Pas mus visko po truputi. kazkoki virusa pasigave buvom visi isgriuve savaitgali. Vemem toliau nei matem. Dabar dar diena tokia, diena kitokia
Viena sia savaite - vyras komandiruotej. Yra yra ka veikti
Pretorija, superines nuotraukos. mano svajonese panasi kelione ir, panasu, niekur nedingsim, turesim ispildyti
stilis visiskas musu temoj...
Anksciau dar DidysisBaisusis parasydavo, dabar jau nebeparaso... Jei skaitai dar sita tema, papasakok kaip jusu seimynai sekasi? Kaip tavo dickems mokykloj? Eina dar i akrobatika? Kazkaip nematau niekad...
Pas mus viskas gerai - uzsisuke savuose reikaluose. Dicke mano savo stiliuj... Pastoviai susigalvoja koki nors dalyka del ko pergyvent, isikalba ji ir tada nervinasi visa Paskutinis buvo, tai kad jai nepatinka, jog jos buvusios grupes vaikai darzelio kieme prie jos prieina, kalbina ir pan. Ten vaikai grupej buvo visi labai draugiski, tai kai pamato mano panele, pribega, apsikabina, o ji del to kazkodel blogai jauciasi ir nekalba su jais... Tai taip isikale sita i galva, kad nenori, jog tie vaikai prie jos eitu, kad del to i darzeli pradejo nebenoreti... Viena vakara net pries miega verkt del to pradejo... Kita ryta skustis pilvu... Vyra net aukletoja iskviete atvaziuoti, tai jis nuveze dicke i poliklinika, ten ja visa istikrino, sake viskas gerai... ir poliklinikoj ji puikiai jautesi, nieko nebeskaudejo, striksejo laiminga... Tik reikia i darzeli vel grizti, vel pilva skauda, net ir pykina truputi ir pan. Supratom, kad nuo to pergyvenimo...
Nu bet kalbu kalbu kalbu su ja, tai gal kazkaip praeis sitas... Bet pas ja praeina viena, atsiranda kita
Rytoj skrendu su kolegom i Berlyna, teambuildingas bus... Su dviem nakvynem... vaikams labai to net neakcentuoju, nes praeita savaite, kai skridau i Svedija vienai dienai, tai pries tai is vakaro, kad pradejo verkt abi, kad nenori jog vaziuociau, neisleis ir pan. Nors ta pacia diena isskridau ir grizau, ir jau ne pirma karta kazkur su darbu isvaziuoju, ir su nakvyne islekdavau, bet matyt tas faktas, kad as toli, jas neramina...
labas rytas
taip, tema po biški miršta, gaila... bet gi viskas nuo mūsų priklauso iš kitos pusės...
mes tai visą savaitgalį šventėm didžiojo gimtadienį, buvo kas veikt... penktadienį mažiems broliams šventė - į kiną... šeštadienį MB giminės dalis aplankė... sekmadienį draugams... tai vakare jau nieko nebesinorėjo
šeštadienį varom į Rygą - amžiaus koncertas mano dievinami Placebo
Bet siaip is 2011 m gimimo vaikuciu, musu tema dar aktyviausia nors tikrai noretusi, kad daugiau bendraujanciu butu...
O jus gerai atsventet vyriausiojo gimtadieni - per 3 dienas
Bet siaip is 2011 m gimimo vaikuciu, musu tema dar aktyviausia nors tikrai noretusi, kad daugiau bendraujanciu butu...
taip, pastebėjau... bet pažiūrėk, likom praktiškai vos ne keturios bendraujančios... dar gal dvi užsuka retai... o kitos tai turbūt ir kelią pamiršo į šitą temą... gaila, kad neliko bendravimo...
Tai taip... kaip bebutu gaila... vaikai paaugo, mamos dirba, kitais reikalais uzsiima...visokiu klausimu ir neaiskumu irgi maziau... Dar FB kartais kazka paraso... As manau, kad apskirtai bendraamziu temoje paprastai mamos daugiausiai bendrauja kol buna motinystes atostogose...
Papildyta:
Mano mazosios bendraamziu tema jau seniai numirusi
Mano mazosios bendraamziu tema jau seniai numirusi
mano mazgiaus irgi... aš ten turbūt gana greit po gimdymo nustojau dalyvauti... nebuvo tai tokia draugiška ir susibendravusi tema, kaip kad mūsų šita...
naujos forumo versijos dar nebandai?
</p></div></blockquote><p>mano mazgiaus irgi... aš ten turbūt gana greit po gimdymo nustojau dalyvauti... nebuvo tai tokia draugiška ir susibendravusi tema, kaip kad mūsų šita...
</p><p></p><p>naujos forumo versijos dar nebandai?
</p>
Kazkaip nemaciau pasiulymo, o ir nenoriu kazko keisti pripratus taip, tai ir naudojuosi sita versija
Kazkaip nemaciau pasiulymo, o ir nenoriu kazko keisti pripratus taip, tai ir naudojuosi sita versija
nėra pačiam viršuje lango?
anksčiau ar vėliau šitos senos versijos neliks...
</p><p>anksčiau ar vėliau šitos senos versijos neliks...
</p>
Aha, yra nemaciau pries tai...
pas mus vėjaraupiai... Mažoji susirgo prieš dvi savaites. Viena didžioji vakar, o kita šiandien. Tai atostogos prasidėjo anksčiau laiko Didžiosioms akrobatikos čempionatas spalio paskutinį savaitgalį, tai trenerė tikisi, kad spės pasveikt ir sudalyvaut. Aš irgi tikiuosi. Ir teoriškai įmanoma. Labai norėčiau, kad dalyvautų, nes daug ruošės ir šiaip pirmos varžybos Mažoji gan lengvai persirgo, o šitos žiūrėsim kaip čia bus.
Mokykloj panoms gerai tik nuobodoka. Reikėtų sudėtingesnių užduočių, bet suprantu kad mokytoja prie kiekvieno vaiko negali prisitaikyt. Tiesiog šiek tiek baisu, kad motyvacija mokytis nedingtų.
Aš pati darbuose užsikasus. Daug darbų darbo metu ir plius daug iškvietimų po darbo ir savaitgaliais, tai vyras pyksta, kad namie nebūnu ir su vaikais mažai matomės. Žodžiu, kažkoks periodas...
Atsipalaidavimui ir toliau važinėju į šuolius - pailsiu ten morališkai Panos irgi į šuolius vaikšto, tai treneris gyrė, kad labai gerai sekas, kad akrobatikos rezultatai gerai matosi ir yra naudingi.
Su atostogom žiemą nežinau kaip bus, nes aš neturiu kada bilietų ieškot, vyras taip pat, o su agentūrom mes nevažiuojam... Teks gal užpakalius šalt Lietuvoj. O ir panos sakė, kad norėtų gimtadienį žiemą švęst
pas mus vėjaraupiai... Mažoji susirgo prieš dvi savaites. Viena didžioji vakar, o kita šiandien. Tai atostogos prasidėjo anksčiau laiko Didžiosioms akrobatikos čempionatas spalio paskutinį savaitgalį, tai trenerė tikisi, kad spės pasveikt ir sudalyvaut. Aš irgi tikiuosi. Ir teoriškai įmanoma. Labai norėčiau, kad dalyvautų, nes daug ruošės ir šiaip pirmos varžybos Mažoji gan lengvai persirgo, o šitos žiūrėsim kaip čia bus.
Mokykloj panoms gerai tik nuobodoka. Reikėtų sudėtingesnių užduočių, bet suprantu kad mokytoja prie kiekvieno vaiko negali prisitaikyt. Tiesiog šiek tiek baisu, kad motyvacija mokytis nedingtų.
Kuo greiciau ir lengviau persirgt merginom pobraure liga tie vejaraupiai, bet prasirgsit ir bus ramu
Tikiuosi, spesit pasveikt iki varzybu. Trenere ir mano dicke kviete dalyvauti, turi ji savo trejeta, kuriame treniruojasi, mokosi ivairiu elementu, bet kadangi maniske su charakteriu ir baisiai nemegsta vieso demesio, tai atsisako vaziuot ir nors tu ka jai... Per prievarta gi nevesim, o ir naudos is to nebutu... Gal kazkada priaugs dar iki tol... o jei ne, tai ne...
O del mokyklos, tai ka jau darysi, tenka prie klases lygio prisitaikyt... O siaip jauciasi kazkoks gerumas, kad taviskes gamtamokslinej klasej? Ar gera mokytoja gavot? Kazin kaip lyginant su kitom klasem? Labai idomu man viskas, nes uz 2,5menesio man jau saviske reikes ten uzrasinet ir taip pat noriu i gamtamoksline klase leist... Reikes pradet ziurinetis mokytojas, kurios kitamet dirbs ir pan.