Įkraunama...
Įkraunama...

Kovinukai

Sveikos 4u.gif

pagaliau darbus apsideliojau, galiu parasyti...
Buvau gi nuo ketvirtadienio iki sestadienio Berlyne su kolegom teambuildinge. Labai sauniai laika praleidom, visi labai patenkinti thumbup.gif

O ir siaip be galo gera atitrukti nuo namu, buities. Vaikai pasiilge, vyras pasiilges, geriau ir buti negali smile.gif

Vakar tai namie visa diena praleidom, nes oras ne koks buvo... tai truputi pasitvarkiau, truputi pailsejau, dar pirti vakarop vyras uzkure - ir su vaikais nuejo pasisildyt...as pirties nemegstu, tai nejau, tik pasedejau su jais priepirty smile.gif

Del pietu - butu super, jei penktadieni sutartume... Gal kokioj Panoramoj galetume susitikt? Man patogiausia ir arciausia davaziuot butu...? Koks laikas tinkamiausias? Gal kokia 11:45h galetumete? Ar per anksti?
Atsakyti

labas :4u:

pasirodau ir aš iš po savaitgalio... šeštadienį koncertas Rygoje, namie tik apie pusę keturių ryto tebuvom, tai vakar diena tokia iškritus iš konteksto :hihihi: bet buvo verta :wub: Placebo dievai, ne kitaip :B geriau nei tikėjausi ir laukiau...

DidyšišBaišušiš, smagu, kad su vėjaraupiais taip lengvai tvarkotės  :4u: 

Kiipshiuke, kur kylat? :bigsmile:

mūsų rudens atostogos nuplaukė... bet išleidžiam didįjį į Vokietiją su vokiečių mokytoja... patys turim minčių į Dubliną Velykoms, bet kol bilietų nėra, tai ir kelionės nėra :B
Atsakyti
As kur tik neziurejau bilietu. ir su visasi vaikais, ir su dalimi vaku, ir be ju.. bet labai sunku suderinti su visasi, tai galu gale eme bet kur, kad be vaiku ir po visu svenciu. Gavosi tobulas varinatas nuo sausio 1 iki sausio 8 i Malta ;) Be vaikuuuu!!!yahuuuu yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(Pretorija @ 2016 10 24, 13:37)
Sveikos 4u.gif

Vakar tai namie visa diena praleidom, nes oras ne koks buvo... tai truputi pasitvarkiau, truputi pailsejau, dar pirti vakarop vyras uzkure - ir su vaikais nuejo pasisildyt...as pirties nemegstu, tai nejau, tik pasedejau su jais priepirty smile.gif

Del pietu - butu super, jei penktadieni sutartume... Gal kokioj Panoramoj galetume susitikt? Man patogiausia ir arciausia davaziuot butu...? Koks laikas tinkamiausias? Gal kokia 11:45h galetumete? Ar per anksti?

Bet ot kaip pirties nemegsti🙄
Man zinok tik 12.30 iseitu😐na asistengus 12.15..velu?
Atsakyti
QUOTE(cerina @ 2016 10 19, 15:22)
Dingsta merginos po triputi😐
Kur Puika?🤔

Labas.. aš nežinau kur dingus.. pati nesuprantu :S anksčiau, tai bent paskaityt užsukdavau, o dabar net tam nerandu laiko..

QUOTE(Pretorija @ 2016 10 24, 12:37)

Jei tiksitės Panaromoj, tai ir aš gal prisijungčiau, nes man netoli atpėdinti, tik žiūrėčiau kaip su laiku pavyktų pasiderinti.. smile.gif
Atsakyti
Ir as gal prisijungciau pnkt jei tik masina turesiu smile.gif
Nemiegu,uzrasiau kovinuke i mokykla jau snd.. Tokia nesamonw gavosi,pas geresnias mokytojas jau nera vietu,nes mokykloje yra paruosiamosios klases,tai jiems pirmwnybe,o mums is musu darzelio pasiule mokytoja, kuri man nepatinka. Dauguma tevu sutiko,bet db blaskosi, nori visi kartu, bet jei kartu tai tik pas ta mokytoja, kuri nelabai... As uzrasiau pas kita, visai nebloga (nors realiai buvo vieta ir pas lb gera, visu giriama mokytoja), nes ten irgi pamaciau uzrasytas 2 mergaites is musu grupes,bet db tu mergaiciu tevai sako kad jos eis ten kur visa grupe. Na o as tikrai neisiu pas ta bjauria mokytoja, nes man lb nepatinka jos mokymo ir auklejimo budas, riksmais ir pan..nebent priskirs priverstinai..
Aisku norisi su visais, jau ir taip siemet turejom adaptavija,naujas darzelis, nauja grupe. Daug sirgom,tai nors mano mergaite lb komunikabili ir visada visada noriai eidavo i darzeli, tai siemet reikejo pastangu ja motyvuoti, kad ten eitu.. Dabau jau savaite kaip pasveike,tai kaip ir viskas ok. Labai daug veiklos paruosiamojoj,daug projektu, koncertu, ekskuraiju,zaidimams tik 15 min i diena. Tai is pradziu skusdavosi, kad nori zaisti,o ne dirbti ir pan. O db kai klausiu ka veike,sake,kad zaide,nes realiai viskas zaisimo forma.. Bet aukletoja musu tokia jau nesicackina, bet gal ir reikia tokios.. uztat kita aukletoja daznai gera zodi pasako ir randa uz ka ir pagirti vaika smile.gif
Ir maziukas jau eina i darza, verkia vargsiukas, 4 d. buvom po valanda,susirgom,db vel eisim po pertraukos. Zinau kad darzelis gerai ir pan, bet kazkaip sunkiau MAN si karta smile.gif
Va ir pwrgyvenu del tu vaiku, nemiegu visa nakti, ai, svarbu daugmaz sveiki,kail nors su tom mokyklom,darzeliais..
Papasakosiu daugiau jei ausitiksim penktadieni smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blondinke: 25 spalio 2016 - 05:32
Sveikos,

12:15h man veloka... siaip man pietus nuo 11h, bet kadangi nera viskas labai grieztai, tai galeciau ir 11:45-12h... Gal padarom taip - tariames 11:45-12h susitikti Paniramoj pvz. Charlie arba Cili ar dar kur nors ir kada jau kuri gales, tada prisijungia jei veliau... Ka manot?
Atsakyti
man tinka ;)
ir smagu, jei daugiau prisijungsianciu bus ;)
Atsakyti
Merginos, katik suzinojau, kad penktadieni man bus laisvadienis... tai gali buti ir taip, kad kazkur isvaziuosim, nes ir pirmadieni nedirbsiu... Jei neisvaziuosim, tada butinai atvaziuosiu i susitikima... jei isleksim, tada jau nesigaus verysad.gif vyras labai nori isnaudot mano tuos laisvadienius ir kazkur isvaziuot - i pajuri ar pan., bet dar nezinau, ar tikrai vaziuosim...
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

vis tik penktadieni galesiu atlekt i susitikima. Ir nereikes ateiti anksciau negu 12h, ir prie pietu meto nebusiu labai prirista... Zodziu, visos norincios ir galincios - susitinkam penktadieni 12h Panoramoj smile.gif
Dar penktadieni vaikus i darzeli vesiu, dicke dar is ryto pas dantiste kruminiams silantus det, o po to turesiu truputi laiko sau smile.gif savaitgali jei ir isvaziuosim, tai arba sestadieni vakarop arba is viso sekmadieni... galvojam, arba i Palanga 3 naktim, arba i Birstona i SPA porai naktu ax.gif

O mano dicke tai vel savam stiliuj... praeita treciadieni reikia vaziuot i akrobatikos bureli, tai asaros pasipyle, kad ji ten nenori, is viso nebenori lankyt, verkia vos ne isteriskai...vyras jau sako, nu ok, per prievarta gi neleisim,tegul neina... bet as uzsispyriau ir sakau - jei taip pradesim ir mesim visus burelius, nieko gero is to nebus, ikalbejau nueiti, po treniruotes visa linksma islekia, kaip jai patiko ir laukia kitos pamokos mirksiukas.gif jau si pirmadieni nesigincydama ir su noru ejo ir is viso dabar po pirmadienio, kad treniruojasi namuose, po simtus kartu stovi ant galvos, ant ranku megina, tiltelius, spagatus daro biggrin.gif tai kaip suprantu, lankys toliau... net apie varzybas vis uzsimenu, tai jau pagalvos ir pavasari gal jau ir sutiks dalyvauti smile.gif
Zodziu, pastebiu, kad vis tik vaikams, bent jau maniskei, reikia kai kuriais atvejais truputi grieztumo, nes kitaip ir metytu veiklas viena po kito po kelis menesiu palankymo... Saviskei as pasakiau, kad anglu ir akrobatika lankysi butinai, kitus burelius gali rinktis... Anglu reikia siaip siais laikais, be to ir maziukes krikstatevis nelietuvis ir lietuviskai nemoka, tai norisi, kad vaikai greitu laiku su juo pradetu susisneket... ax.gif o akrobatika, jei matyciau, kad ji tam neturi duomenmu, tai jokiu budu neversciau, bet dabar net pati trenere sake, kokia ji tinkama - maza, smulki, labai gerai atlieka pratimus, greitai mokosi, o ir uzsispyrusi... tai kazkaip gaila butu, kad mestu...

O siaip, dabar mano abi panos lanko po 4 burelius, patinka joms jie, i ritma isivaziavom, tai labai dziugu...
Atsakyti
sveikos,
QUOTE(blondinke @ 2016 10 25, 07:30)
Nemiegu,uzrasiau kovinuke i mokykla jau snd.. Tokia nesamonw gavosi,pas geresnias mokytojas jau nera vietu,nes mokykloje yra paruosiamosios klases,tai jiems pirmwnybe,o mums is musu darzelio pasiule mokytoja, kuri man nepatinka. Dauguma tevu sutiko,bet db blaskosi, nori visi kartu, bet jei kartu tai tik pas ta mokytoja, kuri nelabai... As uzrasiau pas kita, visai nebloga (nors realiai buvo vieta ir pas lb gera, visu giriama mokytoja), nes ten irgi pamaciau uzrasytas 2 mergaites is musu grupes,bet db tu mergaiciu tevai sako kad jos eis ten kur visa grupe. Na o as tikrai neisiu pas ta bjauria mokytoja, nes man lb nepatinka jos mokymo ir auklejimo budas, riksmais ir pan..nebent priskirs priverstinai..

labai pritariu, būtinai rinkitės gerą mokytoją, ne vienus metus reiks bendrauti. O su vaikais susipažins greitai - mokykla ne darželis, daugiau užimtumo. Per pertraukas ar prailgintoje vėl visi susitinka, gali pabendrauti. O mokytojas - autoritetas,labai svarbus žmogus.
QUOTE(Pretorija @ 2016 10 26, 08:14)
O siaip, dabar mano abi panos lanko po 4 burelius, patinka joms jie, i ritma isivaziavom, tai labai dziugu...

Daug atrodo smile.gif . Bet nepastebimai būreliai pliusuojasi - mažius jau eina į du, dičkė į keturis berods. Anglų ji tik antroje klasėje pradėjo mokintis, išmoks, ne bėda. Pas mus gal reikalingesnė vokiečių k. būtų, kad su savais bendrauti smile.gif . Aš pati pradėjau prancūzų mokintis, visai patinka, taip smagu, kai perskaitau kokį užrašą ir suprantu biggrin.gif , ar filmo lengvesnius dialogus.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

liko viena darbo valanda ir tada 5 dienas laisvas turesiu yahoo.gif
Rytoj vakarop vaziuosim i pajuri, ten 2 naktis pabusim, o tada dar 2 naktis Birstone praleisim - rezervavom viesbuti su SPA poilsiui ax.gif

QUOTE(sat @ 2016 10 26, 19:09)
Daug atrodo smile.gif . Bet nepastebimai būreliai pliusuojasi - mažius jau eina į du, dičkė į keturis berods. Anglų ji tik antroje klasėje pradėjo mokintis, išmoks, ne bėda. Pas mus gal reikalingesnė vokiečių k. būtų, kad su savais bendrauti smile.gif . Aš pati  pradėjau prancūzų mokintis, visai patinka, taip smagu, kai perskaitau kokį užrašą ir suprantu biggrin.gif , ar filmo lengvesnius dialogus.

Nu siaip tikrai nemazai... bet tie bureliai labai skirtingo pobudzio - vienas sporto, kitas muzikos, trecias meno (keramikos), ketvirtas - anglu kalbos.
Anglu merginom buna pirmoje dienos puseje, o like 3 - po pietu miego. Sportas ir muzika buna po 2 kartus per savaite, keramika - viena karta. Dar gerai issidelioja savaites begy ir tikiu, kad vaikai nepervargsta... Atvirksciai, patinka tie bureliai, ypac muzika ir keramika, laukia ju smile.gif
Atsakyti