Įkraunama...
Įkraunama...

Kovinukai

Sveikos,

aš šiandien vaikus nuivežiau skiepų, tai galima sakyti atkalbėjo skiepyt encepur, sakė laukt kol atsivešim ticovac unsure.gif , o man taip sunku pasiryžti, vis galvoju ar gerai darau kad skiepiju (nors šiais metais jau tris erkes vaikams traukiau, o ir saugomės žolynų ilgų). Tai dabar vėl nusikelia mano nerimai ir persigyvenimai, džyz... Nemoku aš ramiai.
QUOTE(cerina @ 2017 07 31, 10:22)
Labas!
As galiu ketvirtadieni, kaip tau? Kas dar gali? rolleyes.gif

Važiavai 100 km? Papasakok ką nors smile.gif .

Mes su vyru savaitgalį Akmenėje 45 km nuėjom, tai sakėm paskutinių penkių km jau nereikėjo smile.gif . Bet nerealiai visi greiti ėjikai buvo, aišku jaunesni dauguma. Kiek pajūryje mes visus lenkėm, tiek čia mus biggrin.gif . Dabar galvoju gal pabandyti 65 km ax.gif rudenį. Kad jau apsimetam žygeiviais šiais metais smile.gif. Draugai mūsų visai nesupranta unsure.gif . Nors šįkart vyrui padus labai pritrynė - taip toli labai nenueisi.
Atsakyti
QUOTE(sat @ 2017 07 31, 18:30)
Sveikos,

aš šiandien vaikus nuivežiau skiepų, tai galima sakyti atkalbėjo skiepyt encepur, sakė laukt kol atsivešim ticovac unsure.gif , o man taip sunku pasiryžti, vis galvoju ar gerai darau kad skiepiju (nors šiais metais jau tris erkes vaikams traukiau, o ir saugomės žolynų ilgų).  Tai dabar vėl nusikelia mano nerimai ir persigyvenimai, džyz... Nemoku aš ramiai.

Važiavai 100 km? Papasakok ką nors smile.gif .

Mes su vyru savaitgalį Akmenėje 45 km nuėjom, tai sakėm paskutinių penkių km jau nereikėjo smile.gif . Bet nerealiai visi greiti ėjikai buvo, aišku jaunesni dauguma. Kiek pajūryje mes visus lenkėm, tiek čia mus biggrin.gif . Dabar galvoju gal pabandyti 65 km ax.gif  rudenį. Kad jau apsimetam žygeiviais šiais metais smile.gif. Draugai mūsų visai nesupranta unsure.gif . Nors šįkart vyrui padus labai pritrynė - taip toli labai nenueisi.

Ooo ten toks super organizuotas renginukas buvo! Rapha pasaulinis moteru minimas. As nesu prisiekus dviratininke,bet numyniau lengvai,oras pakliuvo superinis. Numynus 20km poilsiukas 15min.tada po 50km ilgas poilsis. Ir atgal taip pat. Iki to buvo treniruotes su treneriu. Apie viska pasakojo, moke vaziuot grupej,kaip elgtis kelyje,labai naudinga.
Atsakyti

Sveikos :)

Labas!
As galiu ketvirtadieni, kaip tau? Kas dar gali? rolleyes.gif

Tik dabar sita zinute pamaciau... Nenormaliai uzsiemus jauciuosi. Visa savaite tai vaiku, tai savo daktarus lankiau, po to namus kuopiausi-ruosiu miegamaji naujai gyventojai, tai vyras langus plove, as skalbiau uzuolaidas, dulkes valiausi, komoda atkrausciau, nuo vakar rubelius leliukiskus skalbiu... kas cia beliko, nepilnai 6 savaites. Reikia jau tasyte i ligonine krautis po truputi... su ankstesniais vaikais jau pries 2 menesius tase paruosta budavo :) 

Del susitikimo-cerina-kuri diena kita savaite tau butu patogi ir kuris laikas? Pas mane pirmadienis ir penktadienis tik uzimti-kitos dienos kaip ir laisvos. Laika prisiderinciau...

Atsakyti
QUOTE(Pretorija @ 2017 08 06, 08:51)
<p>Sveikos smile.gif</p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cerina" data-cid="71740892" data-time="1501482148"><div><p>Labas!
As galiu ketvirtadieni, kaip tau? Kas dar gali? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Tik dabar sita zinute pamaciau... Nenormaliai uzsiemus jauciuosi. Visa savaite tai vaiku, tai savo daktarus lankiau, po to namus kuopiausi-ruosiu miegamaji naujai gyventojai, tai vyras langus plove, as skalbiau uzuolaidas, dulkes valiausi, komoda atkrausciau, nuo vakar rubelius leliukiskus skalbiu... kas cia beliko, nepilnai 6 savaites. Reikia jau tasyte i ligonine krautis po truputi... su ankstesniais vaikais jau pries 2 menesius tase paruosta budavo smile.gif </p><p></p><p>Del susitikimo-cerina-kuri diena kita savaite tau butu patogi ir kuris laikas? Pas mane pirmadienis ir penktadienis tik uzimti-kitos dienos kaip ir laisvos. Laika prisiderinciau...</p>

Labas
Tai jau suki lizdeli rolleyes.gif smagu. Nepervark!
Man gal treciadienis tinka.dar susirasom mirksiukas.gif
Atsakyti

Sveikos,

Cerina, as labai atsiprasau, bet sia savaite nepavyks susitikti. Pamirsau, kad mes su vyru viena masina dalijames, o jis visokiu planu turi... kita savaite pajury busim, tai jei gyva busiu, dar kita savaite gal pavyks susiderint...

Atsakyti
QUOTE(Pretorija @ 2017 08 09, 10:28)
<p>Sveikos,</p><p></p><p>Cerina, as labai atsiprasau, bet sia savaite nepavyks susitikti. Pamirsau, kad mes su vyru viena masina dalijames, o jis visokiu planu turi... kita savaite pajury busim, tai jei gyva busiu, dar kita savaite gal pavyks susiderint...</p>

Nieko tokio!!! mirksiukas.gif Tokie orai, tai pilna veiklos. Tai ten tai ten.
Va buvom poliklinikoj susitvarkem pazymas. Mazei rado 2 skyles dantukuos. O nesenai nebuvo nieko blink.gif mazinsim saldziakus...
Tau gero poilsio!! mirksiukas.gif
Atsakyti
labos,

mano kovinukei tik dabar dygsta paskutianiai 4 galiniai dantys. Gydytoja sake, kad kaip ir veluoja, bet buna ir taip. Trecias pieninis neseniaia iskrito, ataugineja. Kazkaip maniau, kad anksciau bedanciais tampama smile.gif

pretorija, kaip sveikatele, kaip jautiesi, aju atostotgose?
Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Retokai cia uzsuku... kazkaip dar vis labai aktyviai gyvenu...

Atostogauju nuo liepos 12d., bet per ta laika pora kartu Palangoj buvom, karta Ventspily, siaip visokiu reikalu kruvos su vaiku gydytojais. Mazosios dantis visa vasara po truputi tvarkom, ketvirtadieni Santariskese pasidarem liezuvio ir lupos pasaiteliu trumpinimo operacija su narkoze. 

O vakar jau savo kovinuke isleidom i pirma klase. Kol kas entuziazmo daug, tikiuosi, taip bus ir toliau...

Tuoj vel isisuksim i rutina-darzelis/mokykla/bureliai. Vajar jau vyresnelei buvo pirma baseino treniruote LVJC. Pagaliau gavom vieta pastoviam lankymui. Lankys karta per savaite. Dar 2 kartai bus akrobatikos. Ir dar mokykloj nusiziurejus kruva bureliu. Bijau, kad per daug veiklos nebutu...

Atsakyti

O pati dar laikausi, liko 2 savaites iki termino, tai realiai bet kada gali kazkas prasidet. Nors kol kas nepanasu, nes per gerai ir per lengvai jauciuosi. Pernesiot irgi visai nenoriu... 

O siaip jau viskas paruosta, supirkta, isskalbta, lovyte surinkta, tases i ligonine sukrautos... lieka tik leliuko sulaukt ;)

Atsakyti
Sveikos mamytes!
Su rugseju! Ir nauju maratonu! Vel namai -darbai -darzai/mokyklos/bureliai ratas uzsuktas😁...
Mes dar darzelyje like. Tai ramiau.. Bet vyras isvaziuoja i Vokietija. Na kaip sakant emigracija 😁 as lieku su vaikais cia.. neisivaizduoju kas manes laukia,gal kas turi patirties?😂😂😂
Atsakyti

Sveikos  :4u: 

As taip pat uzsisukus visiskai... nepanasu, kad gimdymas ant nosies butu... nors jau skaiciuoju 40-ta savaite... praeita savaite pas gydytoja buvau, tai sake jei iki sio sekmadienio nepagimdau, tai pirmadieni prisistatyti i Santariskes-patikrins ir spres ka su manim daryti...

O siaip nera taip kad jau baisiai noreciau pagimdyt... reikalu tiek, kad vos speju dienas skaiciuot... mokykla, darzelis, bureliai... tik ir vazinejam su vyru, tai nuvezt viena ar kita, tai pasiimt, tai i bureli, tai dar kazkur... 

Cerina-isivaizduoju, kad sunku vienai dabar bus, bet susitvarkysi... svarbu sveiki visi butumet. O vyras ilgam isvaziuoja? Kuriam laikui padirbet ar jau pastoviai ten gyvent? Gal ir pati turi planu ateity kelt sparnus?

Atsakyti
QUOTE(Pretorija @ 2017 09 11, 21:57)
<p>Sveikos  4u.gif </p><p></p><p>As taip pat uzsisukus visiskai... nepanasu, kad gimdymas ant nosies butu... nors jau skaiciuoju 40-ta savaite... praeita savaite pas gydytoja buvau, tai sake jei iki sio sekmadienio nepagimdau, tai pirmadieni prisistatyti i Santariskes-patikrins ir spres ka su manim daryti...</p><p></p><p>O siaip nera taip kad jau baisiai noreciau pagimdyt... reikalu tiek, kad vos speju dienas skaiciuot... mokykla, darzelis, bureliai... tik ir vazinejam su vyru, tai nuvezt viena ar kita, tai pasiimt, tai i bureli, tai dar kazkur... </p><p></p><p>Cerina-isivaizduoju, kad sunku vienai dabar bus, bet susitvarkysi... svarbu sveiki visi butumet. O vyras ilgam isvaziuoja? Kuriam laikui padirbet ar jau pastoviai ten gyvent? Gal ir pati turi planu ateity kelt sparnus?</p>

Labas!
Paskutine savaitele? ? biggrin.gif kaip faina! Vel mazuliukas leliukas namie wub.gif o kaip panelytei mokykla?
Isvyksta metams. Jei patiks liks visam.. man truputi baisoka. Lyg cia man gerai. Bet nezinia kaip pasisuks..
Wicked auuuu! Kaip tavo paruosiamukas?
Atsakyti