<p>Labas rytas
</p>
<p> </p>
<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="sat" data-cid="71538828" data-time="1490793965">
<div>
<p>Vieno mažiaus tai niekada, bet aš esu labai globėjiška, net per daug, tai gali būti priežastis. Kartu abu irgi tik trumpam - na geram pusvalandžiui. Aš blogai jaučiuos kai jie palikti namie. Kažkaip man neatrodo kad namie labai saugu
. Bet čia gali būti ir kokia vaikystės trauma - būdavau daug viena ir liūdna ir baisu būdavo, kiek aš atsimenu
. Ir pridirbdavau visokių darbų
.
Darželyje palydžiu, su visais ritualais, pasimojavimais. Apskritai tai po truputį jau paleidžiu juos, va dukra pati pareina iš mokyklos
. Ir dar draugą parsiveda. PAs juos klasėje dabar meilių metas, bet šitas tiesiog geras draugas, jis kitą mergaitę myli
</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>Aš irgi prisigalvoju visko, kas namie vaikams gali nutikti, kol mūsų nebus...pvz.kokį sunkų daiktą užsimes, komodą ar pan. ir nespėsim išgelbėt, ar kils gaisras ir nežinos, ką daryti... tfu tfu tfu... šiaip stengiuosi mokyti, vis priminti, ką daryti gaisro atveju, kaip nieko neimti iš nepažįstamų, neiti su jais, jei kviečia ir pan. Bet nežinia, kaip būtų, jei tokia situacija nutiktų, ar nepasimestų ir nepasielgtų visai priešingai...
</p>
<p>Beje, vakar truputį padirbėjom su mažąja su raidelėm. Ji jau po truputį skaito
kol kas tik trumpus dviskiemenius žodelius iš 4 raidžių, tokius kaip PUPA, ROŽĖ, BALA, LOVA ir pan. Dar maišo tik raideles E ir Ė, vis pamiršta, kur kuri ir kai žodyje yra raidė J, tai sunkiai sujungia ją su balse, pvz. JA skaito kaip JOTA
Bet šiaip gera pradžia - pusė darbo... Galvojau, vyresnėlė mano anksti skaityt pradėjo, bet mažė dar anksčiau pradeda... Su dičke tai knygas iš bibliotekos jau imam ir po knyga per 2 savaites perskaito... Man taip smagu, kad ji mėgsta skaityt
Beje, jau 6 dantį savaitgalį ištraukėm
</p>
Oho! Jus jau pazenge..Mano didysis dar ne kiek neskaito. Nerodo noro😀Jam idomu tik skaiciai. Prideda atima.. ir uztenka. Imsimes per paruosiamaja visko rimciau.
Pavasaris😊