Įkraunama...
Įkraunama...

Kovinukai

Sveikos :4u:

kaip gyvenat? Aš tai maratone užsisukus - nuo ryto iki vakaro vis kažką veikiu - tai gimtadieniai, tai būreliai, tai pas gydytojus lekti pačiai, ar vaikus vežti...

Dičkės dantys labai genda... Pernai vasarą užtaisėm viską, praeitą savaitę nuvedėm - užtaisė vėl dvi skyles ir dvi paliko rytojui taisyt... 4 sugedę dantys per metus :unsure: o atrodo, valom, prižiūrim, su siūlu tarpdančius valom kasdien, pastą naudojam su daugiau fluoro negu priklausytų jai pagal amžių ir t.t. Mažiukės, beje irgi genda, bet pas ją bent jau 2 dantys sugedo per metus, o ne 4...

Nėštumu pasidžiaugti visai nėra kada... Dar reikia daug ką susipirkti leliukui, o per vasarą dar gi ir vyresnėlę reikia mokyklai suruošti - uniformą užsakyt, supirkti kanceliarines priemones, kuprinę, sportinę aprangą ir t.t. Pirmadienį bus mokykloj tėvų susirinkimas, tai tikriausiai ir susakys viską, ko reikės...

O dar ir paatostogauti norisi, pailsėti, prie jūros nulėkti... Gerai, kad dirbti beliko 2,5 savaitės...

Atsakyti
QUOTE(Pretorija @ 2017 06 21, 09:22)
<p>Sveikos 4u.gif
</p><p></p><p>kaip gyvenat? Aš tai maratone užsisukus - nuo ryto iki vakaro vis kažką veikiu - tai gimtadieniai, tai būreliai, tai pas gydytojus lekti pačiai, ar vaikus vežti...

Labas!
Jauciu visos uzsisuke vasara rolleyes.gif pilna veiklos. As kazkaip po menesio 100km zadu mint su dviraciu. Tai reikia treniruotis bigsmile.gif
Vaikus per vasara apsieme vyro mama ziuret. Pagaliau! rolleyes.gif dziaugiuos lad nereikia vest i darzeli, sujungua grupes idomu kokias higienos normas atitinka??! unsure.gif blink.gif
Atsakyti

Pas mus pas vyresnele, kai sujunge grupes, tai per 2 grupes kokie 15 vaiku tebuna... tai visai gerai... bet aisku, jie jau paruosiamaja baige, kai kas jau su visam sutartis su darzeliu nutrauke, kad jokiu mokesciu nebemoket. Uz 2 savaiciu ir as zadu dickes sutarti su darzu nutraukti jau...

Mazosios grupe dar nesujungta... gal kita arba dar kita savaite jungs. Ten tai dar is vienos grupes apie 15 lankanciu, jei butu 30 viso, tai ne kas... bet kai maniskei tik tiek eiti beliko, tikiuosi, didelio diskomforto nepajaus :) 

Kaip gerai, kad ryt penktadienis :ax:

Atsakyti
labos,

pas mus nieko linksmo. Visiskai verysad.gif didieji riejas tarpusavy juodai. Prisiekiu, niekur, niekada nemaciau taip tarpusavyje besiriejanciu broliu/sesiu. Ir ne tai, kad tyliai, bet kvykia taip, kad puse Lietuvos girdi. Man tikrai stresas su jais buti. Mazoji irgi vietoj nenustygstanti. Aukletojos jau net sneka kad va jos pilna visur, nespeja suziuret. O turiu visus sudaboti viena, nes vyro amzinai namuose nera. Priosipazinsiu, pavargus esu, nervu nei laso nebelike, geriu antidepresantus. Vakar mazyle vejaraupiais susirgo. Tik itariau juos, o siandien visa nuberta atsikele. Tai vel 10 dienu uzsidarysiu namie viena su ja. Darbo ieskaus po truputi, i finalinius pokalbius pakviecia, o galu gale pasirenka kita. Tiesa, trijuose dar tik ir buvau. Nesiuntineju bet kur cv. bet irgi viskas itampoj. Tie pokalbiaii... malonumo ir ramybes mazai is ju. paskuui lauki, vel vaziuoji, paskui ant ledo lieki. Sudina vasara. Tiek tegaliu pasakyt. Ir su vyru nebesusinekam. Abu pervarge, irzlus, nafik
Atsakyti
QUOTE(Kiipshiuke @ 2017 06 24, 18:22)
labos,

pas mus nieko linksmo. Visiskai verysad.gif didieji riejas tarpusavy juodai. Prisiekiu, niekur, niekada nemaciau taip tarpusavyje besiriejanciu broliu/sesiu. Ir ne tai, kad tyliai, bet kvykia taip, kad puse Lietuvos girdi. Man tikrai stresas su jais buti. Mazoji irgi vietoj nenustygstanti. Aukletojos jau net sneka kad va jos pilna visur, nespeja suziuret. O turiu visus sudaboti viena, nes vyro amzinai namuose nera. Priosipazinsiu, pavargus esu, nervu nei laso nebelike, geriu antidepresantus. Vakar mazyle vejaraupiais susirgo. Tik itariau juos, o siandien visa nuberta atsikele. Tai vel 10 dienu uzsidarysiu namie viena su ja. Darbo ieskaus po truputi, i finalinius pokalbius pakviecia, o galu gale pasirenka kita. Tiesa, trijuose dar tik ir buvau. Nesiuntineju bet kur cv. bet irgi viskas itampoj. Tie pokalbiaii... malonumo ir ramybes mazai is ju. paskuui lauki, vel vaziuoji, paskui ant ledo lieki. Sudina vasara. Tiek tegaliu pasakyt. Ir su vyru nebesusinekam. Abu pervarge, irzlus, nafik

Oiiii 4u.gif 4u.gif net nezinai ka patart... tikriausiai truksta vyro, gal vaikus suderintu. Daznai buna tarp sesiu broliu tokie dalykai..
kada atostogos???gal i kaima? Vaikams sunku mieste tupet...
Ar suspesi dirbt??? Tiek reikalu su vaikais... unsure.gif
Atsakyti
tai va kad, mane visos drauges durnina, sako ar tau mazai dar darbo, veiklos su vikais. Bet as tikrai nudurnet baigiu su jais. Ir noriu to darbo, kad kazkam dar reikalinga jausciausai, ir zinau, kad tada jau isvis amen bus.
Kaime buvau jau savaitele sujais, tai ten gi hektarai darzu mano,s iltnamis, vika viena turiu spet susiravet, susitvarkyt, vaikam valgyt pridaryt ir dar maze suganyt tuo paciu. Vaikam laisves daugiau ten, bet baisia nepatenkinti kai mazyle liepiu paganyt. Kartasi supykus sakau, imat tada kapacka i rankas, arba varot maisto gamint, as pati tada jau ja ganysiu. Ai, prisigimdziau, dabar dejuoju verysad.gif pati kalta, niekass gi neliepe. tik jau nei dziaugsmo, nei malonumo as tame ju auginime nebematau. Tik laukiu kad grweiciau uzaugtu ir issiskirstytu kas sau. Ziauru, bet tikrai dabar toks periodas, kad nenoriu as ju nei matyt nei girdet cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiipshiuke @ 2017 06 25, 14:38)
tai va kad, mane visos drauges durnina, sako ar tau mazai dar darbo, veiklos su vikais. Bet as tikrai nudurnet baigiu su jais. Ir noriu to darbo, kad kazkam dar reikalinga jausciausai, ir zinau, kad tada jau isvis amen bus.
Kaime buvau jau savaitele sujais, tai ten gi hektarai darzu mano,s iltnamis, vika viena turiu spet susiravet, susitvarkyt, vaikam valgyt pridaryt ir dar maze suganyt tuo paciu. Vaikam laisves daugiau ten, bet baisia nepatenkinti kai mazyle liepiu paganyt. Kartasi supykus sakau, imat tada kapacka i rankas, arba varot maisto gamint, as pati tada jau ja ganysiu. Ai, prisigimdziau, dabar dejuoju verysad.gif pati kalta, niekass gi neliepe. tik jau nei dziaugsmo, nei malonumo as tame ju auginime nebematau. Tik laukiu kad grweiciau uzaugtu ir issiskirstytu kas sau. Ziauru, bet tikrai dabar toks periodas, kad nenoriu as ju nei matyt nei girdet  cry.gif

Gal kokios auklytes paieskok, kad ir mokines, trumpam tave paleistu kur,su maze bent pazaistu,o tu ramiai darytum darbus!
Del isejimo i darba tai puikiai suprantu, kartais as darbe gerai pailsiu ir vaiku pasiilgstu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cerina: 25 birželio 2017 - 15:30

Kiipshiuke - laikykis... reikia tau poilsio, atsikvėpimo...

Mano panos irgi riejasi tarpusavy... Ne pastoviai, bet labai dažnai pykstasi, asusimuša, apsignaibo, apsistumdo, po to skundžia viena kitą... Dičkei iš viso turbūt ankstyvoji paauglystė :D turi savo nuomonę, ir niekaip jos nepakeisi, nei gražiuoju, nei piktuoju neįkalbėsi kitaip, jei jau ji taip nusprendė... visokių prisigalvoja nesąmonių, pati jomis patiki ir tada nervuojasi, stresuoja...  Mažei ožių periodas baisiausias - pastoviai zyzia, tik paimam iš darželio ir prasideda - viskas neįtinka, reikia tokiu erzinančiu tonu visko reikalauti, neklausyti, viskas ne, ką jai pasakai - vis atšauna - baik... Irgi pykstamės su ja, bet tikiu, kad toks etapas tiesiog, reikia išlaukt... Kartais gailiuosi, kad prižadėjau joms ilgas vasaros atostogas nuo savo dekreto pradžios, bet po to pamąstau, kada, jei ne dabar, aš pabūsiu tiek laiko su jomis vienom, kada galėsiu skirti tiek savo dėmėsio... Žodžiu, apsišūkaujam, apsižodžiuojam, susitaikom ir toliau gyvenam...

Aišku, skaudu, kai išfirsti žodžius, kad tu, mama, negera... Bet sakau - nu tada tau teks geresnės mamos pasiieškoti... Tada staiga mama tampa vėl pati geriausia... :rolleyes: 

Šiandien einu į pirmąjį mokyklos tėvų susirinkimą... :unsure:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pretorija: 26 birželio 2017 - 13:30
Mano didckis be seses tai auksinis vaikas, draugelis mano. Aisku kai nuvarges jau nesamones daro.tenka greit reaguot, pvz jam laikas miegot. Mes gi dar pietu miegam rolleyes.gif . Su sese pasikala bet proto ribose. Na o mazoji turi oziu. Daug kartu per diena isgirstu as taves nebemyliu.po to vel myliu rolleyes.gif man juokas ima bigsmile.gif
Siaip vaikams reikia kiemo ir draugu, tada ramybe. Savaitgali pas senelius su puseserem leido.prisizaide.uzimti buvo.nebuvo kada pykt biggrin.gif
Atsakyti

Maniškės po vieną irgi paklusnesnės :) bet kai į krūvą sueina, tai oi, visko būna...

Atsakyti
Siaubelis kokie orai.... unsure.gif taip ir vasara prabeks.ir vel niuruma ateis unsure.gif
Atsakyti

na taip, orai paskutiniu metu ne visai vasariški... Nors negaliu skųstis, man tokie tinka labiau negu karščiai :ax: komfortiškai jaučiuosi, nes kai jau virš 25 laipsnių pakyla temperatūra, man šakutės :rolleyes:

Nuo ketvirtadienio vakaro buvom Palangoj, vakar tik grįžom... Tai daaaaug prisivaikščiojom, papramogavom kažkiek...vieną pusdienį ir prie jūros pagulėjom

Ir ši savaitė man jau paskutinė darbe... Eina 30-ta savaitė, penktadienį jau turėčiau išeit į dekretą, bet dar ketvirtadienį ir penktadienį atidirbsiu, nes mėnesio pradžia, reikia kolegoms pagelbėti, o jau nuo pirmadienio imsiu atostogas, nes jų nemažai turiu, nukelsiu dekretą porai savaičių, taip pinigėlių truputį daugiau sumoje gausiu, nes dekretas su 100 proc.apmokėjimu prasitęs vaiko priežiūros atostogų sąskaita... :)

Taigi liko 5 darbo dienos, bet jos tikrai bus labai sunkios ir darbingos... Po to dar geram mėnesiui pasiliksiu darbinį kompiuterį ir dar retkarčiais mail'ą pasitikrinsiu, pasižiūrėsiu, ar neateina laiškai man, kurie turėtų jau eiti kitiems, atsakysiu į klausimus, jei kažkam jų kils... Žodžiu, iki kokios rugpjūčio 10d. dar būsiu tokia tik pusiau atitrūkus nuo darbo, bet į ofisą važinėti nereikės ir prie kompo visą dieną taip pat nereikės sėdėti...

Atsakyti