Įkraunama...
Įkraunama...

Kovinukai

Sveikos gyvos☺ kalbant apie vienų vaikų palikimą, tai pas mus bėdos nėra. Mažają vyras kai atveža į mokyklėlę, tai paleidžia ją parkinge ir ji pati nueina. Namuose irgi viena lieka- būna abu su vyru vežam didžiasias į treniruotę, o mažoji lieka viena, pažaidžia, pavalgo vakarienę, nusiprausia ir savarankiškai nueina miegot. Su sesėm tai ir geram pusdieniui paliekam. Šiaip dažnai primenam jom ką daryt atsitikus nelaimei, bet tikiuosi kad neprireiks gyvai įsitikint.

Prisiminiau paskutinį mergų palikimą vienų. Mes su vyru ruošėmės į treniruotę, o jos pasiprašė mūsų, kad leistume draugų pasikviest. Sutikom su sąlyga, kad draugai bus iki 19:30 ir tada jie keliaus namo, o mergos valgyt, praustis ir miegot. Tai kai baigėsi treniruotė, o tai buvo jau apie 21 valandą radom praleistų draugų tėvų skambučių. Tai iš to supratom, kad vakarėlis užsitęsė o draugai namo laiku neišėjo😈 Na bet grįžę namo apie 21:30 radom jas jau miegančias ☺

sat, 29 Kov 2017 - 09:48, parašė: Sveikos, Sveik! Pažiūrėjau nuotraukas- įspūdinga bigsmile.gif. Nors mano vaikam tai tik maudytis, maudytis... na dar smėlis visai nieko biggrin.gif. Nors meluoju, dukra jau domisi ir pastatais įdomesniais, bažnyčiom. Apie Melenarą galvojau, bet pavaikščiojus su googlu kažkoks nelabai įspūdis liko, paėmiau apartamentus Puerto Riko, ant kalno, 1 km iki vandenyno (ne Amadores, kito paplūdymio), mažiukai apartamentai, bet nebrangu pasirodė, na ir bus gerai, bus mašina ir važinėsim kur norėsim. Paskaičius jūsų fotiko nuotykus vėl linkstu prie nebijančio smūgių ir vandens biggrin.gif.
Kai su automobiliu tai nelabai svarbu iš tikro kur gyvent. Man Melenara patiko kad ten ramu. Puerto rico tos vienumos nebus, bet bet kada juk galėsit nuvažiuot kur norit☺ Beje, iš Puerto rico plaukia delfinų žiūrėt😃
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DidyšišBaišušiš: 30 kovo 2017 - 18:33
DidysisBaisusis-nu jooo... saunuoles taviskes... stebiuosi kokia mazoji savarankiska-del pavalgymo ir nuejimo pati miegot bigsmile.gif ir viena nebijo buti...

Mes jei saviskes paliktume,tai miegot iki nakties nenueitu... ir kai mes bunam,reikia varu varyti jas praustis ir miegot. Dicke jau beje savarankiskai nusiprausia,o mazei tai reikia viska padet,dar su pasimaivymais,pazirzimais... po to dar pasakos skaitymo ritualas... atsisveikinimai... tai kai jau vaikai musu eina miegot,ir mes is paskos keliaujam... retai buna,dazniausiai savaitgaliais nebent,kad jas paguldom ir tada dar koki filma paziurim...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pretorija: 30 kovo 2017 - 19:14
QUOTE(DidyšišBaišušiš @ 2017 03 30, 19:25)
<p>Sveikos gyvos☺ kalbant apie vienų vaikų palikimą, tai pas mus bėdos nėra. Mažają vyras kai atveža į mokyklėlę, tai paleidžia ją parkinge ir ji pati nueina. Namuose irgi viena lieka- būna abu su vyru vežam didžiasias į treniruotę, o mažoji lieka viena, pažaidžia, pavalgo vakarienę, nusiprausia ir savarankiškai nueina miegot. Su sesėm tai ir geram pusdieniui paliekam. Šiaip dažnai primenam jom ką daryt atsitikus nelaimei, bet tikiuosi kad neprireiks gyvai įsitikint.</p>

<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sat" data-cid="71537643" data-time="1490770108">sat, 29 Kov 2017 - 09:48, parašė: Sveikos, Sveik! Pažiūrėjau nuotraukas- įspūdinga vartotojo įkelta nuotrauka. Nors mano vaikam tai tik maudytis, maudytis... na dar smėlis visai nieko vartotojo įkelta nuotrauka. Nors meluoju, dukra jau domisi ir pastatais įdomesniais, bažnyčiom. Apie Melenarą galvojau, bet pavaikščiojus su googlu kažkoks nelabai įspūdis liko, paėmiau apartamentus Puerto Riko, ant kalno, 1 km iki vandenyno (ne Amadores, kito paplūdymio), mažiukai apartamentai, bet nebrangu pasirodė, na ir bus gerai, bus mašina ir važinėsim kur norėsim. Paskaičius jūsų fotiko nuotykus vėl linkstu prie nebijančio smūgių ir vandens vartotojo įkelta nuotrauka.

Oho. Tikrai sauniai jau pabuna jusiskes! O telefonus jau turi?
Mano yra labai trumpam..nelabai nori.bijo dar.bet jei duodi plansete😂tai mielai pabuna..iki kokios pardes nulekt.
Atsakyti
Sveikos,

PRetorja - kaip dičkei anglų sekas? Gal jau gali susikalbėt nesudėtingom temom?
QUOTE(DidyšišBaišušiš @ 2017 03 30, 20:25)
Kai su automobiliu tai nelabai svarbu iš tikro kur gyvent. Man Melenara patiko kad ten ramu. Puerto rico tos vienumos nebus, bet bet kada juk galėsit nuvažiuot kur norit☺ Beje, iš Puerto rico plaukia delfinų žiūrėt😃

Plauksim delfinų smile.gif . Galvoju reik ispanų pramokt, įdomu mėnesio užteks kad galėčiau truputį pakalbėt - suprast, ar aš čia svaigstu unsure.gif .
Vakar skaičiau, kad Tenerifėje netkėtai kilo labai didelės bangos ir keturis žmones nunešėverysad.gif, ant uolų jie buvo prie vandenyno, Los Gigantes čia.
QUOTE(cerina @ 2017 03 30, 21:39)
Mano yra labai trumpam..nelabai nori.bijo dar.bet jei duodi plansete😂tai mielai pabuna..iki kokios pardes nulekt.

Aha aš irgi su planšete palieku smile.gif . Venam telefonas, kitam planšetė.
Atsakyti

Sveikos :4u:

sat - su anglų sunkiau...žodžių jau žino ir supranta nemažai, bet dėl šnekėjimo, tai toli gražu :) kai kurias frazes moka, bet labiau mintinai iškalus, negu kad supranta pilnai... Manau, kad čia jau mokykloj prasilauš, kai gramatiką mokintis pradės...

Atsakyti
Sveikos smile.gif
QUOTE(Pretorija @ 2017 03 30, 20:14)
DidysisBaisusis-nu jooo... saunuoles taviskes... stebiuosi kokia mazoji savarankiska-del pavalgymo ir nuejimo pati miegot bigsmile.gif  ir viena nebijo buti...

Mes jei saviskes paliktume,tai miegot iki nakties nenueitu... ir kai mes bunam,reikia varu varyti jas praustis ir miegot. Dicke jau beje savarankiskai nusiprausia,o mazei tai reikia viska padet,dar su pasimaivymais,pazirzimais... po to dar pasakos skaitymo ritualas... atsisveikinimai... tai kai jau vaikai musu eina miegot,ir mes is paskos keliaujam... retai buna,dazniausiai savaitgaliais nebent,kad jas paguldom ir tada dar koki filma paziurim...

na su miegu pas mus griežtai nuo pat gimimo. Gal aš savanaudė esu, bet man visada reikėjo bent trupučio laiko sau, o jį galėjau turėt tik tada kai vaikai nueina miegot. Dėl to ir mokėm jas eit miegot anksti, kad dar pati galėčiau kažką nuveikti. Ir šiaip pastebiu, kad jos mažiau pavargsta ir būna mažiau irzlios kai eina anksti miegot. Ne pelėdos jos smile.gif Kaip ir aš
Kas liečia prausimąsi, tai kai būnu namie, tai išvalau joms dantis, o visa kita pačios nusiprausia. Kai namie nei manęs, nei vyro nėra, tai tenka ir dantis pačioms valytis.

QUOTE(cerina @ 2017 03 30, 20:39)

Telefonus turi didžiosios, bet su programėle instaliuota, kuri riboja žaidimų ir naršymo laiką, t.y. 15 min per dieną gali su telefonu daryt, ką nori, o kai tos 15 min baigiasi, gali tik skambinti. Dar galima įvairias užduotis joms su ta programėle sukurti, kurias atlikusios gauna papildomų minučių žaidimams ar naršymui.

QUOTE(sat @ 2017 03 31, 09:15)
Plauksim delfinų smile.gif .  Galvoju reik ispanų pramokt, įdomu mėnesio užteks kad galėčiau truputį pakalbėt - suprast, ar aš čia svaigstu unsure.gif .
Vakar skaičiau, kad Tenerifėje netkėtai kilo labai didelės bangos ir keturis žmones nunešėverysad.gif, ant uolų jie buvo prie vandenyno, Los Gigantes čia.

Pabandyk Duolingo pasimokyt - nemokama programėlė. O šiaip, aišku, viskas priklauso kiek mokymuisi laiko skirsi. Jei paimtum kokius intensyvius kursus, tai manu, kad per mėnesį tikrai būtų labai veiksminga. Šiaip suprast tikrai realu, šnekėt - kaži
Skaičiau apie Tenerifę verysad.gif Ir šiaip vandenyno bangos kitokios ir neįprastos ypač tiems, kurie prie Baltijos jūros gyvena
Atsakyti
Labos,

mano mazyles ligos uzsitese... nespejus vienu antibiotiku sugerti, jau reikejo naujus pradeti. Bet is karto situacija pasitaise. Tik... ligos tesiasi jau trecia savaite verysad.gif

del palikimu..

Be vyriausiojo nei vienos kovinukes, nei su mazaja nepaliekam. na nebent kol filmuku ziuri, as iki parduotuves 100 metrus subegioju per 10 min. Tik tiek. O visus tris paliekam keliom valandom. Pvz, vakar su vyru diena vaziavom i spektakli. Mazoji dar miegojo, kai nubudo, sudave vaistukus, kuriu doze buvau palikus, pamaitino, pagirde, uodega nuprause, nes prisikakojus buvo. Gryzom, visi zaidesi kas ka. Viena su mazyle taip pat palieku, kai ji serga, o kovinuke reikia vedzioti i burelius. Gaunasi ir tris, ir viena valanda. Kaip kada. Bet niekada problemu nebuvo. Jis vienas nuo 4 metuku pabudavo po valanda, pusantros. labai retai,. nuolat telefonu snekedavom, bet pabudavo.
O kovinukes vienos visai valandai nepaliktume niekaip. Ji visai kitoks vaikas - per daug pergyvena, jaudinasi, bijo. Tiesiog kitokia ji. Taip, kad labai priklauso nuo vaiku, kokie jie

Pretorija, kaip tavo sveikatele?

Atsakyti

aktyvus savaitgalis pas mus -  tai mes svečiuose, tai svečiai pas mus...Vakar ryte į Vingio parką visa šeima nulėkėms - vaikai su dviratukais, vyras su paspirtuku, aš pasivaikščiojau... Tokio oro nesitikėjau...

Popiet svečių turėjom, tai šašlyko pasikepėm, terasoj pasėdėjom... Gaila, kad dabar vėl tokių dienų teks ilgokai palaukti, nes artimiausių savaičių prognozėje nesimato tokios šilumos :B nu bet bent jau jaučiasi, kad pavasaris, viskas tuoj sužaliuos...

Kiipshiuke - jums už ligas :4u: kad pagaliau išsveiktumėte ir baigtųsi vargeliai...

Mano sveikata gera, baigėsi blogumai jau kelios savaitės, viską galiu valgyti, valgyti norisi :D tai jau svorio turiu +4kg... Nu nemažai, kaip 17-tai savaitei, bet nu pas mane tas svoris taip auga - su visais nėštumais aš iki nėštumo vidurio 6-7kg būnu užsidėjus... Badauti ar kažkaip labai save varžyti nenoriu... Tikiuosi po to viską per žiemą ir numesti...

Pilvas jau nemažas...Ryte dar nieko, bet po pietų tai jau visas pilvas, nesumaišytum su gerai pavalgiusia :D ir dar kas neramina, tai visokie raiščių tempimai...Su pirmąja man jų nesijautė praktiškai visai, su antrąja tie tempimo skausmai šlaunyse ir pilvo apačioj atsirado gal tik 7-tą mėnesį, o dabar dar tik 4 mėn ir jau jaučiasi vakarais... Senatvė  :rolleyes:

Atsakyti

visai apmirus temelė. Kaip gyvenate?

Kam aktualu, jau paskelbtos grupės birželio ir liepos mėnesiams mokymui plaukti ir šiaip plaukimui LVJC baseine.

Šiandien važiuosiu vyresnėlę užrašyti birželiui 3 kartams per savaitę. Sakė, jau nuo akrobatikos nori pailsėti, tai gegužę atlankysim, o jau birželį, net jei ir bus grupės, darysim pertrauką iki rudens. Birželį baseiną panelytė lankys.

O šiaip viskas pas mus gerai. Mergaitės lanko darželį, būrelius. Kitą savaitę paėmiau atostogų, tai savaitės pradžioj man pas daktarus, trečiadienį vaikams pas gydytoją plius skiepai nuo erkinio encefalito, o tada gal dar į pajūrį aplinkai pakeist keliom dienom nulėksim.

O šiaip - labai jau laukiu dekreto... Nepilni 3 mėnesiai liko dirbt...

Atsakyti
Labukas!
Visos sventem uzsieme...
😥
As tai neuzsiemus. Dirbsiu😂nereiks ne kiausu dazyt...
Pretorija tai kas namelyje gyvena?😉 as jau mergaitiskus rubelius atidaviau ir berniukiskus atiduodu. Nu neturiu kur sandeliuot😣
O kur pavasaris!
Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Atostogauju sia savaite, bet kruva reikalu,nieko nespeju :) vaikai irgi namie...

Vakar buvau echoskopijoj,tai lyties 100proc.nepasake...netinkamoj padety lelius buvo... bet sake i sese panasiau ;) nu pas mane irgi tam nuojauta stipri buvo... merginos mano patenkintos,jau vardu vadina,laukia, sako, kad myli, kad augins, pades.... 

Ryt vaziuojam visi i Druskininkus parai. Aquaparko viesbuty apsistosim-vaikams vandens pramogu bus :)

Atsakyti
QUOTE(Pretorija @ 2017 04 19, 06:44)
<p>Sveikos  4u.gif </p><p></p><p>Atostogauju sia savaite, bet kruva reikalu,nieko nespeju smile.gif vaikai irgi namie...</p><p></p><p>Vakar buvau echoskopijoj,tai lyties 100proc.nepasake...netinkamoj padety lelius buvo... bet sake i sese panasiau ;) nu pas mane irgi tam nuojauta stipri buvo... merginos mano patenkintos,jau vardu vadina,laukia, sako, kad myli, kad augins, pades.... </p><p></p><p>Ryt vaziuojam visi i Druskininkus parai. Aquaparko viesbuty apsistosim-vaikams vandens pramogu bus smile.gif</p>

Mmmm.. man rodos tu seniai sakei, kad isivaizduoji tik pupas pas save?😊 na bet gi svarbiausia, kad viskas butu gerai!! To ir linkiu!!
Wicked kaip kelione?
Atsakyti