Įkraunama...
Įkraunama...

Kovinukai

na mums mokytoja dar rugpjūtį sakė, kad netoleruoja ji atostogų per mokslo metus.

tada drąsūs, jei jau bilietus turit :bigsmile:

ką darysit, jei vadovybė leidimo neduos? :hmm:

Aš gal kad nusivylus maniškės mokytoja (ko vertas pvz. kuprinės turinio aptarinėjamas ir viešinimas prieš klasę ), pateisinu tokius pabėgimus nuo mokyklos. Bet tikrai dirbčiau su vaiku, kad nebūtų streso grįžus.

tai problemą reikia spręsti, o ne bėgti iš pamokų :hihihi:

ir šiaip - grįžęs vaikas turi atsiskaityt per dvi savaites, berods... už praleistas pamokas, kontrolinius, testus... tai nori nenori turi mokytis...

Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 11 11, 09:33)
</p></div></blockquote><p>tada drąsūs, jei jau bilietus turit bigsmile.gif
</p><p>ką darysit, jei vadovybė leidimo neduos? hmm.gif

dar negalvojau apie tai... Naiviai tikiuosi, kad išleis
Atsakyti

dar negalvojau apie tai... Naiviai tikiuosi, kad išleis

kada planuoji nudžiuginti? :D

Atsakyti
wicked - reik spręst problemą, tikra tiesa. Eisiu kalbėtis. O gal viskas nėra blogai, gal tik nėra taip noriu, gal tik tiek.
Atsakyti

wicked - reik spręst problemą, tikra tiesa. Eisiu kalbėtis. O gal viskas nėra blogai, gal tik nėra taip noriu, gal tik tiek.

šiaip... aš ir esu tos nuomonės, kad visi asmeniškumai ir turi likti asmeniškumais, o ne transliuojami girdint visiems tėvams... kam to reikia? ar sunku skirti tėvams kelias minutes ir pasakyti, kad va - Jūsų vaiko kuprinė netvarkinga... Jūsų vaikas tą, aną... kai problema apima daugiau klasės vaikų, tai taip - sprendžia ir tariasi visi...

aš pernai pirmą kartą nuėjau į Atvirų durų dieną maniškio mokykloje - kiekvienas mokytojas laukė savo kabinetuose ir buvo galima su kiekvienu jų pakalbėti akis į akį, labai naudinga patirtis...

Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 11 11, 09:39)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="DidyšišBaišušiš" data-cid="71204155" data-time="1478849859"><div><p>dar negalvojau apie tai... Naiviai tikiuosi, kad išleis</p></div></blockquote><p>kada planuoji <em>nudžiuginti</em>? biggrin.gif
</p>

arba šiandien po pamokų, arba pirmadienį prieš pamokas vyras nuneš.
Atsakyti
Pradinej mokykloj ir musu mokytoja kazkiek snekedavo bendrai per susirinkimus, o paskui sakydavo, kad ateitume asmeniskai pakalbeti apie savo vaika su ja. Tai taip ir darydavau. Pasiskambindavau, susitardavom kada galiu ir nueidavau.

Dabar gimnazijoj man labai patinka, kad visiem metam i prieki turiu tvarkarasti kada susirinkimai, kada tevu dienos. Labai labai dziaugiuosi, kad yra tokia galimybe. Susipazinom su visais mokytojais, asmeniskai pasikalbejom. Kiti tevai tuo metu laukia eilej uz duru. Laiko daug ateme, bet tikrai labai naudinga buvo.

Didysis, o del merginu, jei jom gerai sekasi, tai tikrai viskas bus gerai. Tiesa sakant, mes pasiimdavom pratybas, apskaityt knyga kokia, bet mazai prisesdavom prie ju atostogu metu. Atostogos tai atostogos. bet gryze jau savaite kokia sededavom juodai ir mokydavomes. Pats jis zinojo, kad reikia, jokiu problemu nebudavo.

o dabar jau kiekvienas pavelavimas zymimas, labai grieztai lankomumas ziurimas. Jau bijociauir as eit pas direktoriu ir su dvieju savaiciu prasymu

mano mazyle siandien nubudo visa isberta. visa visa labai smulkiais raudonais taskiukais. Ir tempos buvp 37.6, dabar 38.4. dar nemusiau uzmigo. I poliklinioka nunesiau, tyrimai ant ribos,lyg antibu dar nereikia, bet israse recepta jiem jei labai kiltu saaitgali tempa. Sake gerkle irgi paberta. Nu as dar tokios diagnozes negirdejus. Kaip gerkle su berimu gali buti susijusi. vakar sveikut sevikutele buvo. Atseit virusinis toks buna.. gal teko kuriai su tuo susidurti? nezinau net bijoti cia ar laukti
Atsakyti
Nu va vyras nunešė prašymą, tai mokytoja išleido, liko tik direktorė, bet su ja jau matyt bėdos nebus smile.gif sakė visai normaliai sureagavo smile.gif

QUOTE(Kiipshiuke @ 2016 11 11, 12:43)
visa visa labai smulkiais raudonais taskiukais. Ir tempos buvp 37.6, dabar 38.4. dar nemusiau uzmigo. I poliklinioka nunesiau, tyrimai ant ribos,lyg antibu dar nereikia, bet israse recepta jiem jei labai kiltu saaitgali tempa. Sake gerkle irgi paberta. Nu as dar tokios diagnozes negirdejus. Kaip gerkle su berimu gali buti susijusi. vakar sveikut sevikutele buvo. Atseit virusinis toks buna.. gal teko kuriai su tuo susidurti? nezinau net bijoti cia ar laukti

aš iš bėrimų vėjaraupius žinau... ir dar skarlatina kažkaip būna bėrimai su temp. Sveikit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 11 11, 12:00)
šiaip... aš ir esu tos nuomonės, kad visi asmeniškumai ir turi likti asmeniškumais, o ne transliuojami girdint visiems tėvams... kam to reikia? ar sunku skirti tėvams kelias minutes ir pasakyti, kad va - Jūsų vaiko kuprinė netvarkinga... Jūsų vaikas tą, aną... kai problema apima daugiau klasės vaikų, tai taip - sprendžia ir tariasi visi...
</p><p></p><p>aš pernai pirmą kartą nuėjau į Atvirų durų dieną maniškio mokykloje - kiekvienas mokytojas laukė savo kabinetuose ir buvo galima su kiekvienu jų pakalbėti akis į akį, labai naudinga patirtis...
</p>

Neaiškiai parašiau - ji prieš vaikus, ne prieš tėvus aptarinėja kuprinių tvarkas (ir ne mano vaiko, saviškės kuprinę pati peržiūriu biggrin.gif ).

Pas mus vienas bendras susirinkimas, o paskui jau asmeniškai kalbamės, laikas būna paskirtas. Tik reik nsiteikti rimtai pasiklausinėti, nes paprastai tai sako viskas puiku... O va treneris sakė, kad jautri mano mergaitė, žinau pati, bet smagu kažkaip, kad stebi vaikus unsure.gif
QUOTE(Kiipshiuke @ 2016 11 11, 14:43)
mano mazyle siandien nubudo visa isberta. visa visa labai smulkiais raudonais taskiukais. Ir tempos buvp 37.6, dabar 38.4. dar nemusiau uzmigo. I poliklinioka nunesiau, tyrimai ant ribos,lyg antibu dar nereikia, bet israse recepta jiem jei labai kiltu saaitgali tempa. Sake gerkle irgi paberta. Nu as dar tokios diagnozes negirdejus. Kaip gerkle su berimu gali buti susijusi. vakar sveikut sevikutele buvo. Atseit virusinis toks buna.. gal teko kuriai su tuo susidurti? nezinau net bijoti cia ar laukti

Bus virusinis tikriausiai. Labai nemažai virusų virusų sukelia bėrimus. Bet pastebėsit, mažu ką antibų reiks.
Atsakyti
buvau vel pas gydytoja nubegus kol mazyle miegojo. Paklausiau ar tikrasi nebus kokia skarlatinaa r raudoniuke, tai nuramino kad ne. Nes jai siandien isbere ir tempa sukilo. viska vienu metu. Pries savaite isisgydem gerkles virusiuka plius sloga. Turbut ne iki galo ir vel pasigavo kvaraba kokia. Antibu nupirkau. Bet savo visus planus atsaukti reikia. Ryt turejom isbegt su vyru, sese jau suorganizavus buvau su vaikais nakvot, bet negalima nesciai. Ai bet visa laiak taip. Tik pasiplanuoji ka ir atsaukt reikia. Nieko, svarbu kad pasveiktu. Pramogos palauks

Kaipa s uzsimaniau i siltus krastus taip ilgiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiipshiuke @ 2016 11 11, 17:16)

Tai greit teta tapsi😀
Kaip dabar mazoji?
Mano pupa vis pakosti. Sugerem umcaroli..cia toks lyg liekamasis po slogos.paklausiau plaucius. Nu grazu. Bet uzsitese jau...belieka laukt? Ar dar kas padet galetu? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(cerina @ 2016 11 12, 00:18)
Tai greit teta tapsi😀
Kaip dabar mazoji?
Mano pupa vis pakosti. Sugerem umcaroli..cia toks lyg liekamasis po slogos.paklausiau plaucius. Nu grazu. Bet uzsitese jau...belieka laukt? Ar dar kas padet galetu? unsure.gif

o taip, busiu teta.. po geru dvieju menesiu ...

tai tie likuciai visokie lengvai perauga i rimtesnes bedas. maniske sirgaliojo, gerkle neaiski buvo, sloga, svaite scyrai gydemes, dar savaite namie pabuvom, Bet to matyt neuzteko. Nors rodes jau sveika isiskai, bet va sast ir vel lova.
Nedaviau siandien dar antibu. Tempa duagiau 38.4 nekilo. nemusiau vaistais. liepu arbatos su daug medaus gere, prakaituoja va, perrengineju. Paziuresiu kaip rytoj atrodys tas berimas, kaip tempa. Noreciau neklausyt gydytojos r neduot tu antibu. bet bijau, nes dar tokio atvejo su berimais mums nebuve. Gal geriau nerizikuot.

Laukiu vyro is komandiruotes. Tuoj turi gryzt. bet tik isvyksta ir tuoj bedos, namai luzta griuna. Va laukia kriaukle uzsikimsus. Apsiverkiau bepompuodama, niekas nepadeda . Nu bet amzinai kazkas turi sugest kai boba viena namie lieka.

labanakt, ilsekites visi ir bukit sveiki ;)
Atsakyti