Sveikos
penktadienis!!!
kažkokia neišsimiegojus jaučiuos. Vakar akrobatikos treniruotė labai užsitęsė - panos varžyboms ruošėsi, tai pabaigoj treniruotės ir mes su vyru prisijungėm. Trenerė pamokė ką ten reik su panom daryt, kaip mėtyt jas, kad jos galėtų treniruotis ir namie. Tai šiandien kažkaip nugarą skauda. Senatvė...
O mano mažoji pareiškė, kad panos į varžybas nevažiuos, nes jos gimtadienis tą savaitgalį... Tai galvoju ką čia tam vaikui mainais pasiūlyt
QUOTE(wicked @ 2017 03 09, 15:12)
paruošiamoji privaloma gi jau, tai klausimas, kaip ten kas reaguotų ir ką daro tokiu atveju, jei neleidi
pas mus ta pati situacija - maniškis darželio nelanko, dar net nesu niekur užregistravus... norėčiau kur į mokyklą įkišti paruošiamai, bet neįsivaizduoju, kur ieškot tokių mokyklų sąrašo, nes tikrai ne visose yra...
tai vat tame ir bėda, kad privaloma. Nebūtų privalom, tai ir galvos nesukčiau. Sąrašus man tik senus pavyko rast
sąrašas bet vis orientacijai.
O šiaip užpildėm prašymą per tą saviavdlybės sistemą. Tai mums viena mokykla pagal gyvenamąją vietą, o kita artimiausia. Į kitą miestą galą net nematau reikalo pildyt, nes nu tikrai nesąmonė.
QUOTE(cerina @ 2017 03 09, 19:22)
DidyšišBaišušiš man tai butu pikta. Isleisti istatyma gali bet pasirupinti ar tai veikia nesidomi. Tevu reikalas. Veziokit. Kai i mokykla priima tik pagal gyvenama vieta o i paruosiama dzin. Veskit kur norit. Nesvarbu tevai gali negali! Cia sita klausima reikia iskelt jums...
Praeitais m paruosiama klase baltupiu progimnazija turejo. Siemet sprendzia ka daryt. Ar liks mano bernas darze ruostis at eis i progimnazija.gal patogu? Pasidomek
Deja, bet daug kas pas mus taip vyksta...
Tai vat į Baltupius ir užrašėm, nes formuoja jie. Nepatogu aišku, bet nu tai artimiausia mokykla mums po tos, kuri priklauso, bet kurioje nėra grupių. Dar į Stanevičiaus iš bėdos galėtume nuvežt.
Jei į šitas nepriims, tuomet reiks skandalą kelt, o šiaip ir savivaldybėj sakė, kad su Balsiais problema yra...
Dar įdomu - toj paruošiamojoj ten kasdien reik eit ir kokiam laikui? gal kuri žino?