Įkraunama...
Įkraunama...

Kovinukai

Sveikos 4u.gif

kaip gyvenat?
Kiipshiuke jau pasveiko tavo maziuke?

DidysisBaisusis - vis ruosiuosi paklausti, kaip tavo panelems akrobatikos varzybos?
Kita sestadieni vyks kvalifikacines akrobatikos varzybos Visagine. Trenere sikart maniske kviecia, ji jau kaip ir sutinka, ir nori... bet su jos charakteriu, tai visko gali buti, kad siandien nori, o kita savaite jau nebenores... Kazkaip baisu isipareigoti, nes ir kitas mergaites is savo trejeto pavestu ir pan. Tai nesakau jai ne, skaua, jei nori - vaziuok, tai matysim ar gausis kazkas is to ir ar nepersigalvos... Ji noretu is viso, kad mes nevaziuotume kartu, neziuretume, kaip ji dalyvauja, bet vyras nesiryzta jos paleist vaziuoti vienos...

Savaitgali buvom Birstone, pasilepinom SPA baseinais ax.gif Tai as neatsistebiu savo vyresnele - baseine nardo kaip zuvis, jokiu rankoviu jai nebereikia, isilgai baseino dar neperplaukia, nes jegu truksta, bet skersai baseina plaukia tiek panerus, tiek iskelus galva... ir visa tokia patenkinta, laiminga... Ir kas galejo pagalvoti? Dar birzeli reke i ranka isikabinus, jei noredavau ja tik su plaukimo rankovem, be rato i baseina ikisti...
Zodziu, mano planai per siuos metus ja ismokyt plaukti ir vaziuoti dviraciu pavyko :super
Atsakyti
Sveikos gyvos smile.gif

man gerklė - neprašneku visai :oh Ir taip nervas ima, nes niekas manęs negirdi
QUOTE(Pretorija @ 2016 11 03, 07:28)
DidysisBaisusis - vis ruosiuosi paklausti, kaip tavo panelems akrobatikos varzybos?
Kita sestadieni vyks kvalifikacines akrobatikos varzybos Visagine. Trenere sikart maniske kviecia, ji jau kaip ir sutinka, ir nori... bet su jos charakteriu, tai visko gali buti, kad siandien nori, o kita savaite jau nebenores... Kazkaip baisu isipareigoti, nes ir kitas mergaites is savo trejeto pavestu ir pan. Tai nesakau jai ne, skaua, jei nori - vaziuok, tai matysim ar gausis kazkas is to ir ar nepersigalvos... Ji noretu is viso, kad mes nevaziuotume kartu, neziuretume, kaip ji dalyvauja, bet vyras nesiryzta jos paleist vaziuoti vienos...

Zodziu, mano planai per siuos metus ja ismokyt plaukti ir vaziuoti dviraciu pavyko :super

varžybos gerai sekės. Fb yra kelios nuotraukos. Visas varžybas filmavo, tai bus įdomu pažiūrėt. nes pati filmavau tik antrą pratimą, o į varžybas važiavo jos su dviem pratimais kiekviena. Tikiuosi šiandien sužinosiu kokioj pozicijoj jos liko bendroj eilėj. Medalių negavo, bet bendras vaizdas geras buvo ir balai aukšti. Ir šiaip gerai jautėsi jos, nežioplinėjo. Žodžiu aš labai patenkinta, o jos nuliūdo, kad medalių negavo, bet kadangi po varžybų buvo laisvas laikas ant batuto ir parolono duobėj, tai nuoskauda greit pasimiršo smile.gif Aš irgi pašokinėjau - smagu buvo smile.gif
Pirma galvojom važiuot su mašina, bet prieš dieną apsigalvojom, nes pradėjo panos zyzt, kad nori su visom draugėm autobusu. Tusas gi ten biggrin.gif Tai paleidom su autiku, o patys atskirai. Šiaip trenerė tikrai prižiūri. Realiai mūsų galėjo ir nebūt tik tiek, kad patys norėjom pamatyt smile.gif Tai, jeigu taviškė nori važiuot viena su autiku, tai ir paleisk. Nieko nenutiks smile.gif
Mes dabar triko paieškose. Kitos varžybos gruodžio mėn. tai reik iki to laiko įsigyt varžybinius vienodus.

Šaunuolė taviškė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DidyšišBaišušiš @ 2016 11 03, 10:48)
varžybos gerai sekės. Fb yra kelios nuotraukos. Visas varžybas filmavo, tai bus įdomu pažiūrėt. nes pati filmavau tik antrą pratimą, o į varžybas važiavo jos su dviem pratimais kiekviena. Tikiuosi šiandien sužinosiu kokioj pozicijoj jos liko bendroj eilėj. Medalių negavo, bet bendras vaizdas geras buvo ir balai aukšti. Ir šiaip gerai jautėsi jos, nežioplinėjo. Žodžiu aš labai patenkinta, o jos nuliūdo, kad medalių negavo, bet kadangi po varžybų buvo laisvas laikas ant batuto ir parolono duobėj, tai nuoskauda greit pasimiršo smile.gif Aš irgi pašokinėjau - smagu buvo smile.gif
Pirma galvojom važiuot su mašina, bet prieš dieną apsigalvojom, nes pradėjo panos zyzt, kad nori su visom draugėm autobusu. Tusas gi ten biggrin.gif Tai paleidom su autiku, o patys atskirai. Šiaip trenerė tikrai prižiūri. Realiai mūsų galėjo ir nebūt tik tiek, kad patys norėjom pamatyt smile.gif Tai, jeigu taviškė nori važiuot viena su autiku, tai ir paleisk. Nieko nenutiks smile.gif
Mes dabar triko paieškose. Kitos varžybos gruodžio mėn. tai reik iki to laiko įsigyt varžybinius vienodus.

Sveik 4u.gif

O kur foto galima pamatyti? ax.gif

O del to vaziavimo, tai taviskes gi vyresnes dviem metais, be to ir savarankiskesnes zymiai, o dar ir jos dviese... Maniske kaip ir nori dabar vaziuoti autobusiuku, bet kai realiai reikes vaziuot, tai klausimas kaip bus... Aisku, nesakau as jai, kad dvejoju, nenoriu upo numusti... pagyvensim iki kitos savaites ir pamatysim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pretorija @ 2016 11 03, 15:04)
Sveik  4u.gif

O kur foto galima pamatyti?  ax.gif

O del to vaziavimo, tai taviskes gi vyresnes dviem metais, be to ir savarankiskesnes zymiai, o dar ir jos dviese... Maniske kaip ir nori dabar vaziuoti autobusiuku, bet kai realiai reikes vaziuot, tai klausimas kaip bus... Aisku, nesakau as jai, kad dvejoju, nenoriu upo numusti... pagyvensim iki kitos savaites ir pamatysim  ax.gif

fb mano yra.
Dėl maniškių tai jos nors ir dviese, bet ten buvo atskirai, t.y. laiką leido su tom, su kuriom dalyvavo varžybose poroj ir trejete. Ir autobuse kiek žinau važiavo atskirai. Nesuk galvos - viskas gerai bus smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

dar namie mano mazoji. Dar sloguoja, pakimus.

Man paciai tamsus periodas.. daug visokiu nesamgiu dalyku aplinkui. Debesis
Atsakyti
QUOTE(Kiipshiuke @ 2016 11 04, 15:22)
Sveikos,

dar namie mano mazoji. Dar sloguoja, pakimus.

Man paciai tamsus periodas.. daug visokiu nesamgiu dalyku aplinkui. Debesis

Sveikit! Greiciau tie debesys sklaidytusi😉
Atsakyti
Sveikos!!!

Pasidalinsiu paciu karsciausiu savo kovinukes Kalediniu troskimu - gauti dovanu Tik Tak rolleyes.gif sapnoja kas nakti Kaledas, laukia sniego daug ir dovanu situ saldainiuku. Nieko daugiau vaikui nereikia biggrin.gif
Atsakyti

labas, mergaitės :4u:

vėl aprimo tema...

aš tai juodai susirgus buvau, dar ir dabar pakosėju... sloga... tada ir pūslelinė išlindo... dar mazgius pasijungė į kompaniją, bet tą kažkaip sėkmingai laiku užgriebiau su vaistais, tai lyg kapstomės...

Pasidalinsiu paciu karsciausiu savo kovinukes Kalediniu troskimu - gauti dovanu Tik Tak rolleyes.gifsapnoja kas nakti Kaledas, laukia sniego daug ir dovanu situ saldainiuku. Nieko daugiau vaikui nereikia biggrin.gif

:laugh:

Kalėdų senis turėtų būti be galo laimingas :hihihi:

maniškis gi kukliai nenori - norima dovana visus 180$ kainuoja :laugh: ir vyniokis, kaip nori :laugh:

Atsakyti
Sveikos 4u.gif

wicked 4u.gif uz ligas... as irgi su pusleline pasipuosus smile.gif toks metas dabar...

QUOTE(wicked @ 2016 11 08, 11:38)
maniškis gi kukliai nenori - norima dovana visus 180$ kainuoja laugh.gif ir vyniokis, kaip nori laugh.gif

Ko jis noretu? ax.gif

As savo panu klausiau kazkada ko jos noretu, tai neturi kazkokiu ypatingu noru unsure.gif tai bus galvos skausmas tam Kaledu seneliui biggrin.gif
O dar maziukes gimtadienis pries akis... sikart turbut nebeissisuksim ir teks zaidimu kambary daryt... Bet iskart pasake, kad personazo ji nenori, nes bijo, tai mums tik geriau biggrin.gif ir dar dovanu savo vaikams mes gimtadieniui patys nedovanojam - svente ir taip pakainuoja ax.gif uztektinai ju gauna is draugu ir seneliu smile.gif
Atsakyti

Ko jis noretu? ax.gif

Cozmo roboto :B

Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 11 08, 13:12)
Cozmo roboto cool.gif

teko googlint... ax.gif
Atsakyti

teko googlint... ax.gif

patikėk, ne tau vienai :hihihi:

Atsakyti