</p><p></p><p>na taip, orai paskutiniu metu ne visai vasariški... Nors negaliu skųstis, man tokie tinka labiau negu karščiai komfortiškai jaučiuosi, nes kai jau virš 25 laipsnių pakyla temperatūra, man šakutės
</p><p>Nuo ketvirtadienio vakaro buvom Palangoj, vakar tik grįžom... Tai daaaaug prisivaikščiojom, papramogavom kažkiek...vieną pusdienį ir prie jūros pagulėjom
</p><p>Ir ši savaitė man jau paskutinė darbe... Eina 30-ta savaitė, penktadienį jau turėčiau išeit į dekretą, bet dar ketvirtadienį ir penktadienį atidirbsiu, nes mėnesio pradžia, reikia kolegoms pagelbėti, o jau nuo pirmadienio imsiu atostogas, nes jų nemažai turiu, nukelsiu dekretą porai savaičių, taip pinigėlių truputį daugiau sumoje gausiu, nes dekretas su 100 proc.apmokėjimu prasitęs vaiko priežiūros atostogų sąskaita...
</p><p> Taigi liko 5 darbo dienos, bet jos tikrai bus labai sunkios ir darbingos... Po to dar geram mėnesiui pasiliksiu darbinį kompiuterį ir dar retkarčiais mail'ą pasitikrinsiu, pasižiūrėsiu, ar neateina laiškai man, kurie turėtų jau eiti kitiems, atsakysiu į klausimus, jei kažkam jų kils... Žodžiu, iki kokios rugpjūčio 10d. dar būsiu tokia tik pusiau atitrūkus nuo darbo, bet į ofisą važinėti nereikės ir prie kompo visą dieną taip pat nereikės sėdėti...
</p>
Pagaliau sulaukei atostogu!!!!!gal ir orai pageres!!! labai tikiuos....mano panele net koset pradejo...vasara
Savaitgali Ula praplaukem. Tai vosa laika nelijo! Tik vakare jau stovyklavieteje, bet jau buvo nesvarbu