Įkraunama...
Įkraunama...

Kovinukai

Uzuojauta...
Insultas tokia liga. Pekerta atrodytu sveikus zmones, bet viduj jau kazkas vyko i ka nekreipe demesio.o gal kreipe bet jus nezinot.aukstas spaudimas, galvos skausmai ir pan...tad..tikrai. toks gyvenimas..
Man sian darzelyje extra susirinkimas..ten toks ivykis ivyko, kad net baisu ir kalbet.gal kada susitiksim.papasakosiu.dziaugiuos kad mano vaikas nenukentejo.bet nedaug truko...
As jau i dekreta mielai eiciau.pailset😁bet trecio nesigundau😀

Tai buvo tas aukštas spaudimas, ir antsvoris... aišku, kad kažkas organizme vyko... aš tik taip parašiau, kad buvo atrodytų sveikas ir aktyvus žmogus ir vat taip atsitiko...

Nu dabar kaip įdomu, kas ten pas jus daržely atsitiko... :rolleyes:

Atsakyti
QUOTE(Pretorija @ 2017 03 28, 10:51)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cerina" data-cid="71535339" data-time="1490685979">
<div>
<p>Uzuojauta...

Insultas tokia liga. Pekerta atrodytu sveikus zmones, bet viduj jau kazkas vyko i ka nekreipe demesio.o gal kreipe bet jus nezinot.aukstas spaudimas, galvos skausmai ir pan...tad..tikrai. toks gyvenimas..

Man sian darzelyje extra susirinkimas..ten toks ivykis ivyko, kad net baisu ir kalbet.gal kada susitiksim.papasakosiu.dziaugiuos kad mano vaikas nenukentejo.bet nedaug truko...

As jau i dekreta mielai eiciau.pailset😁bet trecio nesigundau😀</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>Tai buvo tas aukštas spaudimas, ir antsvoris... aišku, kad kažkas organizme vyko... aš tik taip parašiau, kad buvo atrodytų sveikas ir aktyvus žmogus ir vat taip atsitiko...</p>
<p> </p>
<p>Nu dabar kaip įdomu, kas ten pas jus daržely atsitiko... rolleyes.gif
 </p>

Gavai mano zinute?😉
Atsakyti
sveikos smile.gif
Pretorija, tortas labai skanus smile.gif Dar liko, tai va darbe su arbata valgau smile.gif
mes vakar atšventėm gimdienį, vaikai prisisiuto, aš kažką su kaklu pasidariau. Dariau dvigubą salto, nespėjau antrą kartą pilnai apsisukti ir nukritau ant sprando. Tai šiandien galva nesisukinėja ir kaklas nesilanksto. Kaip robotas biggrin.gif Rentgeną padarė, tai sakė, kad raumenų patempimas ir reikia kaklo įtvaro 2 savaitėm ir jokio sporto 1 mėn doh.gif
QUOTE(Pretorija @ 2017 03 28, 07:02)
antradienis... kažkaip dirbti motyvacijos nulis visai, darbų irgi labai nedaug paskutinėm dienom, tai praktiškai laiką darbe stumiu ir tiek... Na, kitą savaitę mėnesio pradžią, be to, ketvirtis baigiasi, tai bus darbų daugiau... Dar vis niekam iš darbo nepasisakiau apie nėštumą... Tai irgi tokia įtampoj truputį, nes kiekvieną dieną gali pradėt pastebėti ir apkalbinėti... Bet vis neištaikau laiko... Nusipirkau rūbų neblogai maskuojančių ir sėdžiu smile.gif Bet tai jau taip laukiu dekreto... rolleyes.gif</p>

Vyro dėdė mirė unsure.gif  pora dienų komoj pabuvo ir vaiskas... Ten iškart buvo viskas aišku, nes insultas labai labai stiprus ir šansų išgyventi praktiškai nebuvo... Gaila, kad taip netikėtai viskas, sveikam žmogui vat taip... Nu bet ką padarysi, toks gyvenimas... Tik kad savaitė praeita visai vyro šeimai buvo baisi - pradžioj ta liga, reanimacija, tada laidotuvių visi rūpesčiai... (vyro dėdė kunigas, mano vyro šeima jo vieninteliai giminės). Nu bet dabar visi bando pailsėti ir atsigauti...

4u.gif Kad greičiau palengvėtų

QUOTE(cerina @ 2017 03 28, 10:26)

oo kas per įvykiai? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DidyšišBaišušiš: 28 kovo 2017 - 11:52
QUOTE(DidyšišBaišušiš @ 2017 03 28, 12:37)
sveikos smile.gif
Pretorija, tortas labai skanus smile.gif Dar liko, tai va darbe su arbata valgau smile.gif
mes vakar atšventėm gimdienį, vaikai prisisiuto, aš kažką su kaklu pasidariau. Dariau dvigubą salto, nespėjau antrą kartą pilnai apsisukti ir nukritau ant sprando. Tai šiandien galva nesisukinėja ir kaklas nesilanksto. Kaip robotas biggrin.gif Rentgeną padarė, tai sakė, kad raumenų patempimas ir reikia kaklo įtvaro 2 savaitėm ir jokio sporto 1 mėn doh.gif

4u.gif Kad greičiau palengvėtų
oo kas per įvykiai? doh.gif

Su praejusiu!!! happybday.gif
Atsargiai reikia tam skayparke 😂sako kiekviena diena atveza is ten i traumatologini...😉
Atsakyti

Jo, dėl skyparko irgi girdėjau,kad ne po kartą kasdien ten greitoji pagalba važiuoja... O kaip tik mano panos pakviestos į gimtadienį ten ketvirtadienį... Važiuos tik su vyru, nes aš darbo teambuildinge būsiu, tai reikės įspėt, kad saugotųsi... Baisu tos traumos...

DidysisBaisusis - kad greičiau praeitų kaklo bėdos... :4u:

Atsakyti

Kas liečia skyparka tai jei nesąmonių nedarai tai viskas ten gerai, bet aš kaip visad ant ribos einu tai ir gaunasi toks rezultatas. 

Kažkokia nesąmonė šiandien, o ne diena... motociklo spynelėj užlūžo raktelis. Tai sujungė vyras laidus ir nuvežiau mocą į avarinį spynų atidarymą. Prasikniso meistras gerą valandą ir be rezultatų. Bėda kad ir namo nebegaliu grįžt, nes mocas nebeužsiveda gal akumas nusėdo. Šildausi kavinėj ir laukiu kol vyras su prikurke atvažiuos ir gal užsives. 

A dar pasirodo sužinojom, kad savaitgalio varžybose Aušra 3 vietą laimėjo :) Pasirodo kažkokia spausdinimo klaida įsivėlė ir apdovanojo ne tas mergaites... Tai medaliai laukia Visagine:) Aušra visa patenkinta:)

Atsakyti

cerina, 28 Kov 2017 - 14:22, parašė: Su praejusiu!!! happybday.gif
Ačiū :)
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(DidyšišBaišušiš @ 2017 03 27, 17:34)
O kaip faina Gran Canarija smile.gif Buvę mes mėnesiuką. Beveik visą laiką prasimalėm po salą. Labai graži sala. Gyvenom šalia Melenara paplūdimio (salos rytai). Nesupainiok su Melonera. Ten, kur mes gyvenom labai ramu ir mažai turistų. Paplūdimys puikus, smėlio, yra kur pasnorkelint, kažkiek bangų būna. Pietiniai, pietvakariniai kurortai brangūs ir tie pietvakariniai labai užturistinti, paplūdimiai maži. Jei jau rinktis iš pietų kurortų, tai gal prie Maspalomas imt, bent jau nerealias kopas šalia turėtumėt. Bet šiaip geriau ramesnėj vietoj gyvent. Šiaip mano fb yra albumas Gran Canarija 2013 su aprašymais. Tai gal ką naudingo rasi. Salą išvažinėjom skersai išilgai.

Sveik!
Pažiūrėjau nuotraukas- įspūdinga bigsmile.gif . Nors mano vaikam tai tik maudytis, maudytis... na dar smėlis visai nieko biggrin.gif . Nors meluoju, dukra jau domisi ir pastatais įdomesniais, bažnyčiom. Apie Melenarą galvojau, bet pavaikščiojus su googlu kažkoks nelabai įspūdis liko, paėmiau apartamentus Puerto Riko, ant kalno, 1 km iki vandenyno (ne Amadores, kito paplūdymio), mažiukai apartamentai, bet nebrangu pasirodė, na ir bus gerai, bus mašina ir važinėsim kur norėsim.
Paskaičius jūsų fotiko nuotykus vėl linkstu prie nebijančio smūgių ir vandens biggrin.gif . Norim įsigyti naują, mažesnį nei veidrodinis, nesinori apsikrauti daiktais keliaujant. Ir vyrui striukės naujos ieškau, nes dabartinę kai sulanksto unsure.gif gerokas guzas gaunas.
QUOTE(cerina @ 2017 03 28, 11:26)

Vakar mūsų auklėtoja mane truputį nustebino, labai audringai sureagavo kad vaikai vieni - ji berniukus paleido į prailgintą, kol pati mergaites nulydėjo į šokius, paskui atėjusi nerado prailgintos grupės auklėtojos - ji lauke buvo. Aš kaip tik atėjau pasiimti, išsiliejo truputį unsure.gif , nors aš nieko baisaus neįželgiau.
Atsakyti

Sveikos :4u:

aš kažkaip irgi nieko baisaus nematau, jei didesni vaikai pabūna porą minučių vieni... Gal 2-3 metukų vaikų ir negalima palikt, bet 6-iamečiai jau gali pabūti kažkiek... Aišku, visko gali nutikti ir jiem, bet ir auklėtojai grupėj būnant visko nutinka...

Mano vyras vyresnėlę rytais jau paleidžia vieną eiti į grupę. Mano panų įėjimai darželio skirtingi, tai su vyresnėlė vyras atsisveikina prie jos įėjimo, ji pati užlipa į savo grupę, persirengia, o mažiukę jau reikia nuvesti į grupę, padėti persirengti.

Beje, o jūsų vaikai jau pabūna namie kažkiek vieni, ar paliekat juos? Na, tarkim pusvalandžiui ar valandai? MAniškė kol kas bijo likti... Esam vieną kartą ją palikę,. kai ji nenorėjo eiti su mumis pasivaikščioti, tai mes po savo sodus ratuką apsukom, o ji tuo tarpu namie pabuvo... Bet daugiau bijo likt, net jei tarkim aš tik pusvalandžiui iki parduotuvės nuvažiuočiau...

Atsakyti
QUOTE(Pretorija @ 2017 03 29, 13:41)
</p><p></p><p>Beje, o jūsų vaikai jau pabūna namie kažkiek vieni, ar paliekat juos? Na, tarkim pusvalandžiui ar valandai? MAniškė kol kas bijo likti... Esam vieną kartą ją palikę,. kai ji nenorėjo eiti su mumis pasivaikščioti, tai mes po savo sodus ratuką apsukom, o ji tuo tarpu namie pabuvo... Bet daugiau bijo likt, net jei tarkim aš tik pusvalandžiui iki parduotuvės nuvažiuočiau...
</p>

Vieno mažiaus tai niekada, bet aš esu labai globėjiška, net per daug, tai gali būti priežastis. Kartu abu irgi tik trumpam - na geram pusvalandžiui. Aš blogai jaučiuos kai jie palikti namie. Kažkaip man neatrodo kad namie labai saugu smile.gif . Bet čia gali būti ir kokia vaikystės trauma - būdavau daug viena ir liūdna ir baisu būdavo, kiek aš atsimenu smile.gif . Ir pridirbdavau visokių darbų biggrin.gif .

Darželyje palydžiu, su visais ritualais, pasimojavimais. Apskritai tai po truputį jau paleidžiu juos, va dukra pati pareina iš mokyklos biggrin.gif . Ir dar draugą parsiveda. PAs juos klasėje dabar meilių metas, bet šitas tiesiog geras draugas, jis kitą mergaitę myli cool.gif
Atsakyti

Labas rytas :4u:

Vieno mažiaus tai niekada, bet aš esu labai globėjiška, net per daug, tai gali būti priežastis. Kartu abu irgi tik trumpam - na geram pusvalandžiui. Aš blogai jaučiuos kai jie palikti namie. Kažkaip man neatrodo kad namie labai saugu smile.gif. Bet čia gali būti ir kokia vaikystės trauma - būdavau daug viena ir liūdna ir baisu būdavo, kiek aš atsimenu smile.gif. Ir pridirbdavau visokių darbų biggrin.gif.

Darželyje palydžiu, su visais ritualais, pasimojavimais. Apskritai tai po truputį jau paleidžiu juos, va dukra pati pareina iš mokyklos biggrin.gif. Ir dar draugą parsiveda. PAs juos klasėje dabar meilių metas, bet šitas tiesiog geras draugas, jis kitą mergaitę myli cool.gif

Aš irgi prisigalvoju visko, kas namie vaikams gali nutikti, kol mūsų nebus...pvz.kokį sunkų daiktą užsimes, komodą ar pan. ir nespėsim išgelbėt, ar kils gaisras ir nežinos, ką daryti... tfu tfu tfu... šiaip stengiuosi mokyti, vis priminti, ką daryti gaisro atveju, kaip nieko neimti iš nepažįstamų, neiti su jais, jei kviečia ir pan. Bet nežinia, kaip būtų, jei tokia situacija nutiktų, ar nepasimestų ir nepasielgtų visai priešingai... :unsure:

Pas mus meilės jau daržely dičkės grupėj yra... poromis pasiskirstę vaikai, maniškė jau nuo rudens vieną berniuką nusižiūrėjus, vis sako, kad su juo susituoks :B o mažoji, tai tuoksis su tėčiu :D

Beje, vakar truputį padirbėjom su mažąja  su raidelėm. Ji jau po truputį skaito :rolleyes: kol kas tik trumpus dviskiemenius žodelius iš 4 raidžių, tokius kaip PUPA, ROŽĖ, BALA, LOVA ir pan. Dar maišo tik raideles E ir Ė, vis pamiršta, kur kuri ir kai žodyje yra raidė J, tai sunkiai sujungia ją su balse, pvz. JA skaito kaip JOTA :) Bet šiaip gera pradžia - pusė darbo... Galvojau, vyresnėlė mano anksti skaityt pradėjo, bet mažė dar anksčiau pradeda... Su dičke tai knygas iš bibliotekos jau imam ir po knyga per 2 savaites perskaito... Man taip smagu, kad ji mėgsta skaityt :wub: Beje, jau 6 dantį savaitgalį ištraukėm :)

Atsakyti
QUOTE(Pretorija @ 2017 03 30, 07:53)
<p>Labas rytas 4u.gif</p>
<p> </p>
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sat" data-cid="71538828" data-time="1490793965">
<div>
<p>Vieno mažiaus tai niekada, bet aš esu labai globėjiška, net per daug, tai gali būti priežastis. Kartu abu irgi tik trumpam - na geram pusvalandžiui. Aš blogai jaučiuos kai jie palikti namie. Kažkaip man neatrodo kad namie labai saugu vartotojo įkelta nuotrauka. Bet čia gali būti ir kokia vaikystės trauma - būdavau daug viena ir liūdna ir baisu būdavo, kiek aš atsimenu vartotojo įkelta nuotrauka. Ir pridirbdavau visokių darbų vartotojo įkelta nuotrauka.
Darželyje palydžiu, su visais ritualais, pasimojavimais. Apskritai tai po truputį jau paleidžiu juos, va dukra pati pareina iš mokyklos vartotojo įkelta nuotrauka. Ir dar draugą parsiveda. PAs juos klasėje dabar meilių metas, bet šitas tiesiog geras draugas, jis kitą mergaitę myli vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>Aš irgi prisigalvoju visko, kas namie vaikams gali nutikti, kol mūsų nebus...pvz.kokį sunkų daiktą užsimes, komodą ar pan. ir nespėsim išgelbėt, ar kils gaisras ir nežinos, ką daryti... tfu tfu tfu... šiaip stengiuosi mokyti, vis priminti, ką daryti gaisro atveju, kaip nieko neimti iš nepažįstamų, neiti su jais, jei kviečia ir pan. Bet nežinia, kaip būtų, jei tokia situacija nutiktų, ar nepasimestų ir nepasielgtų visai priešingai... unsure.gif</p>
<p>Beje, vakar truputį padirbėjom su mažąja  su raidelėm. Ji jau po truputį skaito rolleyes.gif kol kas tik trumpus dviskiemenius žodelius iš 4 raidžių, tokius kaip PUPA, ROŽĖ, BALA, LOVA ir pan. Dar maišo tik raideles E ir Ė, vis pamiršta, kur kuri ir kai žodyje yra raidė J, tai sunkiai sujungia ją su balse, pvz. JA skaito kaip JOTA smile.gif Bet šiaip gera pradžia - pusė darbo... Galvojau, vyresnėlė mano anksti skaityt pradėjo, bet mažė dar anksčiau pradeda... Su dičke tai knygas iš bibliotekos jau imam ir po knyga per 2 savaites perskaito... Man taip smagu, kad ji mėgsta skaityt wub.gif Beje, jau 6 dantį savaitgalį ištraukėm smile.gif
 </p>

Oho! Jus jau pazenge..Mano didysis dar ne kiek neskaito. Nerodo noro😀Jam idomu tik skaiciai. Prideda atima.. ir uztenka. Imsimes per paruosiamaja visko rimciau.
Pavasaris😊
Atsakyti