Sveikos
kaip supratau, wicked sveikint reikia Tai sveikinimai didžiausi... smagu gauti žiedelį Man irgi vyras Paryžiuj pasipiršo
Beje, kas dėl darželių, nepalik visko taip, važiuok į savivaldybę ir prašyk į vieną kad sukeltų... Nesikuklink... Neisi, neprašysi, tai ir neturėsi, ko nori... Jie ten pasilaužo, bet vis tiek anksčiau ar vėliau perkelia vaikus. Jei mano dičkę prieš porą metų perkėlė iš Žirmūnų į Santariškių darželį, į kurį papult yra tolygu loterijoj laimėt ir eilė Vilniuj į jį pati ilgiausia, tai jei prašysi, tikiu, kad ir tavo mažiuką perkels pas brolį.
O šiaip pas mane viskas gerai, baiginėjasi 25-ta savaitė. Dar liko dirbti geros 5 savaitės, nors jau laukiu ir dienas skaičiuoju iki dekreto... Dirbu tik kad savo valandas atsėdėt, motyvacijos jokios... Po truputį perkaliojuosi kraitelį, kad nepalikt visko pabaigai, nes nežinau, ar labai norėsis po parduotuves trankytis paskutinius mėnesius. Tik didžiuosius brangiuosius pirkinius susipirksim pabaigoje.
Mano merginų mokslo metai jau irgi į pabaigą. Šiandien paskutinis pasirodymas muzikos ir teatro akademijos būrelio, kurį abi lanko. Vakar vyresnėlei buvo paskutinė akrobatikos treniruotė. Labai gerai sekasi mano dičkei - rudenį mokytoja jau galvoja ją perkelt į profesionalių akrobačių grupę. Maniškė gi laužosi kaip visuomet, sako, kad nenori, bet kai kažkas paklausia, tai visiems giriasi, kad rudenį jau bus profesionalioj grupėj Nuo rudens planuojam į akrobatiką leisti ir mažąją. Dabar daržely metus gimnastiką atlankė, bet darželio būrelio lygis ir lieka darželio
Į darža abi eis iki liepos 7d. Tada jau aš išeisiu į dekretą ir visą likusią vasarą kartu atostogausim. Dičkės darželio sutartį tada jau ir visai nutrauksime, kad nemokėtume tų privalomų mokesčių...
Dėl mokyklos dar niekas neaišku. Jau kaip ir baigėsi laikas prašymams paduoti, Balsių mokykloj priėmimo komisijos posėdis bus birželio 7d., gal po to jau kažkas paaiškės... Nes dabar esam visiškoje nežinioje... Mečiau visus savo kozirius jau - prie prašymo priimti į mokyklą prisegiau ir iš gydytojos gautą pažymą, kad laukiuosi, kad rugsėjį jau turėtume būti daugiavaikiai, bile tik nors kiek tas padėtų pakliūti ten, kur norime...
Tai vat tiek iš manęs