Įkraunama...
Įkraunama...

Kovinukai

Labas!
Paskutine savaitele? ? biggrin.gifkaip faina! Vel mazuliukas leliukas namie wub.gifo kaip panelytei mokykla?
Isvyksta metams. Jei patiks liks visam.. man truputi baisoka. Lyg cia man gerai. Bet nezinia kaip pasisuks..
Wicked auuuu! Kaip tavo paruosiamukas?

Viskas gerai su mokykla :) dar truputi zioplineja, nelabai drasi, bet jai visada reikia apie poros menesiu, kad isivaziuotu naujoj aplinkoj... nors siaip pakankamai viskas neblogai jau ir dabar.  Jauciasi, kad vaikas jau paauges, labiau subrendes...

O del tavo situacijos, tai lengva nebus... o jei vyrui patiks, turbut teks kraustytis su visa seima? Aisku, tu ten rastum darba pagal issilavinima nesunkiai... bet kai cia gerai, tai tikiu, kad labai nesinori kardinaliai keisti savo gyvenimo...

Atsakyti
QUOTE(Pretorija @ 2017 09 12, 15:35)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cerina" data-cid="71794678" data-time="1505195499"><div><p>Labas!
Paskutine savaitele? ? vartotojo įkelta nuotraukakaip faina! Vel mazuliukas leliukas namie vartotojo įkelta nuotraukao kaip panelytei mokykla?
Isvyksta metams. Jei patiks liks visam.. man truputi baisoka. Lyg cia man gerai. Bet nezinia kaip pasisuks..
Wicked auuuu! Kaip tavo paruosiamukas?</p></div></blockquote><p>Viskas gerai su mokykla smile.gif dar truputi zioplineja, nelabai drasi, bet jai visada reikia apie poros menesiu, kad isivaziuotu naujoj aplinkoj... nors siaip pakankamai viskas neblogai jau ir dabar.  Jauciasi, kad vaikas jau paauges, labiau subrendes...</p><p></p><p>O del tavo situacijos, tai lengva nebus... o jei vyrui patiks, turbut teks kraustytis su visa seima? Aisku, tu ten rastum darba pagal issilavinima nesunkiai... bet kai cia gerai, tai tikiu, kad labai nesinori kardinaliai keisti savo gyvenimo...</p>

Gerai cia del savu, seimos, kalbos.. bet profesine sritis aisku butu tik ten geriau. Maziau reiketu dirbt , aplinka draugiskesne ir alga ax.gif bus matyt kaip sakant biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos!!!!
Visai nebera laiko net pasilabint unsure.gif

Pretorija, katik pasidziauge kad laukiasi, o jau supuoja lelyte wub.gif

cerina, i koki miesta emigracija? As buciau uz jei Europoj ;)

wicked, as siemet lankot muzika?
Mes pa sta pacia, tom paciom dienom, tik laika, aciu dievui, pavelino, tai begom, paknopstom spejam

o siaip isprotejimas kazkoks.. su tokiais tempasi ir lakstmais. Siauuuuubas. Pirmas menuo darbe pasendino 5 metais, kukrito irgi 5 turbut, ir naktim, ir visiaip namo parsirasdavau. jau kai isbridau is men uzdarymo, vaikai nebesuprato ko cia ta mama dar su sviesa nam parvaziavo biggrin.gif dabar jau kvepuoti lengviau, bet..

jau atostotgu laukiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiipshiuke @ 2017 09 22, 23:29)
Sveikos!!!!
Visai nebera laiko net pasilabint  unsure.gif

Pretorija, katik pasidziauge kad laukiasi, o jau supuoja lelyte  wub.gif
cerina, i koki miesta emigracija? As buciau uz jei Europoj ;)
wicked, as siemet lankot muzika?
Mes pa sta pacia, tom paciom dienom, tik laika, aciu dievui, pavelino, tai begom, paknopstom spejam
o siaip isprotejimas kazkoks.. su tokiais tempasi ir lakstmais. Siauuuuubas. Pirmas menuo darbe pasendino 5 metais, kukrito irgi 5 turbut, ir naktim, ir visiaip namo parsirasdavau. jau kai isbridau is men uzdarymo, vaikai nebesuprato ko cia ta mama dar su sviesa nam parvaziavo biggrin.gif dabar jau kvepuoti lengviau,  bet..

jau atostotgu laukiu smile.gif

Labas!

I Vokietija smile.gif gal Berlyna..
Pretorija dar karteli sveikinimai!! wub.gif papasakok kaip viskas! smile.gif kaip sese? Lyg is foto tai viskas gerai rolleyes.gif

O kas vaikus paziurejo kai naktim is darbo grizdavai?
? bigsmile.gif
Atsakyti
sese su mazyle buvau atsivezzus porai savaiciu ;)
Atsakyti
QUOTE(Kiipshiuke @ 2017 09 24, 22:38)
sese su mazyle buvau atsivezzus porai savaiciu ;)

Seses yra geris!😀
Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Aciu uz sveikinimus :)

Pas mus viskas gerai. Kudikelio gimimas inese daug dziaugsmo :) tikrai visa seima esame labai laimingi ir patenkinti.

Mazyle sveika, grazi, ko daugiau noreti... pieno turiu sociai, mergyte valgo daznai, tai turbut greit bus tokia pati burbule, kaip kad seses buvo iki metu amziaus ;)

Siaip gimdymas buvo lengvas ir labai greitas. Dar gimdymo vakara 19h veziau vyresnele i akrobatika, pasiemiau is ten maziuke, nes joms treniruotes viena po kitos. Vyras grizdamas is miesto turejo vyresnele paimt... tai su jaunesniaja dar po parduotuve pavaiksciojom, ten jau retkarciais pajusdavau kengvus skausmelius, bet nei i galva neatejo, kad cia jau saremiai. Vyras su dicke grizo namo 20.10h. Tada jau man rimciau skaudejo... sakau, kviesk savo mama, kad su vaikais pabutu ir nulekim pasitikrint... mociute atleke per 15minuciu. Jau masinoj vaziuojant saremiai buvo kas nepilnas 3 minutes. Priemime buvom 21h, 6cm atsidarymas, bet jau labai nesaldu buvo tuo metu. Pamatavo tonus ir iskart i gimdykla nusiunte. Kai atejom i gimdykla buvo 21.30h ir jau pilnas atsidarymas. Nesiejau net nuskausminimo bet kokio paprasyt. Kateteri ivede, bet jau nieko ten ir nebesuleido... 21.50h jau gime mazyle :) zodziu, dar buciau namie delsus, buciau masinoj pagimdzius ;)

O dabar namie lemgvas chaosas, pratinames vieni prie kitu. Gerai kad didziosios mano samoningos, supranta gyvenimo pasikeitimus ir kol kas su didesnem problemom nesusiduriam. Labai myli sese ir nori buti prie jos pastoviai ;)

Atsakyti
QUOTE(Pretorija @ 2017 09 28, 13:42)
<p>Sveikos  4u.gif </p><p></p><p>Aciu uz sveikinimus smile.gif</p><p></p><p>Pas mus viskas gerai. Kudikelio gimimas inese daug dziaugsmo smile.gif tikrai visa seima esame labai laimingi ir patenkinti.</p><p></p><p>Mazyle sveika, grazi, ko daugiau noreti... pieno turiu sociai, mergyte valgo daznai, tai turbut greit bus tokia pati burbule, kaip kad seses buvo iki metu amziaus ;)</p><p></p><p>Siaip gimdymas buvo lengvas ir labai greitas. Dar gimdymo vakara 19h veziau vyresnele i akrobatika, pasiemiau is ten maziuke, nes joms treniruotes viena po kitos. Vyras grizdamas is miesto turejo vyresnele paimt... tai su jaunesniaja dar po parduotuve pavaiksciojom, ten jau retkarciais pajusdavau kengvus skausmelius, bet nei i galva neatejo, kad cia jau saremiai. Vyras su dicke grizo namo 20.10h. Tada jau man rimciau skaudejo... sakau, kviesk savo mama, kad su vaikais pabutu ir nulekim pasitikrint... mociute atleke per 15minuciu. Jau masinoj vaziuojant saremiai buvo kas nepilnas 3 minutes. Priemime buvom 21h, 6cm atsidarymas, bet jau labai nesaldu buvo tuo metu. Pamatavo tonus ir iskart i gimdykla nusiunte. Kai atejom i gimdykla buvo 21.30h ir jau pilnas atsidarymas. Nesiejau net nuskausminimo bet kokio paprasyt. Kateteri ivede, bet jau nieko ten ir nebesuleido... 21.50h jau gime mazyle smile.gif zodziu, dar buciau namie delsus, buciau masinoj pagimdzius ;)</p><p></p><p>O dabar namie lemgvas chaosas, pratinames vieni prie kitu. Gerai kad didziosios mano samoningos, supranta gyvenimo pasikeitimus ir kol kas su didesnem problemom nesusiduriam. Labai myli sese ir nori buti prie jos pastoviai ;)</p>

Oho!!! Kaip greitai ir lengvai blink.gif rolleyes.gif wub.gif
Saunuoles seses! Bet ir dideles juk. Jau ex mazei beveik 5m..kaip greit!!
Ramiu naktu!!!
Atsakyti

Sveikos!

Oho!!! Kaip greitai ir lengvai blink.gifrolleyes.gifwub.gif
Saunuoles seses! Bet ir dideles juk. Jau ex mazei beveik 5m..kaip greit!!
Ramiu naktu!!!

Kaip as sakau, tiek nestumas, tiek gimdymas lengvas buvo :) galeciau pakartot ;) bet gal pakaks jau...

O paneles mano jau tikrai dideles. Siaip trecias nestumas ir buvo planuotas taip, kad vyresneles jau butu savarankiskesnes :)

Atsakyti
Man rodos jau musu tema numirus. O su tavim Pretorija mes ir sms ar fb galim susirasyt rolleyes.gif ane? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Cerina palauk, atsisveikinam biggrin.gif . Buvo labai malonu su jumis čia bendrauti.

Pretorijai sveikinimai dar kart wub.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sat: 10 spalio 2017 - 21:01
QUOTE(sat @ 2017 10 10, 22:00)
Sveikos,

Cerina palauk, atsisveikinam biggrin.gif . Buvo labai malonu su jumis čia bendrauti.

Pretorijai sveikinimai dar kart wub.gif .

Tikrai labai malonu! Visos labai fainuoles su daugybe geru patarimu!
Atsakyti