Įkraunama...
Įkraunama...

+-45 Mamos ir močiutės

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Na kokie įspūdžiai MamaEgle?
Mes vakar parsivežėme tris dėžes po 18 kg bananų.Tai džiovinu,gaminsime bananų vyną.Esame ragavę Tenerifėje.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(IngridaB @ 2024 09 12, 07:15)
Labas rytas.
Gal su Justina keliausite?Ar dviese?

išvažiuodami planavome, kad būsime 4-iese, mes su MB ir Justina su puse. O gavosi, kad kitą dieną dar prisijungė dukterėčia su vyru, o po dienos ir sesė su draugu. Tai kelias dienas buvome 8-iese wub.gif Jie, mums nežinant, viską suorganizavo ir padarė mums staigmenas.

QUOTE(IngridaB @ 2024 09 15, 07:44)
Labas rytas.

Na,MamaEgle,šildotės saulėje? Gražių,saulėtų dienų. 4u.gif

Ačiū, Ingrida wub.gif

QUOTE(IngridaB @ 2024 09 21, 07:29)
Labas rytas.
Turiu turiu vandenį. Ketvirtadienį žmogus atvažiavo ir suvedžiojo. Dabar vargstu su betonuotojais. Mano klientas, kuris žadėjo išbetonuoti Danijoje dirba, pažadėjo perduoti kolegai, laukiu. ax.gif
Brokeris vakar paskambino ar ne prieš būsime, jei ukrainiečiams išnuomuotume butą? Visokių atsiliepimų girdėjau. Dar matysime ir jie galvos, laiko iki spalio 1 yra dar.

Kaip smagu, kad vanduo jau yra thumbup.gif vis tik greitai priprantame prie patogumų ir paskui sunkoka grįžti atgal. Man sodyboje taip pat norisi vandens iš krano ir ne tik šalto ax.gif žiūrėsim kaip seksis hmm.gif šį savaitgalį turėtų atvežti šulinio apdailą, tai jau būtų naujas akcentas sodybos kieme.

Mūsų viename bute indai gyvena, tai nežinau kokio dydžio remontą reikės daryti jiems išsikėlus mastau.gif bus reikalų tai tikrai blink.gif dabar gerai pagalvočiau apie užsieniečius nuomininkus, nors ir tarp savų visokių yra. Geri nuomininkai didelis džiaugsmas. Kitame bute gyvena vaikinukas, tai atrodo, kad jis oru skraido, viskas gražu tvarkinga (bent jau taip buvo po to, kai jis pirmus metus pragyveno. Kitą mėnesį reikės užeiti pas jį, jeigu pratęsinės sutartį, tai pažiūrėsiu kaip ir kas ten yra).

QUOTE(IngridaB @ 2024 09 22, 07:34)
Labas rytas.
Na kaip poilsis MamaEgle?

Laukiu vaikų šandien.

Labai patiko thumbup.gif ir pailsėjom, ir pakeliavom, ir su savais pasibuvom wub.gif Maljorka labai graži šalis, nuostabi gamta wub.gif turėjome išsinuomavę mašiną, tai pavažinėjome po kalnus, aplankėm gražiuosius paplūdimius, pasimaudėm, kiek pasideginom. Vanduo +24-25, o oras kaip kurią dieną, kartais būdavo Lietuvoje šilčiau nei ten doh.gif bet nesušalom schmoll.gif labai skanus maistas ir porcijos be gali didelės doh.gif suvalgyti viską yra reikalaų topsecret.gif
Atsakyti