Įkraunama...
Įkraunama...

Kovinukai

Sveikos,

wicked - ar nieko dėl darželių nepaaiškėjo?

PAs mus su ta mokykla tai baisus šaršalas kilęs - tėvai protestuoja, rašo į savivaldybę, merui, švietimo ministerijai...

Tai paskutinėmis žiniomis, vis tik priims visus norinčius, BET papildomų vaikų tėvai tuirės pasirašyti, jog sutinka leisti savo vaikus į antrą pamainą laikinai - metams arba dvejiems, kol pastatys mokyklos priestatą... Jei netinka, tada yra duotas sąrašas kitų mokyklų, kuriose yra laisvų vietų...  Žodžiu, gautųsi taip, kad 2 klasės pirmokų eitų į antrą pamainą... Dar kelis vaikus žada priimti papildant klases 1-2 mokiniais, bet mes nors ir eam pirmi už brūkšnio, bet vilčių papultį į tų laimingųjų sąrašą turime ne daug... Nes kilus visai tai sumaiščiai tėvai pradėjo lipti vieni kitiems per galvas, susiveikinėti pažymas, kurių neturėjo prieš tai, kad tik papulti, pvz.kad vaikas turi spec.poreikių arba kaip nors kitaip chimičinti registracijas... Žodžiu, siaubas... Kol kas ramiai stebiu, bet jau rytoj vyras eis į mokyklą, nes jau bus aišku, kiek vaikų nepatvirtino savo lankymo, matysim, kaip atrodo mūsų situacija...

Nors šiaip iš esmės, antra pamaina mums nebūtų blogiausias variantas... Vis tiek aš dabar 2 metus planuoju būti namuose, tai ramiai nuvežčiau išsimiegojusią pupą į mokyklą 12-tai valandai. Pvz.kokį baseiną gauti ryte dar paprasčiau. Į akrobatiką spėtume jau po pamokų. Gal dar kažkokį būrelį pavyktų mokykloj lankyti... Pamokų ruošti gi dar daug nereikėtų. Žodžiu, jei jau bus taip lemta, tada neieškosim kito varianto :ax: kai pagalvoju, kaip laiku man tas dekretas čia išpuolė... Kai tiek neaiškumų, nežinios dėl mokyklos...

Atsakyti

laba diena  :4u: 

wicked - ar nieko dėl darželių nepaaiškėjo?

ne, kol kas jokių naujienų... rašo, kad iki liepos 4 dienos turi būt priimtas sprendimas... 

aš vakar pirmą savo CV išsiunčiau... nededu daug vilčių, bet niekada nežinai...

Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2017 06 15, 10:48)
<p>laba diena  4u.gif </p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Pretorija" data-cid="71677159" data-time="1497500506"><div><p>wicked - ar nieko dėl darželių nepaaiškėjo?</p></div></blockquote><p>ne, kol kas jokių naujienų... rašo, kad iki liepos 4 dienos turi būt priimtas sprendimas... </p><p></p><p></p><p>aš vakar pirmą savo CV išsiunčiau... nededu daug vilčių, bet niekada nežinai...</p>

Valioo! Pirmas jau pradzia😉o kokioj srity tu? Na slaugytoju santaruos bais truksta😊
Pretorija kai jau atostogausi galim susitikima organizuot!
Atsakyti

Valioo! Pirmas jau pradzia😉o kokioj srity tu? Na slaugytoju santaruos bais truksta😊

deja, su slaugymu padėt negaliu :D va bandžiau į administratores įsipaišyt... na, pirmas blynas, t'sakant :D

Atsakyti

wicked - sėkmės darbo paieškose!

Pretorija kai jau atostogausi galim susitikima organizuot!

Būtinai, aš irgi taip pat norėjau pasiūlyti, bet laukiau, kol jau išeisiu tų atostogų...Šiaip labai jau norėčiau susitikimo :ax:

Atsakyti
Puika prapuolus visai!😶
Atsakyti

Sveikos :4u:

patekom į Balsių mokyklą! Į normalią pirmą pamainąąąąą :) Dar negaliu tuo patikėti... 3 vaikai nepatvirtino savo lankymo mokykos sistemoje, tai priėmė 3 už brūkšnio...

Kažkaip lyg akmuo nuo širdies nuriedėjo...

Atsakyti
QUOTE(Pretorija @ 2017 06 16, 15:41)
<p>Sveikos 4u.gif
</p><p></p><p>patekom į Balsių mokyklą! Į normalią pirmą pamainąąąąą smile.gif Dar negaliu tuo patikėti... 3 vaikai nepatvirtino savo lankymo mokykos sistemoje, tai priėmė 3 už brūkšnio...
</p><p>Kažkaip lyg akmuo nuo širdies nuriedėjo...
</p>

Sveikinu!!!!!!!!!!!!😊😊😊
Atsakyti

Sveikinu!!!!!!!!!!!!😊😊😊

Aciu! :)

Nu cia sakau, gavosi kaip loterijoj laimet :D pagaliau nervu tampymas baigtas, toks ramus savaitgalis...

Tik mazoji mano negaluoja truputi. Kazkokia zarnyno infekcija lengvos formos pasigavus jau nuo ketvirtadienio. Bet siandien i vakara jau geriau jautesi, pradejo valgyt po truputi, zaisti su sese, lauke begiot...tai gal sveiksta...

Atsakyti
QUOTE(Pretorija @ 2017 06 17, 22:16)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cerina" data-cid="71681487" data-time="1497711947"><div><p>Sveikinu!!!!!!!!!!!!😊😊😊</p></div></blockquote><p>Aciu! smile.gif</p><p></p><p>Nu cia sakau, gavosi kaip loterijoj laimet biggrin.gif pagaliau nervu tampymas baigtas, toks ramus savaitgalis...</p><p></p><p>Tik mazoji mano negaluoja truputi. Kazkokia zarnyno infekcija lengvos formos pasigavus jau nuo ketvirtadienio. Bet siandien i vakara jau geriau jautesi, pradejo valgyt po truputi, zaisti su sese, lauke begiot...tai gal sveiksta...</p>

Aš matau, kad cia jau loterija ir nervu karas! Bet su Balsiais jau taip yra ir kuri laika bus...
Tikiuos man negresia tokios bedos rolleyes.gif Kitais metais suzinosiu ax.gif
Atsakyti

Labas rytas :4u:

Aš matau, kad cia jau loterija ir nervu karas! Bet su Balsiais jau taip yra ir kuri laika bus...
Tikiuos man negresia tokios bedos rolleyes.gifKitais metais suzinosiu ax.gif

na, jei registruositės į savo gyvenamajai teritorijai priklausančią mokyklą, tai viskas bus gerai... Jei ne - tai tada viskas priklauso nuo mokyklos politikos. Vienos mokyklos žiūri griežtai pagal gyvenamą vietą, kad vaikas priklausytų, kitos - iškart priima jų mokyklai priklausančiame darželyje priešmokyklines baigiančius vaikus, nors jie ir negyvena mokyklai priskirtoje teritorijoje...

Kiek pamenu, Jums Jeruzalės progimnazija priklauso... Tai šiemet tikrai visus gyvenančius teritorijoje priėmė... Viso ar ne 178 pirmokus. Žinoma, dalis neves į šią mokyklą, nes gavo vietas kitose, arba į privačias išleidžia...

Atsakyti
QUOTE(Pretorija @ 2017 06 19, 07:28)
<p>Labas rytas 4u.gif</p>
<p> </p>
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cerina" data-cid="71681863" data-time="1497761248">
<div>
<p>Aš matau, kad cia jau loterija ir nervu karas! Bet su Balsiais jau taip yra ir kuri laika bus...

Tikiuos man negresia tokios bedos vartotojo įkelta nuotraukaKitais metais suzinosiu vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>
na, jei registruositės į savo gyvenamajai teritorijai priklausančią mokyklą, tai viskas bus gerai... Jei ne - tai tada viskas priklauso nuo mokyklos politikos. Vienos mokyklos žiūri griežtai pagal gyvenamą vietą, kad vaikas priklausytų, kitos - iškart priima jų mokyklai priklausančiame darželyje priešmokyklines baigiančius vaikus, nors jie ir negyvena mokyklai priskirtoje teritorijoje...</p>
<p> </p>
<p>Kiek pamenu, Jums Jeruzalės progimnazija priklauso... Tai šiemet tikrai visus gyvenančius teritorijoje priėmė... Viso ar ne 178 pirmokus. Žinoma, dalis neves į šią mokyklą, nes gavo vietas kitose, arba į privačias išleidžia...

</p>

Tai va. Mums priklauso Jeruzales, bet lankom Baltupiu darziuka. Tai kazkaip ir traukia i Baltupiu progimnazija. Abi mokyklos panasios. Tai pirmiaisia pretenduosim ten, nes daug vaiku kartu, o ir maze veziosiu i darza, patogu ax.gif

Atsakyti