Įkraunama...
Įkraunama...

Kovinukai

Sveikos :4u:

aš jau po atostogų... viskas puikiai pavyko, gerai laika praleidom, pailsėjau, net mano keliu skausmai sumažėjo... DAug vaikščiojom, bet visai jokio nuovargio nejaučiau...

Grįžau į darbą ir iškart nerandu vietos, sėdėt nepatogu, kojų nėra kur pasidėt ir pan. Dar 7 savaites atidirbti liko...

Atsakyti
QUOTE(Pretorija @ 2017 05 22, 11:01)
<p>Sveikos 4u.gif
</p><p></p><p>aš jau po atostogų... viskas puikiai pavyko, gerai laika praleidom, pailsėjau, net mano keliu skausmai sumažėjo... DAug vaikščiojom, bet visai jokio nuovargio nejaučiau...
</p><p></p><p>Grįžau į darbą ir iškart nerandu vietos, sėdėt nepatogu, kojų nėra kur pasidėt ir pan. Dar 7 savaites atidirbti liko...
</p><p></p>

Sveika sugrizus!!!
Kaip smagu atostogos!! Reiskia skausmai nuo sedimo darbo? Matyt toks nestumas...
Mes tai tik vakar mazes gmtd atsventem. Nes tada sirgo.. isnuomavom batuta pas mociute kaime ant pievos. Smagiai praejo. Visa diena duko chebra😆bet uodai uodai...kazkas baisiaus siemet..
Atsakyti

Jo, uodu tai labai daug... reikes priemonem visokiom apsirupinti...

Mes tik grizom, ta pati vakara merginos ilgiau po lauka palakste, ir sukapojo abi uodai baisiausiai... o kaip tycia tepalas po ikandimu buvo issibaiges, tai liaudiskom primonem bandziau niezuli malsint...

Atsakyti

labas :4u:

biški gyvybės temoje :bigsmile:

mažėja retėja mūsų gretos...

mes visi sergam, tiksliau, aš ir vaikai... didysis ant antibiotikų net... mazgiai kažkaip gal ir taip išsikapstys... aš turbūt lengviausiai, nes tik nosis užsikimšus ir lyg bando gerklę skaudėt :hmm: bet nu ką... orai tokie... ir vistiek namie nesėdim... Gatvės muzikos dienoje buvom, vakare... dar ir muziejų vieną aplankėm... vakar Nerimi plaukėm... o poryt su MB keliam sparnus keletui dienų... vaikus namie palikę...

tiesa, mano būsimas priešmokyklinukas gavo vietą darželyje... po langais, tikrąja to žodžio prasme :bigsmile: reiks pradėt popierizmą tvarkytis iš karto po savaitgalio... su mazgium tik dar neaišku...

Atsakyti

wicked - kuo greičiau sveikit :4u:

Džiugu, kad gavot vietą daržely ir dar patogią... O mažiuką gal irgi ten pat užrašius į eilę esi? Būtų visai gerai - abu vienoje vietoje...

Mes tai vis dar kaip ant adatų dėl mokyklos... Ar pakliūsim į Balsius paaiškės tik birželio antrą savaitę... Nors prašyme įrašiau 4 mokyklas, bet likusios 3 tik iš didelės bėdos... Dar užrašiau į Riešės gimnaziją, nes ne taip toli nuo namų... Bet vis tiek ji nepatogi, nes jau autobusu vaikas tikrai nenuvažiuos ten...tiesiog nėra autobuso... Trečiadienį einu ten į tėvų susirinkimą, nes ten tokia tvarka, kad nors ir neaišku, ar lankysim, bet vis tiek kviečia visus tėvus, kurie vaikus registravo, į susirinkimą... sudalyvausiu, blogiau nebus...

Atsakyti

laba diena  :4u: 

Džiugu, kad gavot vietą daržely ir dar patogią... O mažiuką gal irgi ten pat užrašius į eilę esi? Būtų visai gerai - abu vienoje vietoje...

jo, mazgių ten pat užrašius, bet eilėje 6 dabar... tai klausimas... vienam daržely pirmu numeriu stovi, tai matysim... nors faktas, norėtųsi kartu... ant kiek lengviau, paprasčiau... 

Atsakyti

O tai kai brolis pateko, tai mažius eilėj nepasistūmėjo? Ar čia jau po pasistūmėjimo ji 6-tas?

Atsakyti

Aisku, visada yra galimybe gavus skirtingus darželius, bandyti perkelti... bet ne per sistemą, o eiti tiesiai į savivaldybę ir prašyti, prašyti, prašyti... ;)

Atsakyti

O tai kai brolis pateko, tai mažius eilėj nepasistūmėjo? Ar čia jau po pasistūmėjimo ji 6-tas?

ne, nepasistūmėjo ir šiandien jau 7 eilėje :D

Atsakyti

wicked - pamenu, kad turėjai vežimą Maxi Cosi Mura ir buvai juo patenkinta... Pas tave 3-jų ar 4-ų ratų buvo? Kaip tas jo svoris? Nes gundausi tokį pirkti, bet skaitau, kad baisiai sunkus... Beje, sportinė dalis tik viena kryptim tvirtinasi?

Atsakyti

wicked - pamenu, kad turėjai vežimą Maxi Cosi Mura ir buvai juo patenkinta... Pas tave 3-jų ar 4-ų ratų buvo? Kaip tas jo svoris? Nes gundausi tokį pirkti, bet skaitau, kad baisiai sunkus... Beje, sportinė dalis tik viena kryptim tvirtinasi?

jo, turėjau, keturių ratų... ir abu bernus užauginau su tuo pačiu... svoris jo gal ir nemenkas, bet jei nenešiosi į penktą aukštą kasdien, tai man čia vežimų vežimas... ir nėra, kad jis neatkeliamas nuo žemės... plius, man tas svoris ir dideli ratai yra pliusas lietuviškiems šaligatviams... važiuoja kaip tankas per visur... kad ir žvyrkeliu/smėliu... o sportinė dalis tvirtinasi į abi puses... tiek veidu į tave, tiek veidu nuo tavęs... irgi patogu... žodžiu, aš labai už Maxi Cosi Mura :bigsmile:

Atsakyti

wicked - baigi mane įtikint... nes aš mėtausi tarp pigesnio naujo, kokio nors lenkiško ar lietuviško varianto... ir tarp brangesnio, bet dėvėto... Ir dėvėtų Murų kainos nesikandžioja... Aš dar noriu Maxi Cosi pirmosios kėdutės, tai komplektukas būtų pats tas :) kiek žinau, būna toms kėdutėms kažkokios lengvos važiuoklės, nes vyro sesuo savo Maxi Cosi kėdei tokią turėjo, kad pvz.į prekybcentrį važiuojant, kėdutę ant tos važiuoklės tik užsimest ir važinėt...

Man to vežimo nereikės labai kažkur tampyt, nebent į mašiną ir ant terasos užstumt...

Atsakyti