Įkraunama...
Įkraunama...

Kovinukai

Sveikos gyvos smile.gif

su praėjusiais gimtadieniais!

Pretorija, gal gali duot kontaktus tų grybukų darytojos ir torto kepėjos. Beje, kokia kaina grybukų ir kiek už 1 kg torto. Ir kiek tų grybukų daugmaž reikia... Tortą galvoju kept gal pati, bet dar neapsisprendžiu, nes to laiko nelabai yra. Užsakėm kitam pirmadieniui kambarį Skyparke, bet kaip tik savaitgalį akrobatikos varžybos Visagine. Tai tortui bus tik sekmadienis, tai jaučiu, kad nelabai spėsiu...

Užsisakėm apartamentus slidinėjimui Kalėdoms, tai jau yra ko laukt smile.gif

Atsakyti
QUOTE(DidyšišBaišušiš @ 2017 03 20, 13:42)
.

Jau dabar! 😄geras...o Kaledos atrodo kazkur.. 😀
Sian grazus pavasaris! buvau savaite su sloga..nu kaip nukankino😣 o panele dar su sloga... tai pirma karta mano abu vaikai pas mociute... ner taip buve kad priziuretu🙄paaugo vaikai gal jau nebesibaidys...nors kazkiek.
Atsakyti

Sveikos :)

DidysisBaisusis - parasiau viska FB :) kazkaip vis atsiversdavau sita tema, niekas nieko nebudavo parases, tai pora dienu ir nebeziurejau...

Mano mazoji pradejo daznai mirkseti... Pradzioj galvoju, gal kas i akytes pateko, gal grauzia... bet kai visa tai uzsitese, tai panasu jau i kazkoki tika... Eisim kita menesi pas gydytoja ir skiepu nuo erkinio encefalito, prasysiu siuntimo pas okulistus... Ir jei su akytem viskas gerai, tada jau neurologo konsultacijos reikes... Siaip turiu itarima, kad ja kazkas viduje neramina, nors nezinau kas... Be mirksejimo, jau kuris laikas grauzia nagus... niekaip negaliu atpratint - ir graziai prasau, ir piktai pasakau... bet nieko neina padaryti... kai matau, sudrausminu, bet tai kiek as ja tematau per diena...

As siandien visai be nuotaikos... vyro dedei stiprus insultas, labai prastos prognozes... O jis ne LT gyvena, vyras su savo tevu tvarkosi vizas vaziavimui... Ryte atsikele sveikas ir zvalus, o po keliu valandu ir susmuko :unsure: Labai fainas ir visu mylimas zmogus... Tikrai labai liudna... Koks tas gyvenimas trapus... O kaip tycia paskutiniu metu daznai apie ji pagalvodavau...

Atsakyti
kovinukei buvo mirksejimas, ir zvairavimas. dabar gal maziau, bet dar buna. vaziavom pas okulista, viskas gerai. Mes pastebejom, kad kai labai susijaudina, tada mirkseti pradeda, o kai labai pavargus buna (vakarais) zvairuoja. Tikimes, kad isaugs. Mano sese irgi mirksejo panasaus amziaus. isaugo
Atsakyti

Labas rytas,

Kiipshiuke - pas mus panašiai - kai susijaudina, labiau mirksi... Dėl visa ko nuvesiu pas okulistą, juolab, kad mažoji buvo tik kūdikystėj, tai nepakenks pasitikrinti... Bet greičiausiai čia nervinis tikas...

Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(DidyšišBaišušiš @ 2017 03 20, 14:42)

Aš ir pripirkau bilietų, gerokai apsivaliau sąskatą biggrin.gif . (bet mb statys namą pardavimui, tai jau dabar matau, kad visos santaupos ten sueis, gal ir laiku susisukau).
Tai bus viena kelionė rudenio atostogom Gran Kanaria - labai vaikai svaigsta kad nori į Tenerifę, gal patiks ir ten. Viena savaitė sostinėje, o paskui savaitei turėsim mašiną - tai nežinau kur ieškotis apartamentų. Pietų kurortai brangūs, labai toli nuo vandens irgi nesinori. Gal buvus, kur gyvenot?
QUOTE(Kiipshiuke @ 2017 03 21, 18:25)
kovinukei buvo mirksejimas, ir zvairavimas. dabar gal maziau, bet dar buna. vaziavom pas okulista, viskas gerai. Mes pastebejom, kad kai labai susijaudina, tada mirkseti pradeda, o kai labai pavargus buna (vakarais) zvairuoja. Tikimes, kad isaugs. Mano sese irgi mirksejo panasaus amziaus. isaugo

Maniškei buvo žvairavimas, irgi vakarais, bet jau nepastebiu, matyt išaugo. Tik skaito anormaliais kiekiais - ir labai iš arti. Tai vėl gali būt pasekmių.
Nagus maniškė nuplėšo, čia truputį geriau nei graužimas, bet buvo bėdų su užpūliavimu. Tai jau ji antrokė, tikrai jau stipresnė dabar, mažiau nagus kankina. O ir daugumoje vaikų pastebiu vienokius ar kitokius tikus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sat: 23 kovo 2017 - 08:43
pas mane vel mazoji serga. Sikart visai sudinai verysad.gif lyg piodermija kartu su stoamtitu ir dar juodulys nat besikalnacio kruminio dantuko dvokiantis baisiausiaI verysad.gif. Nuo ano penktadienio tempa sokineja iki virs 39, nuo vaka antibiotikus geria. Nu... cry.gif dar ateinancia savaite vyras kaip jaunas menulis tik namie tepasirodys per visas savo komandiruotes. Vel viskas ant manes vienos... is tikro kaip uzkeikti ar nuziureti (jau pradedu tiket, kai uosvis sako, kad budavo tokiu monu) . Nu istisai serga tai viena tai kita, tai abi iskart verysad.gif

Pasiguodziau.. jau nei saule, nei pavasaris, nei zibutes nebepadeda verysad.gif
Papildyta:
wickrd, ar tavo bernuzelis nedainuos kovo 30 d. 18 val koncertuke?
Atsakyti
QUOTE(Kiipshiuke @ 2017 03 23, 14:30)
pas mane vel mazoji serga. Sikart visai sudinai verysad.gif lyg piodermija kartu su stoamtitu ir dar juodulys nat besikalnacio kruminio dantuko dvokiantis baisiausiaI verysad.gif. Nuo ano penktadienio tempa sokineja iki virs 39, nuo vaka antibiotikus geria. Nu...  cry.gif  dar ateinancia savaite vyras kaip jaunas menulis tik  namie tepasirodys per visas savo komandiruotes. Vel viskas ant manes vienos... is tikro kaip uzkeikti ar nuziureti (jau pradedu tiket, kai uosvis sako, kad budavo tokiu monu) . Nu istisai serga tai viena tai kita, tai abi iskart verysad.gif

Pasiguodziau.. jau nei saule, nei pavasaris, nei zibutes nebepadeda verysad.gif
Papildyta:
wickrd, ar tavo bernuzelis nedainuos kovo 30 d. 18 val koncertuke?

4u.gif kazkaip laikykis...gal susils ir baiksis ligos 4u.gif
O as susisgrybau kad kad mums silantai priklauso..o cia ir privacioj uzdeda??
Pretorija kaip pilvinukas? mirksiukas.gif
Atsakyti

Sveikos :4u:

nu ,tikiuosi gerai tas pilvinukas... Nejaučiu aš dar judesių... gal dar kiek ir ankstoka...ryt bus 15 pilnų savaičių... Nors su trečiu nėštumu tikėjausi anksti pradėti jausti.

Silantai nuo 6m priklauso nemokamai. Taip, deda bet kokioj privačioj taip pat, nes jiems po to kompensuoja ligoniu kasos... Mes dičkei dėjom ant dviejų dantukų, kol dar 5,5 m buvo, tai teko susimokėti po 12eur už dantį, nes privačioj dėjom ir iki 6m vaikams nekompensuoja. Dabar vėl reikės dėti ant kitų dviejų, tai jau kompensuos... Tik užrašyti reikia - vis neprisiruošiu... Nes kruva daktarų pati prisirašius, vaikus visokiom profilaktinėm apžiūrom prirašius, skiepams nuo erkinio, pas okulistus... Dar mažei ID kortelės galiojimas  baiginėjasi, užrašiau naują padaryt, nes maža ką, sugalvosim į kokią kelionę važiuot, kad po to nereikėtų skubos tvarka darytis...

Atsakyti
Sveikos gyvos smile.gif
Na gal jau pavasaris pagaliau! Ta proga su mocu jau į darbą atlėkiau - taip smagu smile.gif
darbai buvo užgriuvę ir šiaip visokių reikalų. Šeštadienis akrobatikos varžyboms skirtas buvo. Šį kartą Aušra be medalio liko, bet ašarų nebuvo. Kažkaip labai ramiai. O Saulė aišku labai džiaugėsi medaliu:) Tikiuosi, kad tas medalis bus motyvacija jai, nes paskutiniu metu kažkaip tingėjo. Šiaip joms vis reikia ko nors naujo, o ne tuos pačius pratimus šlifuot, nes pradeda nuobodžiaut. Nu visai kaip man unsure.gif Vakar aš šuolių treniruotėj vargau su nauju šuoliu ir vis nesėkmingai, tai nu tokia demotyvacija truputi gavosi. Nes kažkaip nepratus, kad taip visai visa treniruotė be rezultatų. Tik apsidaužius visa. Bet šiandien jau nebesinervinu tiek smile.gif
Vakare keliaujam į skyparką mažosios gimdienio švęst smile.gif Pasportuosim smile.gif
QUOTE(cerina @ 2017 03 20, 14:54)
Jau dabar! 😄geras...o Kaledos atrodo kazkur.. 😀

Man ramiau kai iš anksto susiplanuojam, o be to daugiau ir pasiūlymų tokiu metu. Jei pinigų neskaičiuotume, tai tuomet ir paskutinės minutės galim laukti, o jei norim pigiai, tai reik labai iš anksto.

QUOTE(Pretorija @ 2017 03 21, 16:18)

DidysisBaisusis - parasiau viska FB smile.gif kazkaip vis atsiversdavau sita tema, niekas nieko nebudavo parases, tai pora dienu ir nebeziurejau...
As siandien visai be nuotaikos... vyro dedei stiprus insultas, labai prastos prognozes... O jis ne LT gyvena, vyras su savo tevu tvarkosi vizas vaziavimui... Ryte atsikele sveikas ir zvalus, o po keliu valandu ir susmuko unsure.gif Labai fainas ir visu mylimas zmogus... Tikrai labai liudna... Koks tas gyvenimas trapus... O kaip tycia paskutiniu metu daznai apie ji pagalvodavau...
</p>

ačiū už kontaktus. Tortas nerealus smile.gif Vakare pjausim smile.gif
Kaip vyro dėdės sveikata? 4u.gif

QUOTE(sat @ 2017 03 23, 09:40)
Aš ir pripirkau bilietų, gerokai apsivaliau sąskatą biggrin.gif . (bet mb statys namą pardavimui, tai jau dabar matau, kad visos santaupos ten sueis, gal ir laiku susisukau).
Tai bus viena kelionė rudenio atostogom Gran Kanaria - labai vaikai svaigsta kad nori į Tenerifę, gal patiks ir ten. Viena savaitė sostinėje, o paskui savaitei turėsim mašiną - tai nežinau kur ieškotis apartamentų. Pietų kurortai brangūs, labai toli nuo vandens irgi nesinori. Gal buvus, kur gyvenot?

O kaip faina Gran Canarija smile.gif Buvę mes mėnesiuką. Beveik visą laiką prasimalėm po salą. Labai graži sala. Gyvenom šalia Melenara paplūdimio (salos rytai). Nesupainiok su Melonera. Ten, kur mes gyvenom labai ramu ir mažai turistų. Paplūdimys puikus, smėlio, yra kur pasnorkelint, kažkiek bangų būna. Pietiniai, pietvakariniai kurortai brangūs ir tie pietvakariniai labai užturistinti, paplūdimiai maži. Jei jau rinktis iš pietų kurortų, tai gal prie Maspalomas imt, bent jau nerealias kopas šalia turėtumėt. Bet šiaip geriau ramesnėj vietoj gyvent. Šiaip mano fb yra albumas Gran Canarija 2013 su aprašymais. Tai gal ką naudingo rasi. Salą išvažinėjom skersai išilgai.

QUOTE(Kiipshiuke @ 2017 03 23, 14:30)
pas mane vel mazoji serga. Sikart visai sudinai verysad.gif lyg piodermija kartu su stoamtitu ir dar juodulys nat besikalnacio kruminio dantuko dvokiantis baisiausiaI verysad.gif. Nuo ano penktadienio tempa sokineja iki virs 39, nuo vaka antibiotikus geria. Nu...  cry.gif  dar ateinancia savaite vyras kaip jaunas menulis tik  namie tepasirodys per visas savo komandiruotes. Vel viskas ant manes vienos... is tikro kaip uzkeikti ar nuziureti (jau pradedu tiket, kai uosvis sako, kad budavo tokiu monu) . Nu istisai serga tai viena tai kita, tai abi iskart verysad.gif

4u.gif Kaip jaučiasi?
Atsakyti

Sveikos :4u:

antradienis... kažkaip dirbti motyvacijos nulis visai, darbų irgi labai nedaug paskutinėm dienom, tai praktiškai laiką darbe stumiu ir tiek... Na, kitą savaitę mėnesio pradžią, be to, ketvirtis baigiasi, tai bus darbų daugiau... Dar vis niekam iš darbo nepasisakiau apie nėštumą... Tai irgi tokia įtampoj truputį, nes kiekvieną dieną gali pradėt pastebėti ir apkalbinėti... Bet vis neištaikau laiko... Nusipirkau rūbų neblogai maskuojančių ir sėdžiu :) Bet tai jau taip laukiu dekreto... :rolleyes:

ačiū už kontaktus. Tortas nerealus smile.gifVakare pjausim smile.gif
Kaip vyro dėdės sveikata? 4u.gif

Labai smagu, kad tortas gražus gavosi, o kaip skonis? :B

Vyro dėdė mirė :unsure:  pora dienų komoj pabuvo ir vaiskas... Ten iškart buvo viskas aišku, nes insultas labai labai stiprus ir šansų išgyventi praktiškai nebuvo... Gaila, kad taip netikėtai viskas, sveikam žmogui vat taip... Nu bet ką padarysi, toks gyvenimas... Tik kad savaitė praeita visai vyro šeimai buvo baisi - pradžioj ta liga, reanimacija, tada laidotuvių visi rūpesčiai... (vyro dėdė kunigas, mano vyro šeima jo vieninteliai giminės). Nu bet dabar visi bando pailsėti ir atsigauti...

Atsakyti
QUOTE(Pretorija @ 2017 03 28, 07:02)
<p>Sveikos 4u.gif</p>
<p> </p>
<p>antradienis... kažkaip dirbti motyvacijos nulis visai, darbų irgi labai nedaug paskutinėm dienom, tai praktiškai laiką darbe stumiu ir tiek... Na, kitą savaitę mėnesio pradžią, be to, ketvirtis baigiasi, tai bus darbų daugiau... Dar vis niekam iš darbo nepasisakiau apie nėštumą... Tai irgi tokia įtampoj truputį, nes kiekvieną dieną gali pradėt pastebėti ir apkalbinėti... Bet vis neištaikau laiko... Nusipirkau rūbų neblogai maskuojančių ir sėdžiu smile.gif Bet tai jau taip laukiu dekreto... rolleyes.gif</p>

<p>Labai smagu, kad tortas gražus gavosi, o kai
<p>Vyro dėdė mirė unsure.gif  pora dienų komoj pabuvo ir vaiskas... Ten iškart buvo viskas aišku, nes insultas labai labai stiprus ir šansų išgyventi praktiškai nebuvo... Gaila, kad taip netikėtai viskas, sveikam žmogui vat taip... Nu bet ką padarysi, toks gyvenimas... Tik kad savaitė praeita visai vyro šeimai buvo baisi - pradžioj ta liga, reanimacija, tada laidotuvių visi rūpesčiai... (vyro dėdė kunigas, mano vyro šeima jo vieninteliai giminės). Nu bet dabar visi bando pailsėti ir atsigauti...

</p>

Uzuojauta...
Insultas tokia liga. Pekerta atrodytu sveikus zmones, bet viduj jau kazkas vyko i ka nekreipe demesio.o gal kreipe bet jus nezinot.aukstas spaudimas, galvos skausmai ir pan...tad..tikrai. toks gyvenimas..
Man sian darzelyje extra susirinkimas..ten toks ivykis ivyko, kad net baisu ir kalbet.gal kada susitiksim.papasakosiu.dziaugiuos kad mano vaikas nenukentejo.bet nedaug truko...
As jau i dekreta mielai eiciau.pailset😁bet trecio nesigundau😀
Atsakyti