Įkraunama...
Įkraunama...

Kovinukai

Sveikos,

Aš net labai įsivaizduoju berniuką pas Pretorijąsmile.gif.

Mes šiandien šiukšles rinkom prie Nemuno, bet dar labai daug palikom biggrin.gif , pavargom, vaikai išalko ir grįžom. Anksti pradėjom, tai vieni ilgą laiką buvom, paskui jau bendraminčių sutikom - nuotaiką pakėlė.

O šiaip tai nieko naujo, kažkiek apie atostogas pasvajoju, nelabai daug iki vasaros jau.

Vaikai gerai auga, dukra stambėt pradėjo, gal amžius jos toks, nežinau, bet pripratus buvau, kad mažutė smulkutė visada būdavo. Labai mėgsta bandeles, saldumynų prisiperka, tai ir rezultatas biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos :)

Man mergaite butu net labai gerai  :rolleyes: trys seses-labai grazu ir joms smagu... bet kas bus,tas bus mylimas ir laukiamas ;) tikrai,svarbu sveikas vaikutis...

Jau beveik ipusejau nestuma, 20-ta savaite eina :) reikia jau pradet galvoti apie pirkinius, bet as ramiai dar laukiu... dar gera menesiuka palauksiu...

Atsakyti
QUOTE(Pretorija @ 2017 04 22, 22:24)
<p>Sveikos smile.gif</p><p></p><p>Man mergaite butu net labai gerai  rolleyes.gif trys seses-labai grazu ir joms smagu... bet kas bus,tas bus mylimas ir laukiamas ;) tikrai,svarbu sveikas vaikutis...</p><p></p><p>Jau beveik ipusejau nestuma, 20-ta savaite eina smile.gif reikia jau pradet galvoti apie pirkinius, bet as ramiai dar laukiu... dar gera menesiuka palauksiu...</p>

Darbe jau zino?
Atsakyti

Darbe jau zino?

Žino šefas ir viena kolegė... Grįžau šiandien po savaitės atostogų, galvojau, jau visi bus sužinoję iš tų, kas žino, bet tylu ir ramu... Nu tai ir aš toliau sau nesidemonstruoju :) apsirengiu neišryškinančią pilvo aprangą ir vaikštau sau :) įdomu, kada pastebės kolegos ir kažką pasakys... Nors labai jau keista, kad iki šiol nepastebėjo... Nes pilvas jau tikrai nemažas...

Atsakyti
QUOTE(Pretorija @ 2017 04 24, 11:57)

<p>Žino šefas ir viena kolegė... Grįžau šiandien po savaitės atostogų, galvojau, jau visi bus sužinoję iš tų, kas žino, bet tylu ir ramu... Nu tai ir aš toliau sau nesidemonstruoju smile.gif apsirengiu neišryškinančią pilvo aprangą ir vaikštau sau smile.gif įdomu, kada pastebės kolegos ir kažką pasakys... Nors labai jau keista, kad iki šiol nepastebėjo... Nes pilvas jau tikrai nemažas...</p>

Arba numano, bet nesako smile.gif
Aš su dukra šešis mėnesius atvaikščiojau, nepastebėjo, nors ir sorėjau greitai, bet švarkas iš šonų pridengia ir niekas neįtarė net unsure.gif . Galiausiai pasisakiau smile.gif .
Atsakyti

labas :4u:

Wicked kaip kelione?

gerai, įvykdėm visą planą ir dar daugiau - tik tiek, kad pasigavom kažkokį laaabai bjaurų airišką virusą... tai dar iki dabar kapstomės... ala Rotas, bet daugiadienis, tai ekstrymo buvo... buvo... o šiaip - Airija nuostabi šalis, gamta kokia :wub:  pilys kokios :wub: ir labai patiko kita kelio puse vairuot  :D 

įdomu, kada pastebės kolegos ir kažką pasakys... Nors labai jau keista, kad iki šiol nepastebėjo... Nes pilvas jau tikrai nemažas...

turbūt pastebėjo, bet tu nesakai nieko, nieko nesako ir jie :D

Atsakyti

l

turbūt pastebėjo, bet tu nesakai nieko, nieko nesako ir jie :D

Nu gal... bet tada bent už akių pasišnibždėtų... o dabar klausiau kolegės, kuri žino, tai ji sakė, kad tikrai tylu ramu...

Ryt grįžta iš 3 savaičių atostogų viena bendradarbė, kuri visada labai anksti tokius dalykus pamato ir liežuvio nelaiko, tai turbūt jau būsiu apkalbėta bet kuriuo atveju :) nu ir gerai :)

wicked smagu, kad kelionė pavykus, o dabar greičiau atsigaukit po viruso... :4u:

Atsakyti
Sveikos!
Kaip gyvenat? Nesusalot?
Siaubas ne pavasaris.. buvom sian karo technikos muziejuje ,gerai kad su pirstinem vaikai..
Kaip pretorija? Augi? biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos :4u:

vis atsidarau, pažiūriu temą, niekas nieko nerašo, tai ir uždarau... Viena gi su savim nekalbėsiu :)

Man viskas gerai :) Augu... Jau visus 7,5 kg priaugau :) atrodo nemažai, bet su pirmom abiem panelytėm irgi tokiu laiku buvau lygiai tiek priaugus, tai gal nėra ko labai nerimauti... Tik turiu didelę bėdą - labai skauda kelių sąnarius... Ypač kai tupiuosi/stojuosi, kai lipu laiptais arba ilgai užsisėdžiu... tik vaikštant neskauda, bet darbe labai neprivaikščiosi...

Beje, ryt lekiam atostogų :yahoo:į Graikiją :) savaitėlę pailsėsim...

Atsakyti
QUOTE(Pretorija @ 2017 05 10, 15:26)
<p>Sveikos 4u.gif
</p><p></p><p>vis atsidarau, pažiūriu temą, niekas nieko nerašo, tai ir uždarau... Viena gi su savim nekalbėsiu smile.gif
</p><p>Man viskas gerai smile.gif Augu... Jau visus 7,5 kg priaugau smile.gif atrodo nemažai, bet su pirmom abiem panelytėm irgi tokiu laiku buvau lygiai tiek priaugus, tai gal nėra ko labai nerimauti... Tik turiu didelę bėdą - labai skauda kelių sąnarius... Ypač kai tupiuosi/stojuosi, kai lipu laiptais arba ilgai užsisėdžiu... tik vaikštant neskauda, bet darbe labai neprivaikščiosi...
</p><p></p><p>Beje, ryt lekiam atostogų yahoo.gifį Graikiją smile.gif savaitėlę pailsėsim...
</p>

Jahoooo! Geru smagiu linksmu SILTU atostogu! mirksiukas.gif
O siaip sanariu neskaudedavo??
Atsakyti

Ačiū :)

esu kažkada turėjus tokią bėdą, kad buvo pasislinkusi kelio girnelė, labai skaudėjo vieną kelį... Bet panešiojau įtvarą ir praėjo, po to daug metų viskas gerai buvo ir jokių sąnarių skausmų nebuvo...  Aš viliuosi, kad per atostogas nebus ilgo sėdėjimo vienoje vietoje, daugiau vaikščiosiu, tai gal ir skaudės mažiau...

Atsakyti
Sveikos,

pražygiavom vakar su vyru 50 km pajūriu, labai patenkinta esu viskuo - ir vaizdais ir organizavimu. Sunku nebuvo, tik vyras vakare kojos nebepakėlė, bet jau gerėja ax.gif . Gundaus kitais metais eiti šimtą. Pabuvom be vaikų pusantros paros, ir net labai neišsiilgom.
QUOTE(DidyšišBaišušiš @ 2017 03 31, 13:32)
Telefonus turi didžiosios, bet su programėle instaliuota, kuri riboja žaidimų ir naršymo laiką, t.y. 15 min per dieną gali su telefonu daryt, ką nori, o kai tos 15 min baigiasi, gali tik skambinti. Dar galima įvairias užduotis joms su ta programėle sukurti, kurias atlikusios gauna papildomų minučių žaidimams ar naršymui.

Chm, kokia programėlė? Prisireikė. Ne dėl ribojimo, noriu kad daugiau lavintųsi, nes jie labai mėgsta užsiciklinti ties vienu žaidimu.

Apskritai mano merginos mokslų rezultatai prasti, antrokams buvo diagnostiniai testai šiais metais. Skaitymas tik aukštumoje ir rašinys buvo puikus. Na, tas to pasekmė. Matematikos surinkta 24 iš 39, tai visai nieko gero. O vaikas nežioplas tikrai, bet tingi, o aš pasitikėjau mokytoja, kuri sakė kadnieko papildomo šiukštu nereikia. Dabar su mamom kalbam, kad puiku būtų pakeisti mokytoją biggrin.gif . Keisim taktiką, mokinsiu namie daug daugiau.
Atsakyti