Įkraunama...
Įkraunama...

Kovinukai

Sveikos,

Didysis, sveikinam su netiketu pokyciu smile.gif vienas vargelis bus ;)

o atostotogavot su vakasi? Fpto, tikiuosi, bus? ;)

Pretorija, plaukai piestu stojas man skaitant apie tokias situacijas, tokius pirmoku kiekius vienoje mokykloje unsure.gif mes kai uzkampy gyvenam, tai jokiu problemu, ne del darzeliu, nei del mokyklu.. Tiesa, kovinuke nusprendem vis tik leist i Ciurlioni jei istos. Bet paskutine diena jos mokytoja sake, kad istotu nors ir rytoj. O dar visi metai pries akis.. tik jau "patogumas' veziot ja i ta mokykla butu Dieve padek smile.gif nu bet ko tik nepadarysi del tu vakeliuku smile.gif
Atsakyti

Sveikos :4u:

čia gal ne visur Vilniuje tokia situacija su mokyklom, labiau mūsų krašte, kur mokyklų mažai, o labai daug pristatyta namų, daug jaunų šeimų... Vakar ir ketvirta mokykla rezultatus paskelbė, kur mes pretendavom, tai ir ten nepatekom...  :) bet aš jau kitaip nebesitikėjau... Žodžiu, kol kas mokyklos tikrai neturim... Bet dėl Balsių vilties neprarandu, vis tik 1mi už brūkšnio - tai ne 20ti... :) kažkaip pateksim...Jei ne normaliu būdu, tai per savivaldybę triukšmą kelsiu... Bet tokių triukšmą keliančių bus daug, taigi vis tiek turės kažką daryti...  Realiausias planas - perkelti kelias vyriausias klases į antrą pamainą, bent laikinai, porai metų įvesti tą antrąją pamainą, kol bus pastatytas mokyklos priestatas, kuris yra suprojektuotas, arba kol pastatys naują pradinę mokyklą Balsiuose, kas taip pat yra planuose...  

Atsakyti
QUOTE(Pretorija @ 2017 06 09, 07:59)
<p>Sveikos 4u.gif
</p><p></p><p>čia gal ne visur Vilniuje tokia situacija su mokyklom, labiau mūsų krašte, kur mokyklų mažai, o labai daug pristatyta namų, daug jaunų šeimų... Vakar ir ketvirta mokykla rezultatus paskelbė, kur mes pretendavom, tai ir ten nepatekom...  smile.gif bet aš jau kitaip nebesitikėjau... Žodžiu, kol kas mokyklos tikrai neturim... Bet dėl Balsių vilties neprarandu, vis tik 1mi už brūkšnio - tai ne 20ti... smile.gif kažkaip pateksim...Jei ne normaliu būdu, tai per savivaldybę triukšmą kelsiu... Bet tokių triukšmą keliančių bus daug, taigi vis tiek turės kažką daryti...  Realiausias planas - perkelti kelias vyriausias klases į antrą pamainą, bent laikinai, porai metų įvesti tą antrąją pamainą, kol bus pastatytas mokyklos priestatas, kuris yra suprojektuotas, arba kol pastatys naują pradinę mokyklą Balsiuose, kas taip pat yra planuose...  
</p>

turbut antra pamaina ir butu geriausia iseitis. nors tikrai daug butu priestaraujanciu tam.o ir pedagogai persidirbtu turbut.. bet man ir paciai teko kazkuriose klasese eiti i antra pamaina irnieko, isgyvenom smile.gif rytais ilgesnismiegas, pamoku ruosimas pries mokykla gal net dar geriau buvo.

kaip jautiesi? labai nestukiska ar lengvai? ;)
Atsakyti

Jaučiuosi visai neblogai... Tiesą sakant, prieš mėnesį, prieš mūsų atostogas Graikijoje, jaučiausi jau kur kas blogiau... Dabar kelių nebeskauda, tik klubų raiščius patempia... O šiaip savijauta gera... Nei kokių skausmų didelių, nugaros neskauda, rėmuo negraužia, išsimiegu gerai... Svorio turiu +9 - 9,5 kg... nemažai, bet pavyko jo augimą pristabdyt... dabar saikingai priauginėja... Aišku, neturiu vilčių mažiau nei savo pupas vyresniasias nešiodama priaugt...  Nors kam pasakau apie tą savo svorį, tai sako, nesimato, kad tiek priaugus... :ax:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pretorija: 09 birželio 2017 - 08:35
Sveikos gyvos smile.gif

kažkokia mieguista diena... Vakar iškvietime buvau iki vidurnakčio ir grįžtant iš jo dar radaras nufotkino doh.gif
Nu ką reik važiuot namo, žolės pjaut ir ravėt daržo.

Dėl tų mokyklų, tai aš irgi už tai, kad padaryt vyresniems dvi pamainas ir priimt visus pradinukus.

QUOTE(Kiipshiuke @ 2017 06 08, 22:32)

Didysis, sveikinam su netiketu pokyciu smile.gif vienas vargelis bus ;)

o atostotogavot su vakasi? Fpto, tikiuosi, bus? ;)

Ačiū smile.gif Joo manau, kad vargelio tikrai bus. Čia ne su dvynėm, kur nieko nedarėm ir vargo nematėm biggrin.gif Ai nu bet kaip nors.

Be vaikų atostogavom biggrin.gif Trumpam pabėgom smile.gif Foto yra, bet dar turėtų pasipildyti keliom foto šokinėjimu nuo uolų, kai gausim jas iš agentūros, kurioje tą pramogą pirkom smile.gif

Atsakyti

Sveikos :4u:

DidysisBaisusis - kad tu žinotum, kas dabar darosi dėl tos mokyklos :D minia nepatenkintų tėvų, kurių vaikai nepateko, ruošia raštus savivaldybei, merui, Šimonytei (nes alia mūsų apygardos atstovė į Seimą), ruošiasi pasitelkti žurnalistus ir pan. Aš kol kas tik tyliai stebiu situaciją iš šono... Kažkaip vis tik manau, kad padarys spaudimą suformuoti antrą pamainą ir tada priimti visus, kam priklauso į pirmą klasę... Aišku, kol kas neramu, kad nepatekom nei į vieną mokyklą, bet dar vilčių turiu... Mes net turim, kas mums atiduos išaugtą Balsių mokyklos uniformą, jei patektumėm :)

Kitas bajeris :) šiandien gi buvo diena, kai prasidėjo registracija į baseiną ateinantiems mokslo metams naujiems vaikams :) Tai ką, pasižiūrėjau, kad Moksleivių rūmai dirba nuo 6h ryto, atsikėliau 5h, buvau ten truputį prieš 6h ir jau gavau 115 numeriuką... Nu net sapne nesapnavau tokios eilės žmonių dar prieš 6 valandą ryto... Buvau nusižiūrėjusi grupę, kur mano panos abi galėtų kartu lankyti, bet toj grupėj greit neliko vietų... Pralaukiau ten 3h, tada atvažiavo vyras manęs pakeisti, nes aš į darbą stipriai vėlavau, tai jis dar po valandėlės sulaukė eilės...  Žodžiu, dičkę šiaip ne taip įrašėm į grupę nuo 6m penktadieniais 15h (mes norėjom kad tik kartą per savaitę vežt reikėtų). Tikiuosi, pamokos tuo metu jau bus baigęsi ir nebesikirs su jokiais kitais būreliais. O pavežiot, aš, tikiu, kažkaip galėsiu... O mažiukę užrašėm į rezervą į sekmadienio vakaro grupę... Su ja tokia problemėlė, kad grupė nuo 5m, o jai 5m tik gruodį bus, ji nedidukė, tai su dičkiais gali būti problematiška... Bet kol sulauks savo vietos, tai gal priaugs bent amžiumi :) Žodžiu, su darželiais problemos, su mokyklom problemos, su baseinais irgi problemos :) ir žmonių Lietuvoje mažėja :)

Atsakyti

Didysis - o del Tavo jaunėlės - tikrai nebus su ja jokių problemų :) juk ir mokyklėles lankę esat, ir šiaip vaiko akiratis platus, adaptuosis be problemų, ypač dar kai vyresnes seses užtarėjas turės ) Beje, kaip sesės reaguoja į tai, kad mažoji irgi jau bus pirmokė rudenį...?

Atsakyti
Sveikos gyvos smile.gif
šalta. Sėdžiu su pleduku ir arbatą geriu. Kažkas kabintis bando, o sirgti negaliu, nes renginys ketvirtadienį darbe.
QUOTE(Pretorija @ 2017 06 12, 10:18)
<p>Sveikos 4u.gif
</p><p></p><p>DidysisBaisusis - kad tu žinotum, kas dabar darosi dėl tos mokyklos biggrin.gif minia nepatenkintų tėvų, kurių vaikai nepateko, ruošia raštus savivaldybei, merui, Šimonytei (nes alia mūsų apygardos atstovė į Seimą), ruošiasi pasitelkti žurnalistus ir pan. Aš kol kas tik tyliai stebiu situaciją iš šono... Kažkaip vis tik manau, kad padarys spaudimą suformuoti antrą pamainą ir tada priimti visus, kam priklauso į pirmą klasę... Aišku, kol kas neramu, kad nepatekom nei į vieną mokyklą, bet dar vilčių turiu... Mes net turim, kas mums atiduos išaugtą Balsių mokyklos uniformą, jei patektumėm smile.gif
</p><p></p><p>Kitas bajeris smile.gif šiandien gi buvo diena, kai prasidėjo registracija į baseiną ateinantiems mokslo metams naujiems vaikams smile.gif Tai ką, pasižiūrėjau, kad Moksleivių rūmai dirba nuo 6h ryto, atsikėliau 5h, buvau ten truputį prieš 6h ir jau gavau 115 numeriuką... Nu net sapne nesapnavau tokios eilės žmonių dar prieš 6 valandą ryto... Buvau nusižiūrėjusi grupę, kur mano panos abi galėtų kartu lankyti, bet toj grupėj greit neliko vietų... Pralaukiau ten 3h, tada atvažiavo vyras manęs pakeisti, nes aš į darbą stipriai vėlavau, tai jis dar po valandėlės sulaukė eilės...  Žodžiu, dičkę šiaip ne taip įrašėm į grupę nuo 6m penktadieniais 15h (mes norėjom kad tik kartą per savaitę vežt reikėtų). Tikiuosi, pamokos tuo metu jau bus baigęsi ir nebesikirs su jokiais kitais būreliais. O pavežiot, aš, tikiu, kažkaip galėsiu... O mažiukę užrašėm į rezervą į sekmadienio vakaro grupę... Su ja tokia problemėlė, kad grupė nuo 5m, o jai 5m tik gruodį bus, ji nedidukė, tai su dičkiais gali būti problematiška... Bet kol sulauks savo vietos, tai gal priaugs bent amžiumi smile.gif Žodžiu, su darželiais problemos, su mokyklom problemos, su baseinais irgi problemos smile.gif ir žmonių Lietuvoje mažėja smile.gif

dėl mokyklos, tai pilnai suprantu tėvus, kurie pyksta, nes nu tikrai - gyvent už puskilometrio nuo mokyklos ir nepatekt į ją... Kažkokia nesąmonė.

O kas liečia baseinus, tai deja sudėtinga lvjc su jais. Mažiukė mano į šuolius nepateko, nes naujų grupių neformavo, o iš senų niekas neišsibraukė verysad.gif Labai ji norėjo, o ir musm patogiau būtų buvę 3 mergas į vieną vietą vienu laiku vežt, bet ką jau padarysi. Bet ji pirma rezerve, tai dar turiu vilties smile.gif Užrašėm į baseiną su sale, tai galės penktadieniais plaukt. Grupė, nuo 7 metų, bet sakiau, kad jai greit 7 smile.gif Ir priėmė smile.gif Nervina jie mane su tais savo amžiaus ribojimais. Nu ką daryt jei 6 metų net nėra grupių. Labai norėjom du kartus, bet deja, vietų nebuvo.

QUOTE(Pretorija @ 2017 06 12, 10:20)
<p>Didysis - o del Tavo jaunėlės - tikrai nebus su ja jokių problemų smile.gif juk ir mokyklėles lankę esat, ir šiaip vaiko akiratis platus, adaptuosis be problemų, ypač dar kai vyresnes seses užtarėjas turės ) Beje, kaip sesės reaguoja į tai, kad mažoji irgi jau bus pirmokė rudenį...?
</p>

Ji tiesiog dar vaikiška, su susikaupimu daug problemų turi. Kai pamenu savo dičkes 6 metų, tai jos tikrai puikiai galėjo eit į mokyklą, o šitai dar toli. Aišku, gal čia tik prie manęs tokia. Nes šiaip mokyklėlėj ir baseine, tai auklėtojos sakė, kad disciplinuota. Tai gal ir gerai viskas bus smile.gif
O dvynėms, kai pasakiau, kad sesė nuo rudens bus pirmokė, tai tepasakė "nu ir kas" biggrin.gif Nerūpi joms - jos jaučiasi vis tiek vyresnės.
Atsakyti

O kas liečia baseinus, tai deja sudėtinga lvjc su jais. Mažiukė mano į šuolius nepateko, nes naujų grupių neformavo, o iš senų niekas neišsibraukė verysad.gifLabai ji norėjo, o ir musm patogiau būtų buvę 3 mergas į vieną vietą vienu laiku vežt, bet ką jau padarysi. Bet ji pirma rezerve, tai dar turiu vilties smile.gifUžrašėm į baseiną su sale, tai galės penktadieniais plaukt. Grupė, nuo 7 metų, bet sakiau, kad jai greit 7 smile.gifIr priėmė smile.gifNervina jie mane su tais savo amžiaus ribojimais. Nu ką daryt jei 6 metų net nėra grupių. Labai norėjom du kartus, bet deja, vietų nebuvo.

Ji tiesiog dar vaikiška, su susikaupimu daug problemų turi. Kai pamenu savo dičkes 6 metų, tai jos tikrai puikiai galėjo eit į mokyklą, o šitai dar toli. Aišku, gal čia tik prie manęs tokia. Nes šiaip mokyklėlėj ir baseine, tai auklėtojos sakė, kad disciplinuota. Tai gal ir gerai viskas bus smile.gif
O dvynėms, kai pasakiau, kad sesė nuo rudens bus pirmokė, tai tepasakė "nu ir kas" biggrin.gifNerūpi joms - jos jaučiasi vis tiek vyresnės.

O kokią grupę tavo mažoji lankė iki šiol? Ir kuriame baseine? Mažajame ar didžiajame?

Dėl mokyklos, tai prie tėvų gi vaikai vienoki, o kai tėvų nėra - kitoki...Taip kad jei mokytojos sakė, kad ji disciplinuota, tai tikrai viskas bus gerai :)

O sesių reakcija įdomi :D

Atsakyti
QUOTE(Pretorija @ 2017 06 12, 11:23)
O kokią grupę tavo mažoji lankė iki šiol? Ir kuriame baseine? Mažajame ar didžiajame

Dėl mokyklos, tai prie tėvų gi vaikai vienoki, o kai tėvų nėra - kitoki...Taip kad jei mokytojos sakė, kad ji disciplinuota, tai tikrai viskas bus gerai smile.gif

O sesių reakcija įdomi biggrin.gif

3 kartus per savaitę didžiajame baseine pas Pabrėžaitę berods plaukimą lankė. Būtų ir toliau lankius, bet laikas rytinis, taigi einant į mokyklą netiks. Dabar pas Spudvilą plaukios ir sportuos.

Sesės negloboja jos - joms labiau kaimynų jauniausias berniukas rūpi - jį ten nešioja ir cackinasi su juo. Ir dar vienu metu broliuko prašė biggrin.gif
Atsakyti

3 kartus per savaitę didžiajame baseine pas Pabrėžaitę berods plaukimą lankė. Būtų ir toliau lankius, bet laikas rytinis, taigi einant į mokyklą netiks. Dabar pas Spudvilą plaukios ir sportuos.

Sesės negloboja jos - joms labiau kaimynų jauniausias berniukas rūpi - jį ten nešioja ir cackinasi su juo. Ir dar vienu metu broliuko prašė biggrin.gif

Aš norėjau saviškes abi pas Spudvilą sekmadieniais užrašyti, bet toje grupėje greit laisvų vietų neliko...

Žodžiu, kol kas dičkė lankys penktadieniais po pietų, o mažė stovi trečia rezerviniame sąraše sekmadieniais pas Šalkauską...

O mano vyresnėlė tai kartais mažesniąją globoja, o kartais kaip tik - susimoko su vyresnėm kaimynų mergaitėm ir atstumia ją... Bet kadangi mano dičkė labai valdinga, tai ir pati susipyksta su tom mergaitėm dažnai :) nes ne visada tos nori jos klausyti :) Žodžiu, visokių niuansų yra visose šeimose tarp seserų/brolių :ax:

Atsakyti
Sveikos,

mano dičkė irgi brolio negloboja - jie jaučiasi abu vienodai dideli biggrin.gif .

Maniškiai atostogauja namie abu, baisiai nuobodžiauja aišku. Na bet važiuojam trumpam į Maltą, o paskui užrašiau į plaukimo stovyklėlę, prasiblaškys. Tik dėl tos Maltos nenuvyks dukra į karate egzaminą, nusikels geram pusmečiui. Gal kiek ir motvacijai pakenks, nors šiuo metu tai ji mielai lanko.

Mažius susidraugavo su šuniu smile.gif . Pastarasis net spurda, kai jį mato. Vienok reikia laiko kai kuriem procesams. Kai abu su šuniu maži buvo, griežtai auklėjom šunį, kad būtų atsargus ir paskui ilgai vengė jis mažo vaiko.
Atsakyti