,na ten ramu.
Gražios dienos dar kol kas.Kasu po truputi naują gėlyną,sodinu gėleles.
Labas rytas.
Labas rytas.
Labas rytas.
Labas rytas.
Labas rytas.
Drėgna tamsu,nemalonus periodas gamtoje.
Mano Petriukas tik grįžo iš Austrijos ir vėl sloga.Savaitę tik pabuvo be slogos.Netinka jam mūsų rudeninis,žirminis klimatas.Aš jam sakau greičiau į Tenerifę važiuokite,ten jokių slogų.Tai gerai anginą išsioperavo,o tai būdavo ištisai uždegimas.
Net nėra didelio noro kapstytis lauke.Skirstau raktažoles,kaip sunku išskirstyti,kastuvo pagalba tik skaldau.
Nesušalkite.Banele,kaip laikaisi?