Įkraunama...
Įkraunama...

Kovinukai

QUOTE(DidyšišBaišušiš @ 2017 03 10, 11:23)
pagaliau pavyko prisiskambin į BAltupių mokyklą, tai apsirodo, kad priešmokyklinis ugdymas vyksta PILNĄ DIENĄ nuo 7 ryto iki vakaro. WOW! Taip pat sakė, kad yra tėvelių, kurie vaikus nori pasiimti per pietus. Bet tai retas atvejis. Žodžiu, kažkokie mes išskirtiniai...

Bet gal del to kad mazai kas dirba namuose ir turi kur deti vaika dienos metu unsure.gif o mokosi jie gi tik iki pietu, o po to zaidimai😁
Mano vaikams tai darzelyje patinka. Praso kad neskubeciau paimt vakare😀ir mokytis jau nori😁
Atsakyti
QUOTE(cerina @ 2017 03 10, 10:35)
Bet gal del to kad mazai kas dirba namuose ir turi kur deti vaika dienos metu unsure.gif o mokosi jie gi tik iki pietu, o po to zaidimai😁
Mano vaikams tai darzelyje patinka. Praso kad neskubeciau paimt vakare😀ir mokytis jau nori😁

Aš tikiu, kad yra vaikų, kuriems patinka smile.gif Ir labai džiugu, kad ir taviškiams patinka. Man pačiai yra gyvenimo trauma darželis, nu bet ne esmė. Tiesiog maniškė turi savo mėgstamas veiklas, treniruotes ir taip gaunasi, kad bent jau dalies jų reikės tikrai atsisakyti. Klausimas ar ne visų verysad.gif Tiesiog gaila dėl vienų metų atsisakyt mėgstamų veiklų dėl kažkokio formalumo.
Atsakyti

apsirodo, kad priešmokyklinis ugdymas vyksta PILNĄ DIENĄ nuo 7 ryto iki vakaro. WOW! Taip pat sakė, kad yra tėvelių, kurie vaikus nori pasiimti per pietus. Bet tai retas atvejis. Žodžiu, kažkokie mes išskirtiniai...

to ir bijojau, nes tada nėra prasmės grūstis į mokyklą...

bet jei nori pasiimti per pietus, galima? :hmm:

Atsakyti
QUOTE(DidyšišBaišušiš @ 2017 03 10, 11:46)
Aš tikiu, kad yra vaikų, kuriems patinka smile.gif Ir labai džiugu, kad ir taviškiams patinka. Man pačiai yra gyvenimo trauma darželis, nu bet ne esmė. Tiesiog maniškė turi savo mėgstamas veiklas, treniruotes ir taip gaunasi, kad bent jau dalies jų reikės tikrai atsisakyti. Klausimas ar ne visų verysad.gif Tiesiog gaila dėl vienų metų atsisakyt mėgstamų veiklų dėl kažkokio formalumo.

Jusu atveju tikrai!! Tiek mergina veikia, keliauja,nera kokia is misko maugle😂
Kiekvieno santykis su darzeliu vis kitoks. As nelankiau, kaime sau laisvai gyvenau, be prieziuros begiojau visas dienas. Ir ka? Lygtai normali😁 ir ismokt suspejau rasyt ir skaityt😁
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2017 03 10, 10:56)
to ir bijojau, nes tada nėra prasmės grūstis į mokyklą...
bet jei nori pasiimti per pietus, galima? hmm.gif

kaip supratau galima tik reikia prašymą parašyt. Tik nežinau kaip dėl apmokėjimo, ar reik mokėt kaip už darželį ar kažkaip kitaip, nes mokykla kaip ir nemokama, bet prailgintos mokamos. O čia gaunasi kaip ir su prailginta...

QUOTE(cerina @ 2017 03 10, 11:24)
Jusu atveju tikrai!! Tiek mergina veikia, keliauja,nera kokia is misko maugle😂
Kiekvieno santykis su darzeliu vis kitoks. As nelankiau, kaime sau laisvai gyvenau, be prieziuros begiojau visas dienas. Ir ka? Lygtai normali😁 ir ismokt suspejau rasyt ir skaityt😁

Laisvė yra gerai! biggrin.gif Super vaikystę turėjai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DidyšišBaišušiš @ 2017 03 10, 12:31)
kaip supratau galima tik reikia prašymą parašyt. Tik nežinau kaip dėl apmokėjimo, ar reik mokėt kaip už darželį ar kažkaip kitaip, nes mokykla kaip ir nemokama, bet prailgintos mokamos. O čia gaunasi kaip ir su prailginta...
Laisvė yra gerai!  biggrin.gif Super vaikystę turėjai smile.gif

Joooo. Geri laikai buvo!😁
O tai kaip ganasi? Jei musu paruosiamoji issikelia i mokykla. Tai moket nebereikia? O jei liekam darziuke . Tai mokam toliau..😁
Atsakyti
QUOTE(cerina @ 2017 03 10, 12:00)
Joooo. Geri laikai buvo!😁
O tai kaip ganasi? Jei musu paruosiamoji issikelia i mokykla. Tai moket nebereikia? O jei liekam darziuke . Tai mokam toliau..😁

tai vat įdomu kaip su tuo mokėjimu. Nes nu mokslas tai nemokamas. Paruošiamoji jau mokslas.
Atsakyti
Pretorija su 6uoju!!! happybday.gif
Atsakyti
Aciu aciu ;)
Smagiai atsventem,vykusi svente buvo. Susiribko visi kviesti sveciai,nei vienas baliauninkas neatkrito ax.gif vaiku buvo 19 plius teveliai,tai zmoniu sociai buvo ;)
Kalna dovanu parsivezem,dar is seneliu surinkom pinigus dviratukui rolleyes.gif

Bet po sios dienos as visai negyva... svetainej ant sofos uzmigau,po to vos iki miegamojo nusliauziau..

Beje,niekam is sveciu taip ir nepasakem,kad as laukiuosi... niekas ir nepastebejo... gerai... laikom intriga toliau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos ;)

dar karta sveikinu gimtadienininkus smile.gif
mes vakar atsventem mano seimos rate. Ryte sokiai, dainos, dovanos, tortas per pietus kino tatras, po to pietus ir vakare namo.. uzmigo pakely. Sikart praktiskai niekuom man rupintis nereikejo ir visi laimingi linksmi liko.

sirguliavo mano panos vel, bet lyg dabar jau gerai, dar pakoseja
Atsakyti
QUOTE(Kiipshiuke @ 2017 03 13, 15:35)
Sveikos ;)

dar karta sveikinu gimtadienininkus smile.gif
mes vakar atsventem mano seimos rate. Ryte sokiai, dainos, dovanos, tortas per pietus kino tatras, po to pietus ir vakare namo.. uzmigo pakely. Sikart praktiskai niekuom man rupintis nereikejo ir visi laimingi linksmi liko.

sirguliavo mano panos vel, bet lyg dabar jau gerai, dar pakoseja

Sveikinimai cook.gif
Atsakyti

Sveikos :4u:

kaip cia tylu ramu...

Džiaugiuosi, kad penktadienis... Buvau slogą pasigavus šią savaitę, vakar į darbą net nėjau, bet šiandien jau visai viskas gerai... Tai vėl darbe...

Atsakyti