Įkraunama...
Įkraunama...

Kovinukai

Dingsta merginos po triputi😐
Kur Puika?🤔
Atsakyti
sveikos,

pasiilgstu kai kurių mamų, kurios nebeparašo unsure.gif , na bet forumai ir pan. tikrai daug laiko suvalgo. O ar norisi kažką parašyti, tai dar nuo nuotaikos...
QUOTE(Pretorija @ 2016 10 19, 08:14)
Nu bet kalbu kalbu kalbu su ja, tai gal kazkaip praeis sitas... Bet pas ja praeina viena, atsiranda kita  unsure.gif

na mano mergaitė antrokė, bet kiekvieną pirmadienį atsikelia apsiniaukus, paskui truputį nuverkia, kad jaudinasi eiti mokyklą, grįžus visą vakarą praašaroja ir galiausiai nueina gulti su ašarom. O antradienį jau grįžta pasišokinėdama. Antradienį eina į šokių ir karate būrelius, atsipalaiduoja, ir būna smagi likusią savaitės dalį. Be tokie sunkūs pirmadieniai kiekvieną savaitę unsure.gif , ir jokie paguodos žodžiai anei užkalbėjimai nepadeda. Pastebėjau kad ji nelinkusi turėti vieno artimo draugo/ės, nors susidraugauja labai greitai, bet į artimesnius santykius nelabai smile.gif , gal tik kaimynų mergaitė jai buvo artima, bet dabar jau mažai bendrauja. O ir klasėje pas ją pykstasi berniukai su mergaitėm, (mokytoja kiek pastebėjau irgi neskatina draugiškumo, bendradarbiavimo), tai tokios manau priežastys jos ašarų, bet gal ir klystu unsure.gif . Dabar sakau jai po komplimentą ryte ir vakare savivertei pakelti (gerai būtų ir sau pasisakyt, bet nesugalvoju dažniausiai).

Mažius mano darželin eina patenkintas, vis naują draugą/ę pamini smile.gif . Gal dažniau draugę smile.gif . Kažkada buvo auklėtojos nubaustas pasėdėt ant suoliuko, nes mušėsi su grupioku. Grįžęs net gaikčiodamas verkė, kad jis jau nebe geras vaikas. Ir gaila ir juokas ėmė iš tokios jo reakcijos rolleyes.gif .

Mes buvom baseine sekmadienį visi - vaikai mane mokino nardyti rolleyes.gif , labai jiem juokinga, kad nemoku. Mečiau važinėti dviračiu (šalta), pradėjau bėgioti. Tiek to džiaugsmo...
Atsakyti
QUOTE(sat @ 2016 10 19, 16:42)
sveikos,
Mažius mano darželin eina patenkintas, vis naują draugą/ę pamini smile.gif . Gal dažniau draugę smile.gif . Kažkada buvo auklėtojos nubaustas pasėdėt ant suoliuko, nes mušėsi su grupioku. Grįžęs net gaikčiodamas verkė, kad jis jau nebe geras vaikas. Ir gaila ir juokas ėmė iš tokios jo reakcijos rolleyes.gif .

lotuliukas.gif
Mane tai baugina artejanti mokykla del tu visu patyciu nedraugavimu ir pan.. Kažkaip pergyvenu kaip ten isipaisys bernas. Nes jau darzeli pasisaipe is jo maikutes..Kazkam pasirode bobuliska..Nors ten kaip tik tokia buvo imitacija suaugusio vyrioko. Bet.. Nesidejo daugiau jos..Nu ir panasus dalykai...
As ir spprtuoju. Intensyvias cardio treniruotes.. nes jei tik ne.iskart pilvas auga rolleyes.gif mano riebalu talpykla nr 1 rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cerina: 19 spalio 2016 - 17:43

Bandau beta versiją :) . Aš kažkaip tik dabar svorį mažinti pradėjau, ką per vasarą apaugau. Ant svarstyklių nelipu - matuojuosi tokias sauras kelnes, kurios jau užsisega, bet dar nėra patogios kaip reikiant :D . Juokingai aš čia, bet svėrinėts labai nepatinka, demotyvuoja, o priaugus buvau apie 7 kg. Ai dar vyras priekaištauja, kad su mašina važiuoju iki miškelio pabėgiot :D , nors tai juk normali treniruotė, min valanda, asfaltu nenoriu lakstyt, nuo sodų, kur gyvenam irgi jau :D norsi kuo toliau bėgt. 

Atsakyti
Sveikos!!!

as irgi pasiilgau mamyciu, noretusi pasimatyti, bet puikaii suprantu kokios visos uzimtos ir kaip sunku butu laika suderinti..

kas del mokyklu, tai as nezinau kaip kitur, bet pas mus tai is darzelio grupes dauguma nuejo i ta pacia pirma klase. O po pradines visa tos pacios sudeties klase nuejo i gimnazija. Prisidejo keletas vaiku is kitos mokyklos ir rajono. Bet is esmes sudetis , galima sakyti, nepasikeite. Tai manau tas duoda dideli pliusa. Yra visokiu vaiku, bet kiek saviskio klausineju, tai lyg patyciu nera. Visi jau nuo mazumes vieni kitus zino. tiesiog su vienais daugiau , su kitais maziau gal bendrauja, vioeni kitus patraukia per danti, bet sdraugiskai. Klase labai ivairi - yra labai pasustrintu chebryte, yra visisiakai ramiu, letu berniuku, bet vieni kitiem netrukdo. Tikiuosi taip ir yra, kaip jis pasakoja. Mokytojomis visomis patenkintas, nera nei vienos, kuri '"uzsisedus"' ar pan butu. Tik ji pati labai sunku sumotyvuoti geriau mokytis. Kovinuke vezioju i muzika kartu su maziuke, kad jis vienas namie ramiai galetu mokytis, pamokas ruosti. Beveik tris valandas turi ramybes, bet ziuriu, nelabai padeda. Dabar inikes i knyga... as negaliu atsistebeti. Kiekviena laisva minute ziuriu jau prigules ant sofkes skaito. Nerealus vaizdas. Ne plansete, ne telefonas, bet knyga! Kazkas nerealaus, 400 pslp baigia perskaityti per 5 dienas. Bet va pamokos antram plane per ta knyga smile.gif

Su kovinuke viskas liuks. Su kitom mamom pakalbejau, tai visi vaikai, kurie pernai dar paverkslendavo eidami i darzeli (yra yra tokiu, labai nenorinciu eiti ir prisirisusiu prie mamu), tai siemet visi patenkinti laimingi zygiuoja i darzeli. Draugiska grupe, geros aukletojos, zaislu nauju atsirado, tarp ju ir stalo futbolas, tai berniukai i eile stoja kad pazaistu smile.gif Podarzeline veikla irgi patenkinta, nors pernai dar pazirzdavo kad gal nenori, gal tingi. Lug viskas ok.

O maziuke tai isvis stebuklas. vIsur su visais jai gerai, Su sese i burelius einam, laukiam, tai jei pampio neprikrauna, be problemu mes islaukiam. Svarbu uzkandziu ir gerti reikia nepamirsti pasiimti.

As pati tokia aptiska gal, na man rudeni iprasta. Ir siaip paskutiniu metu gal per daug rupesciu visokiu, per daug galvoju, rupinuosi kitais , del to irzli ir su didelem nuotaiku kaitom. Biesina mane mano neapsisprendimas. Vis dar nezinau eisiu i darba jau ar ne doh.gif norim atostogu, bet vyras nori dviese trumpam istruks, as jau galvoju kaip cia tuos vaikus palikt reikes, gi ir jie nooori. Bet dar nieko konkretaus. Kolkas darbymetis didelis, atostogos nebent Kalediniu metu bus, bet tada viskas be proto brangu. Matysim.

Tai tiek.

O gaaaal koki penktadieni kur nors pavyktu susimatyti? ;)
Atsakyti
QUOTE(Kiipshiuke @ 2016 10 20, 10:33)
Sveikos!!!

as irgi pasiilgau mamyciu, noretusi pasimatyti, bet puikaii suprantu kokios visos uzimtos ir kaip sunku butu laika suderinti..

O gaaaal koki penktadieni kur nors pavyktu susimatyti? ;)

Dienos metu? As laisva😀pasportyoju ir laisva😉
Pasakyt mažiau imk i galva tikriausiai banalu😉cia jau tavo toks charakteris😉
Atsakyti
QUOTE(cerina @ 2016 10 20, 12:59)
Dienos metu? As laisva😀pasportyoju ir laisva😉
Pasakyt mažiau imk i galva tikriausiai banalu😉cia jau tavo toks charakteris😉

Aha, dienos metu butu labai gerai. Kuriam gale tu sportuoji, kur butu patogiau susitikti lietui lyjant? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiipshiuke @ 2016 10 22, 21:46)
Aha, dienos metu butu labai gerai. Kuriam gale tu sportuoji, kur butu patogiau susitikti lietui lyjant? smile.gif

As sportuoju kauno g. Tai man pakeliui ir panorama, ir vingis, ir ozas😉
Atsakyti
Merginos, jus cia kita penktadieni planuojat?
Jei pietu metu, gal ir as valandziukei prisijungciau...
Ryt daugiau parasysiu, dabar su seima priepirty sedim, vakar is Berlyno grizau... lekia dienos kaip pasele...
Atsakyti
Sveikos smile.gif

savaitgalis prabėgo - nepastebėjau. šeštadienį dirbau, o vakar kažką namie, vakare treniruotė.
QUOTE(Pretorija @ 2016 10 19, 13:43)
Kuo greiciau ir lengviau persirgt merginom  4u.gif pobraure liga tie vejaraupiai, bet prasirgsit ir bus ramu smile.gif

Tikiuosi, spesit pasveikt iki varzybu. Trenere ir mano dicke kviete dalyvauti, turi ji savo trejeta, kuriame treniruojasi, mokosi ivairiu elementu, bet kadangi maniske su charakteriu ir baisiai nemegsta vieso demesio, tai atsisako vaziuot ir nors tu ka jai... Per prievarta gi nevesim, o ir naudos is to nebutu... Gal kazkada priaugs dar iki tol... o jei ne, tai ne...

O del mokyklos, tai ka jau darysi, tenka prie klases lygio prisitaikyt... O siaip jauciasi kazkoks gerumas, kad taviskes gamtamokslinej klasej? Ar gera mokytoja gavot? Kazin kaip lyginant su kitom klasem? Labai idomu man viskas, nes uz 2,5menesio man jau saviske reikes ten uzrasinet ir taip pat noriu i gamtamoksline klase leist... Reikes pradet ziurinetis mokytojas, kurios kitamet dirbs ir pan.

šiaip kol kas su tais vėjaraupiais atrodo nieko tragiško tpfu tpfu tpfu. Pas Saulę jau beveik jokių žymių nebėr, pas Aušrą šiek tiek dar yra taškiukų, bet manau, kad iki treniruotės ketvirtadienį bus viskas gerai. Gaila, kad taviškė nevažiuoja. būtų smagu smile.gif
dėl mokytojos negaliu skųstis, bet nelabai turiu ir su kuo lygint. kiekvieną penktadienį dvi pamokos vyksta lauke nepriklausomai nuo oro. Tyrinėja jie ten visokius, medžius, vabalus ir kt. Šiaip važiuoja į ekskursijas visokias visuomeniniu transportu. Na kol kas tikrai viskas gerai.
Atsakyti
Galim penktadieni pietus pasiorganizuoti tikrai. Gal dar kas prisijungtu? Vakare man neiseis - isvaziuosim

Savaitgali netiketai labai pasiciupom bilietus trumpm atostogom iskart po didziuiju svenciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiipshiuke @ 2016 10 24, 11:10)
Galim penktadieni pietus pasiorganizuoti tikrai. Gal dar kas prisijungtu? Vakare man neiseis - isvaziuosim
Savaitgali netiketai labai pasiciupom bilietus trumpm atostogom iskart po didziuiju svenciu  ax.gif

Man pietus labai tinka. Nes vakarais i leda😉
Atsakyti