QUOTE(wicked @ 2016 11 11, 12:00)
šiaip... aš ir esu tos nuomonės, kad visi asmeniškumai ir turi likti asmeniškumais, o ne transliuojami girdint visiems tėvams... kam to reikia? ar sunku skirti tėvams kelias minutes ir pasakyti, kad va - Jūsų vaiko kuprinė netvarkinga... Jūsų vaikas tą, aną... kai problema apima daugiau klasės vaikų, tai taip - sprendžia ir tariasi visi...
</p><p></p><p>aš pernai pirmą kartą nuėjau į Atvirų durų dieną maniškio mokykloje - kiekvienas mokytojas laukė savo kabinetuose ir buvo galima su kiekvienu jų pakalbėti akis į akį, labai naudinga patirtis...
</p>
Neaiškiai parašiau - ji prieš vaikus, ne prieš tėvus aptarinėja kuprinių tvarkas (ir ne mano vaiko, saviškės kuprinę pati peržiūriu
).
Pas mus vienas bendras susirinkimas, o paskui jau asmeniškai kalbamės, laikas būna paskirtas. Tik reik nsiteikti rimtai pasiklausinėti, nes paprastai tai sako viskas puiku... O va treneris sakė, kad jautri mano mergaitė, žinau pati, bet smagu kažkaip, kad stebi vaikus
QUOTE(Kiipshiuke @ 2016 11 11, 14:43)
mano mazyle siandien nubudo visa isberta. visa visa labai smulkiais raudonais taskiukais. Ir tempos buvp 37.6, dabar 38.4. dar nemusiau uzmigo. I poliklinioka nunesiau, tyrimai ant ribos,lyg antibu dar nereikia, bet israse recepta jiem jei labai kiltu saaitgali tempa. Sake gerkle irgi paberta. Nu as dar tokios diagnozes negirdejus. Kaip gerkle su berimu gali buti susijusi. vakar sveikut sevikutele buvo. Atseit virusinis toks buna.. gal teko kuriai su tuo susidurti? nezinau net bijoti cia ar laukti
Bus virusinis tikriausiai. Labai nemažai virusų virusų sukelia bėrimus. Bet pastebėsit, mažu ką antibų reiks.