aš jau darbe kuris laikas. Panašu, kad ir savaitgaliais reikės dirbt :oh
Pas mus viskas tas pats - niekos nespėjam Panos ruošiasi kitoms akrobatikos varžyboms, kurios bus po poros savaičių. Beje, Pretorija, jei įdomu įrašai maniškių iš pirmųjų varžybų: Ausra 1 pratimas Ausra 2 pratimasSaule 1 pratimas Saule 2 pratrimas
Apie Kalėdas jau prakalbot, tai maniškės jau žino ko nori. Mažoji dviračio. jau nupirkom - laukia rūsy Kalėdų, o didžiosios mobilių telefonų, tai galvojam kokius čia pirkt... Gal žinot ką pasiūlyt pirmokėms. Bet šiaip ar taip viskas įgyvendinama O aš noriu ramybės, nes šiuo metu kažkokia susipainiojus jaučiuos
A, dar nusipirkom bilietus žiemos atostogoms Vėl Tailandas geram mėnesiukui
Maniškis visada nori tik tak, kai einam į kiną - nors gali rinktis iš bet kokių skanukų.
Gal ir gerai, kad maniškiai nieko nesako, laiško nesurašo, tik mažius pabumba, kad visi žaislai seni... Dukra knygom susidomėjus, kartais tik lėlėm pažaidžia. Apskritai, tai geidžiamiausias žaislas namuose - planšetė.
Miela .
Maniškės telefonas sugedo, turėjo seną MB Sony xperia go - gal tokį pat vėl nupirksim, o gal Mb savo seną iphone duos (neveikia kaip pridera). Toks ir pasirinkimas - nieko nauja, nors manškė labai saugo telefoną, bet jis jai dažnokai krenta iš rankų .
sveikos
biški pašalo jau... mažiau pliurzos visgi geriau...
šįryt sulaukiau skambučio iš LVJC
didžiojo trenerė perrašė jį į didesnį baseiną tiksliau, sutarė su kita trenere, kad jau jį paims nuo kitos savaitės, o aš nulėkiau popierizmą susitvarkiau... dar užklausiau, ar tikrai pasiruošęs, tai tik nusijuokė... ir sako, kad jei matyčiau, jog dar ne, tai net nebūčiau ėjus ir kalbėjus, prašius... gal lengva ir nebus, bet dar šiandien su juo perkalbės, paaiškins ten kažką, tai taip gerai nuteikė, kad nu vistiek va rūpinasi, domisi, padeda... gi nepriklauso...
wicked, man tuo lvjc ir patinka, kad ten kažkaip visada jaučiasi rūpestis. Bent jau su kiek trenerių ir mokytojų susidūriau. Ir mažoji čia kai vėjaraupiais sirgo, tai rašė emailus, kad labai jos pasiilgo ir laukia. Ir šuolių treneris, kai didžiosios sirgo, klausinėjo kada grįš maniškės. Malonu Ir kaip sakai nepriklauso jiems tai
o su tais telefonais, tai kažkokia nesąmonė, mažiausią ką įmanoma rast 4,5 colio. Norėjau mažesnio vaikams. Ir dar tos kainos :oh
Papildyta:
Balta balta, kur dairais Kaip gražu lauke
aš jau darbe kuris laikas. Panašu, kad ir savaitgaliais reikės dirbt :oh
Pas mus viskas tas pats - niekos nespėjam Panos ruošiasi kitoms akrobatikos varžyboms, kurios bus po poros savaičių. Beje, Pretorija, jei įdomu įrašai maniškių iš pirmųjų varžybų: Ausra 1 pratimas Ausra 2 pratimasSaule 1 pratimas Saule 2 pratrimas
Apie Kalėdas jau prakalbot, tai maniškės jau žino ko nori. Mažoji dviračio. jau nupirkom - laukia rūsy Kalėdų, o didžiosios mobilių telefonų, tai galvojam kokius čia pirkt... Gal žinot ką pasiūlyt pirmokėms. Bet šiaip ar taip viskas įgyvendinama O aš noriu ramybės, nes šiuo metu kažkokia susipainiojus jaučiuos
A, dar nusipirkom bilietus žiemos atostogoms Vėl Tailandas geram mėnesiukui
super atostogos! pora savaiciui numuilinsit mokslu? ;) jau dabar laukiu foto reportazo ;)
jaučiu, kad kokios 4 savaitės nusimuilins... Dar nesugalvojau kaip mokytojai pranešt šią džiugią žinią ir direktorei. Ims ir nepasirašys prašymo...
jaučiu, kad kokios 4 savaitės nusimuilins... ...
mėnuo tai jau daug...
gerai, jei griežtai jie nežiūri j lankomumą...
mums del savaites ar dvieju nebuvo problemu. Mokytoja gera ir siaip rezulatatai jei neblogi, zino , kad pasimokysit, neapleisit, greitai pasivysit, tai turetu isleisti. Pradinese klasese dar galim pasposyt ;) kada jus iskeliaujat? su kompanija, ar vel vieni?
Tada lieka sakyt, kad liga? Turėtų leisti su tėvais atostogų... mum direktorius minėjo, kad geriau nemeluoti - paskui vaikai išsikalba, o ir grįžta įdegę Tai jis lengva ranka pasirašo.
Tikrai ir nuo vaikų priklauso, na pirmokam svarbu skaityt išmokti, dar skaičiuoti kažkiek. Aš su saviške padirbdavau po valandėlę rytais (vyras irgi darbus nusidirbdavo tuo metu), ir rezulatatas buvo labai geras. Mėnesis nemažai, bet pradinukai gali greit pasitempti.
Maniškė į karate varžybas užsirašė , sakė kovos.
Turėtų leisti su tėvais atostogų... mum direktorius minėjo, kad geriau nemeluoti - paskui vaikai išsikalba, o ir grįžta įdegę Tai jis lengva ranka pasirašo.
labai priklauso nuo mokyklos ir kaip jie į tai žiūri - pas mus labai prašo, kad atostogas tėvai planuotųsi ne per mokslo metus... ir netikiu, kad mėnesiui išleistų... visgi mokykla svarbu... ir jei duos visišką laisvę, greit savivalė prasidėtų...
na mums mokytoja dar rugpjūtį sakė, kad netoleruoja ji atostogų per mokslo metus. Na bet mums kitaip neišeina. Reikia išvažiuoti žiemą, o savaitei važiuot nesigauna, nes nu vien ant kelionės pirmyn-atgal nepilna savaitė gaunas. Žinau, kad nebus sužavėta mūsų sprendimu, bet gal kaip nors išleis. Guodžia mintis ta, kad mergoms puikiai sekas. Įvertinimai labai geri. Skaito puikiai, tai nu tikiuos, kad neatsiliks per atostogas labai daug. Juo labiau, kad planuojam pasiimt pratybas spręst. O ir šiaip per keliones patirties naudingos įgauna. Gal aš per daug laisvai žiūriu, bet nu nematau kol kas problemos. Jei nemokėtų skaityt rašyt, gal tada kitaip galvočiau.Dabar kažkaip labiau treniruočių gaila, nes ten atsiliks. Gali būti, kad ir vienas varžybas praleis
Kiipshiuke, keliaujam vėl vieni didžiąją laiko dalį praleisim ten pat, kur ir praeitą kartą porą savaičių buvom. Labai geri prisiminimai, ramu, turistų nėra, maistas puikus ir nebrangus, paplūdimiai tušti - žodžiu rojus. Likusią laiko dalį kažkur blūdisim tik blūdijimo bus mažiau matyt nei praeitą kartą, nes labai išbrangina visą kelionę nors ir viešuoju visur važiavom.
Sat, kovinė mergaitė :super
tada belieka istorijas kurti.
Aš gal kad nusivylus maniškės mokytoja (ko vertas pvz. kuprinės turinio aptarinėjamas ir viešinimas prieš klasę ), pateisinu tokius pabėgimus nuo mokyklos. Bet tikrai dirbčiau su vaiku, kad nebūtų streso grįžus.