Įkraunama...
Įkraunama...

Kovinukai

Man to vežimo nereikės labai kažkur tampyt, nebent į mašiną ir ant terasos užstumt...

tai vat būtent dėl to nereikia ir dėl svorio pergyvent, nes jis tik pliusas... tokiu atveju...

kai reikdavo, tai aš jį ir namo užsitempdavau, į trečią aukštą, be lifto...

Atsakyti

Sveikos :4u:

šiandien pas mus didelė diena - mano vyresnėlė baigia darželį - išleistuvės  :cray: 

iš vienos pusės smagu, o iš kitos tai labai liūdna, kad vienas gyvenimo etapas baigsis, tas pats vaikiškiausias... Prasidės rimtesni reikalai...

Nors iš tiesų, ji jau laukia mokyklos, laukia pokyčių. Ir šiaip, gabus ji vaikas, viskas bus gerai... Bet man kažkaip keista, kad mano mažulytė mergytė jau visai nebe maža...

Beje, vakar buvau susirinkime vienoje iš mokyklų, kur ją esu užrašius - Riešės gimnazijoje. Tai paliko visai neblogą įspūdį. Dar nesakė 100 proc., kad mus priims, nes mes gyvename Vilniaus mieste, o mokykla priklauso Vilniaus rajonui, bet šansai nemaži... Tai jei negausime vietos Balsiuose, galbūt geriau leisiu į Riešę negu kitur Vilniuje... Dar mąstau, kad jei į Balsius nepatenkam, tai pvz.pasirašom sutartį su Riešės mokykla, pradedam lankyti, bet vis tiek tikimės pereiti į Balsius metų eigoje, ypač kai pasikeis šeimos sudėtis...  Žodžiu, kol kas čia didžiausias galvos skausmas...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pretorija: 25 gegužės 2017 - 09:15
Labos!
Mes gi jau po atostogu. Pailsejom Ispanijoj. Smagiai, siltai ir skaniai. Sauniai pakeliavom. Pamatem. Ne viska aisku. Ka ten savaitele. Vaikai peskom truputi Barselonos apejo. Tai ir asaros riedejo, bet ejo, jokiu autobusu ar metro. Pakankinom biski😉😊
O mes dar darzely liekam. Nes viena grupe iskelia i mokykla parengiamukus. Mes pasiprasem likti. Patogiau abu i viena vieta ir atostogos ramu dar.. daug vaiku lieka dar metams o jau dare isleistuves... keistai taip gaunas😆
Atsakyti
Sveikos ;)

Baigesi mokslo metai, linkiu visoms ir visiems grezios vasaros, geru atostogu ;)

mes savaitgali atidarem sezona. Visa diena prie ezero su lauzu, paasiplaukiojimasi su valtim, irklentem, maudyynem. Mazoji mano nors ir sloguota, bet neimanoma buvo sustabdyti, tai maudes ir ji. Kolkas koscioja, bet nieko rimto.

Kovinukei visi reikalai, bureliai baigesi, didziajam dar darbymetis didysis. Ryt poryt varzybos, paskui dar savaite treniruociu ir traukinuku ciuku ciuku i klaipeda dviem dienom plaukt. O tada jau atostogos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(wicked @ 2017 05 23, 14:27)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Pretorija" data-cid="71641516" data-time="1495538590"><div><p>Man to vežimo nereikės labai kažkur tampyt, nebent į mašiną ir ant terasos užstumt...
</p></div></blockquote><p>tai vat būtent dėl to nereikia ir dėl svorio pergyvent, nes jis tik pliusas... tokiu atveju...
</p><p>kai reikdavo, tai aš jį ir namo užsitempdavau, į trečią aukštą, be lifto...
</p>

as toki senyybini biggrin.gif tako turejau su mazaja. Per pusnis ir kopas, per miskus ir bulbienojus vaziavo biggrin.gif sese irgi tokio pat norejo, irgi atidziaigt negali. Nors gal ir nebegrazus, nemadingas ir pan. Bet patogus smile.gif
Atsakyti

labas vakaras  :4u: 

mokykla mano didžiajam dar nesibaigė... liko specialybės pamokos, darbų peržiūra ir dviejų savaičių praktika  :D 

mazgius gavo darželį... kitur, nei vidurinis... ech, apsunkina padėtį...

mes irgi mini atostogas apturėjom... nuostabus tas Paryžius, bet kai pirmą dieną nepasikuklinom su 29 km kojytėmis, tai kitas dienas labiau verkti norėjosi :laugh: bet atlaikėm... daug pamatėm... o dar grįžau su žiedeliu  :wub:​ 

Atsakyti

Sveikos :4u:

kaip supratau, wicked sveikint reikia :rolleyes: Tai sveikinimai didžiausi... smagu gauti žiedelį :ax: Man irgi vyras Paryžiuj pasipiršo :)

Beje, kas dėl darželių, nepalik visko taip, važiuok į savivaldybę ir prašyk į vieną kad sukeltų... Nesikuklink... Neisi, neprašysi, tai ir neturėsi, ko nori... Jie ten pasilaužo, bet vis tiek anksčiau ar vėliau perkelia vaikus. Jei mano dičkę prieš porą metų perkėlė iš Žirmūnų į Santariškių darželį, į kurį papult yra tolygu loterijoj laimėt ir eilė Vilniuj į jį pati ilgiausia, tai jei prašysi, tikiu, kad ir tavo mažiuką perkels pas brolį.

O šiaip pas mane viskas gerai, baiginėjasi 25-ta savaitė. Dar liko dirbti geros 5 savaitės, nors jau laukiu ir dienas skaičiuoju iki dekreto... Dirbu tik kad savo valandas atsėdėt, motyvacijos jokios... :ax: Po truputį perkaliojuosi kraitelį, kad nepalikt visko pabaigai, nes nežinau, ar labai norėsis po parduotuves trankytis paskutinius mėnesius. Tik didžiuosius brangiuosius pirkinius susipirksim pabaigoje.

Mano merginų mokslo metai jau irgi į pabaigą. Šiandien paskutinis pasirodymas muzikos ir teatro akademijos būrelio, kurį abi lanko. Vakar vyresnėlei buvo paskutinė akrobatikos treniruotė. Labai gerai sekasi mano dičkei - rudenį mokytoja jau galvoja ją perkelt į profesionalių akrobačių grupę. Maniškė gi laužosi kaip visuomet, sako, kad nenori, bet kai kažkas paklausia, tai visiems giriasi, kad rudenį jau bus profesionalioj grupėj :D Nuo rudens planuojam į akrobatiką leisti ir mažąją. Dabar daržely metus gimnastiką atlankė, bet darželio būrelio lygis ir lieka darželio :) 

Į darža abi eis iki liepos 7d. Tada jau aš išeisiu į dekretą ir visą likusią vasarą kartu atostogausim. Dičkės darželio sutartį tada jau ir visai nutrauksime, kad nemokėtume tų privalomų mokesčių...

Dėl mokyklos dar niekas neaišku. Jau kaip ir baigėsi laikas prašymams paduoti, Balsių mokykloj priėmimo komisijos posėdis bus birželio 7d., gal po to jau kažkas paaiškės... Nes dabar esam visiškoje nežinioje... Mečiau visus savo kozirius jau - prie prašymo priimti į mokyklą prisegiau ir iš gydytojos gautą pažymą, kad laukiuosi, kad rugsėjį jau turėtume būti daugiavaikiai, bile tik nors kiek tas padėtų pakliūti ten, kur norime...

Tai vat tiek iš manęs :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pretorija: 01 birželio 2017 - 14:09

:4u:

Beje, kas dėl darželių, nepalik visko taip, važiuok į savivaldybę ir prašyk į vieną kad sukeltų... Nesikuklink... Neisi, neprašysi, tai ir neturėsi, ko nori... Jie ten pasilaužo, bet vis tiek anksčiau ar vėliau perkelia vaikus. Jei mano dičkę prieš porą metų perkėlė iš Žirmūnų į Santariškių darželį, į kurį papult yra tolygu loterijoj laimėt ir eilė Vilniuj į jį pati ilgiausia, tai jei prašysi, tikiu, kad ir tavo mažiuką perkels pas brolį.

kur ten eit? ką sakyt? :D

nes galvoju, nieko neprarandu... reikia pabandyt, mažum nusišypsos laimė...

Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2017 05 31, 23:11)
<p>labas vakaras  4u.gif </p><p></p><p>mokykla mano didžiajam dar nesibaigė... liko specialybės pamokos, darbų peržiūra ir dviejų savaičių praktika  biggrin.gif </p><p></p><p>mazgius gavo darželį... kitur, nei vidurinis... ech, apsunkina padėtį...</p><p></p><p>mes irgi mini atostogas apturėjom... nuostabus tas Paryžius, bet kai pirmą dieną nepasikuklinom su 29 km kojytėmis, tai kitas dienas labiau verkti norėjosi laugh.gif bet atlaikėm... daug pamatėm... o dar grįžau su žiedeliu  wub.gif​ </p>

Sveikinu!!!!!!! ☺☺☺
Atsakyti

Labas rytas :4u:

:4u:

kur ten eit? ką sakyt? :D

nes galvoju, nieko neprarandu... reikia pabandyt, mažum nusišypsos laimė...

Na, pirma aš ėjau tiesiog prie langelio, kur interesantus priima dėl darželų... Prieš 2 metus ten buvo 2 langeliai, kur galima kreiptis. Tai ten parašiau prašymą, kad norime sukeiti darželį, nes sesė lanko kitą, reikia aiškiai parašyti iš kurio, į kurį norite pereiti. Tada jie svarsto tą prašymą ir kiek pamenu, paskambina su atsakymu, bet mūsų atveju, patarė užsirašyti į priėmimą pas skyriaus viršininką. Taip ir padarėme. Ten jau ėjo vyras, vėl išdėstė visą situaciją. Jie pažadėjo priimti sprendimą per savaitę gal. Tada paskambino ir pasakė, kad nėra galimybių perkelti... Nu bet po poros mėnesių jau skambina ir sako - perkėlėme Jūsų vaiką :) Nors mes jau buvome užmiršę tą reikalą ir susitaikę, kad reikės per 2 darželius vežiot :)

Taip kad dėl savo tolesnio patogumo, verta porą kartų nueiti į savivaldybę, juolab, kad nereikia ten nuėjus nei labai prašyt, nei maldaut, tiesiog pakalbėti, paaiškinti, ko nori, užpildyti porą prašymų ir tiek :)

Atsakyti
QUOTE(Pretorija @ 2017 06 02, 07:20)
<p>Labas rytas 4u.gif</p>
<p> </p>
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="wicked" data-cid="71655982" data-time="1496329094">
<div>
<p> 4u.gif</p>
<p>kur ten eit? ką sakyt? biggrin.gif</p>
<p>nes galvoju, nieko neprarandu... reikia pabandyt, mažum nusišypsos laimė...</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>Na, pirma aš ėjau tiesiog prie langelio, kur interesantus priima dėl darželų... Prieš 2 metus ten buvo 2 langeliai, kur galima kreiptis. Tai ten parašiau prašymą, kad norime sukeiti darželį, nes sesė lanko kitą, reikia aiškiai parašyti iš kurio, į kurį norite pereiti. Tada jie svarsto tą prašymą ir kiek pamenu, paskambina su atsakymu, bet mūsų atveju, patarė užsirašyti į priėmimą pas skyriaus viršininką. Taip ir padarėme. Ten jau ėjo vyras, vėl išdėstė visą situaciją. Jie pažadėjo priimti sprendimą per savaitę gal. Tada paskambino ir pasakė, kad nėra galimybių perkelti... Nu bet po poros mėnesių jau skambina ir sako - perkėlėme Jūsų vaiką smile.gif Nors mes jau buvome užmiršę tą reikalą ir susitaikę, kad reikės per 2 darželius vežiot smile.gif</p>
<p> </p>
<p>Taip kad dėl savo tolesnio patogumo, verta porą kartų nueiti į savivaldybę, juolab, kad nereikia ten nuėjus nei labai prašyt, nei maldaut, tiesiog pakalbėti, paaiškinti, ko nori, užpildyti porą prašymų ir tiek smile.gif</p>
<p>

</p>

Mano pazistamai tokia situacija buvo bet ne Vln. Vaikai trys. Du vienam darze, vienas kitam. Sako ner galimybiu. Tai ji sako einu i Vaiku teises. Ta pacia diena atsirado vieta..Cia reikia turet zmogiskumo. Vilniuj per kamscius veziot. Ir i darba reikia kazkada atlekt. Po to susirinkt vel kamsciai. O jie gi skatina sesti i viesaji😊😁😂🤣
Atsakyti

Vilniuj per kamscius veziot. Ir i darba reikia kazkada atlekt. Po to susirinkt vel kamsciai. O jie gi skatina sesti i viesaji😊😁😂🤣

manai, kam nors ten tai rūpi? :hmm:

bet šiandien sulaksčiau į savivaldybę, pasiėmiau prašymą, supildžiau namie, išsiunčiau, tai lauksiu dabar atsakymo... įdomu, pasiseks, ar ne :hmm: bet prie to pačio vistiek reikėjo pasirašyt sutartis su abejais darželiais, tai ir tą susitvarkiau... tiksliau, į vieną dar reikia porą dokumentų pristatyt, bet keista, kad vienam darželiui viena pažyma tinka, kitam tokia pati jau ne... reikalauja kažko neaiškaus... gi ta pati sistema, tas pats Vilnius... neišgėręs nesuprasi :laugh:

Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2017 06 06, 15:07)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cerina" data-cid="71656985" data-time="1496390284"><div><p>Vilniuj per kamscius veziot. Ir i darba reikia kazkada atlekt. Po to susirinkt vel kamsciai. O jie gi skatina sesti i viesaji😊😁😂🤣
</p></div></blockquote><p>manai, kam nors ten tai rūpi? hmm.gif
</p><p></p><p>bet šiandien sulaksčiau į savivaldybę, pasiėmiau prašymą, supildžiau namie, išsiunčiau, tai lauksiu dabar atsakymo... įdomu, pasiseks, ar ne hmm.gif bet prie to pačio vistiek reikėjo pasirašyt sutartis su abejais darželiais, tai ir tą susitvarkiau... tiksliau, į vieną dar reikia porą dokumentų pristatyt, bet keista, kad vienam darželiui viena pažyma tinka, kitam tokia pati jau ne... reikalauja kažko neaiškaus... gi ta pati sistema, tas pats Vilnius... neišgėręs nesuprasi laugh.gif
</p>

Oi kaip nervina , kad nerupi!!!! Cia tipo gimstamumo skatinimo programa. Juokinga jei nebutu graudu😂😣
Atsakyti