Įkraunama...
Įkraunama...

Kovinukai

QUOTE(cerina @ 2017 03 08, 16:22)
Su musu svente visas!!

Kaip smagu , kad viskas puikiai pas genetike!😉kada dabar pas savo eini??

Jautri dabar tu..😊normalu!

Pas savo dabar tik kai bus 18 pilnu savaiciu. Bus ta issamioji echoskopija. Tai cia truputi po balandzio vidurio gaunasi... bet iki tol reikia dar pas seimos gydytoja parasui gaut,tada pas kardiologe,del mano sirdies bedeliu profilaktiskai pasitikrint,dar slapimo paseli pasidaryt... yra ka veikt...
Atsakyti
Sveikos gyvos smile.gif

Kiipshiuke, kaip sveikatos?

Pretorija, džiugios žinios dėl genetikų! smile.gif

kaip niūru už lango. Vakar toks pavasaris buvo biggrin.gif

Turėjom kuponą skyparke, tai vakar nulėkėm išnaudot po darbų. Tai mes su vyru, kaip visad, nepataikėm į amžiaus grupę biggrin.gif, nes pagrinde vien vaikai ten... Bet šiaip laaaabai fainai pasportavom - norėtųsi dažniau. Panos irgi prisidūko, tai ir į mokyklą šiandien sunkiai kėlės.

Pradėjau domėtis, ką daryt su mažaja dėl priešmokyklinės, nes ji į jokį valstybinį darželį neina, o mokykloj priešmokyklinės nėra. Tai savivaldybėj pasiūlė pildyt prašymą ir KAŽKUR vis tiek mus priims. Nu bet kokia nesąmonė. Tai turėsim gal į kitą miesto galą grūstis vieniems metams. O įdomu, kas jeigu neleisim į priešmokyklinę, nes nu veiklų jai užtenka. Neįtrauks į kokias asocialias šeimas g.gif

QUOTE(cerina @ 2017 03 04, 15:57)
Didysis jau foto grazumas!! Pasaka!
O merginos kaip trynukes😀kuri ten kuri?
Ir idegus tu stipriai😀grazu! Neskausmingai idegei?

Ačiū smile.gif įdegis deja, bet nesilaiko ilgai. Kelios savaitės ir didžioji dalis įdegio nusiplauna verysad.gif Nors panos tai įdomiai baseine atrodo - kaip šokoladukai tarp sūrių biggrin.gif Aš lengvai degu, iš karto rudai tik veidą reikia pasaugot pradžioj, nes jis raudonai dega.

QUOTE(Kiipshiuke @ 2017 03 05, 17:34)
didysis, jusu atostogos tobulos!!! Tikrai merginos labai suaugusios. Smagu labai uz jus, kad tiaip viska maximum pasiimat is savo laisvalaikio.

mano turbūt problema yra, kad aš visada iš visko maximum noriu gaut. Ir man diena praleista nieko neveikiant, tai atrodo prarasta diena... Bet stengiuosi išmokt niekur neskubėt ir mėgautis nieko neveikimu.
Atsakyti

Pradėjau domėtis, ką daryt su mažaja dėl priešmokyklinės, nes ji į jokį valstybinį darželį neina, o mokykloj priešmokyklinės nėra. Tai savivaldybėj pasiūlė pildyt prašymą ir KAŽKUR vis tiek mus priims. Nu bet kokia nesąmonė. Tai turėsim gal į kitą miesto galą grūstis vieniems metams. O įdomu, kas jeigu neleisim į priešmokyklinę, nes nu veiklų jai užtenka. Neįtrauks į kokias asocialias šeimas g.gif

paruošiamoji privaloma gi jau, tai klausimas, kaip ten kas reaguotų ir ką daro tokiu atveju, jei neleidi :hmm:

pas mus ta pati situacija - maniškis darželio nelanko, dar net nesu niekur užregistravus... norėčiau kur į mokyklą įkišti paruošiamai, bet neįsivaizduoju, kur ieškot tokių mokyklų sąrašo, nes tikrai ne visose yra...

Atsakyti
DidyšišBaišušiš man tai butu pikta. Isleisti istatyma gali bet pasirupinti ar tai veikia nesidomi. Tevu reikalas. Veziokit. Kai i mokykla priima tik pagal gyvenama vieta o i paruosiama dzin. Veskit kur norit. Nesvarbu tevai gali negali! Cia sita klausima reikia iskelt jums...
Praeitais m paruosiama klase baltupiu progimnazija turejo. Siemet sprendzia ka daryt. Ar liks mano bernas darze ruostis at eis i progimnazija.gal patogu? Pasidomek
Atsakyti
Sveikos smile.gif
penktadienis!!!
kažkokia neišsimiegojus jaučiuos. Vakar akrobatikos treniruotė labai užsitęsė - panos varžyboms ruošėsi, tai pabaigoj treniruotės ir mes su vyru prisijungėm. Trenerė pamokė ką ten reik su panom daryt, kaip mėtyt jas, kad jos galėtų treniruotis ir namie. Tai šiandien kažkaip nugarą skauda. Senatvė...

O mano mažoji pareiškė, kad panos į varžybas nevažiuos, nes jos gimtadienis tą savaitgalį... Tai galvoju ką čia tam vaikui mainais pasiūlyt biggrin.gif

QUOTE(wicked @ 2017 03 09, 15:12)
paruošiamoji privaloma gi jau, tai klausimas, kaip ten kas reaguotų ir ką daro tokiu atveju, jei neleidi hmm.gif
pas mus ta pati situacija - maniškis darželio nelanko, dar net nesu niekur užregistravus... norėčiau kur į mokyklą įkišti paruošiamai, bet neįsivaizduoju, kur ieškot tokių mokyklų sąrašo, nes tikrai ne visose yra...

tai vat tame ir bėda, kad privaloma. Nebūtų privalom, tai ir galvos nesukčiau. Sąrašus man tik senus pavyko rast sąrašas bet vis orientacijai.
O šiaip užpildėm prašymą per tą saviavdlybės sistemą. Tai mums viena mokykla pagal gyvenamąją vietą, o kita artimiausia. Į kitą miestą galą net nematau reikalo pildyt, nes nu tikrai nesąmonė.

QUOTE(cerina @ 2017 03 09, 19:22)
DidyšišBaišušiš man tai butu pikta. Isleisti istatyma gali bet pasirupinti ar tai veikia nesidomi. Tevu reikalas. Veziokit. Kai i mokykla priima tik pagal gyvenama vieta o i paruosiama dzin. Veskit kur norit. Nesvarbu tevai gali negali! Cia sita klausima reikia iskelt jums...
Praeitais m paruosiama klase baltupiu progimnazija turejo. Siemet sprendzia ka daryt. Ar liks mano bernas darze ruostis at eis i progimnazija.gal patogu? Pasidomek

Deja, bet daug kas pas mus taip vyksta... verysad.gif
Tai vat į Baltupius ir užrašėm, nes formuoja jie. Nepatogu aišku, bet nu tai artimiausia mokykla mums po tos, kuri priklauso, bet kurioje nėra grupių. Dar į Stanevičiaus iš bėdos galėtume nuvežt.
Jei į šitas nepriims, tuomet reiks skandalą kelt, o šiaip ir savivaldybėj sakė, kad su Balsiais problema yra...
Dar įdomu - toj paruošiamojoj ten kasdien reik eit ir kokiam laikui? gal kuri žino?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

DidysisBaisusis-siaip tai jie privalo jums rasti vieta priesmokyklinej,nes ji privaloma... dar galejot Santariskiu darzeli uzpildyt. Ten 3 formuoja priesmokyklines grupes,dvi bus is esamu darzelinuku,o viena is sono priimines,kaip ir siemet dare... aisku,papult cia sunku,bet jus daugiavaikiai,tai maza ka...

Beje,tavo merginai,kaip supratau,leido fizine veikla? ax.gif labai dziugu smile.gif

As tai siandien mamadieniauju,tuoj leksiu i parduotuve,tada grybuku uzsakymo atsiimt ir tada gamint maisto... ryt svenciam ;)
Papildyta:
Beje,kas del lankomumo priesmokyklines,tai mums rugseji sake,kad privaloma lankyti,kad lankomumo sarasus siuncia kazkur i svietimo skyriu... bet realiai kokios sankcijos uz vaiko neleidima,tai neisivaizduoju... dar esu girdejus,kad vaikas privalo buti atlankes bent 2/3 priesmokyklines programos. Ir vel gi-kas bus,jei ne,neisivaizduoju...
Atsakyti
QUOTE(Pretorija @ 2017 03 10, 08:21)
Sveikos 4u.gif

DidysisBaisusis-siaip tai jie privalo jums rasti vieta priesmokyklinej,nes ji privaloma... dar galejot Santariskiu darzeli uzpildyt. Ten 3 formuoja priesmokyklines grupes,dvi bus is esamu darzelinuku,o viena is sono priimines,kaip ir siemet dare... aisku,papult cia sunku,bet jus daugiavaikiai,tai maza ka...

Beje,tavo merginai,kaip supratau,leido fizine veikla? ax.gif labai dziugu smile.gif

As tai siandien mamadieniauju,tuoj leksiu i parduotuve,tada grybuku uzsakymo atsiimt ir tada gamint maisto... ryt svenciam ;)
Papildyta:
Beje,kas del lankomumo priesmokyklines,tai mums rugseji sake,kad privaloma lankyti,kad lankomumo sarasus siuncia kazkur i svietimo skyriu... bet realiai kokios sankcijos uz vaiko neleidima,tai neisivaizduoju... dar esu girdejus,kad vaikas privalo buti atlankes bent 2/3 priesmokyklines programos. Ir vel gi-kas bus,jei ne,neisivaizduoju...

Na su tuo Santariškių tai labai įdomiai gavos. Skambinau į Balsių mokyklą ir ten pasakė, kad Santariškių darželis formuoja grupes. Tada paskambinau į Santariškių darželį ir Direktorė pasakė, kad grupių neformuoja. Įdomu, kodėl gavau tokį atsakymą. Ačiū už info. Tada koreguosim prašymą ir užpildysim dar į darželį, nes jis mums labiausiai tinkamas. Na žiūrėsim kaip ten viskas baigsis su ta priešmokykline.
Aušrai viską leido, tai jau be apribojimų ir daro viską biggrin.gif Tiesa ir iki gydytojų sunkiai sekėsi ten ją ribot.
Atsakyti
QUOTE(DidyšišBaišušiš @ 2017 03 10, 08:31)
Na su tuo Santariškių tai labai įdomiai gavos. Skambinau į Balsių mokyklą ir ten pasakė, kad Santariškių darželis formuoja grupes. Tada paskambinau į Santariškių darželį ir Direktorė pasakė, kad grupių neformuoja. Įdomu, kodėl gavau tokį atsakymą. Ačiū už info. Tada koreguosim prašymą ir užpildysim dar į darželį, nes jis mums labiausiai tinkamas. Na žiūrėsim kaip ten viskas baigsis su ta priešmokykline.
Aušrai viską leido, tai jau be apribojimų ir daro viską biggrin.gif Tiesa ir iki gydytojų sunkiai sekėsi ten ją ribot.

Nu dabar pasimeciau... gal pasikeite kazkas... bet vis tiek,rasyk dar ir ta darzeli, maza ka-gal papulsit...
Atsakyti

labas rytas :4u:

tai vat tame ir bėda, kad privaloma. Nebūtų privalom, tai ir galvos nesukčiau. Sąrašus man tik senus pavyko rast sąrašas bet vis orientacijai.

aš turbūt leisčiau, net jei ir nebūtų privaloma :hmm:

dėl pripratimo... ir kad prasirgtų nors kiek, prieš mokyklą :hihihi:

už sąrašą ačiū - reiks pastudijuot, kas arčiau mūsų...

o jei į mokyklą rašyt, tai čia jau ne per savivaldybę reikia, tiesiai į mokyklą kreiptis? :hmm:

bet jaučiu, būsim pavėlavę...

Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2017 03 10, 09:13)
aš turbūt leisčiau, net jei ir nebūtų privaloma hmm.gif
dėl pripratimo... ir kad prasirgtų nors kiek, prieš mokyklą hihihi.gif
už sąrašą ačiū - reiks pastudijuot, kas arčiau mūsų...
jei į mokyklą rašyt, tai čia jau ne per savivaldybę reikia, tiesiai į mokyklą kreiptis? hmm.gif
bet jaučiu, būsim pavėlavę...

na man apsipratimas ir prasirigimas neaktualus, nes ji ir taip eina į kolektyvą ir įvairias veiklas tiesiog nu negali LVJC išduot to "popieriuko", kad baigė paruošiamąją.
Į mokyklą irgi tik per savivaldybę prašymai teikiami nuo kovo 1 iki gegužės man atrodo. Ir prioriteto nėra pagal pateikimo laiką kaip kad anksčiau būdavo. Taip, kad dar nevėlu.
Atsakyti

Į mokyklą irgi tik per savivaldybę prašymai teikiami nuo kovo 1 iki gegužės man atrodo. Ir prioriteto nėra pagal pateikimo laiką kaip kad anksčiau būdavo. Taip, kad dar nevėlu.

jo, jau pagooglinau, kad ir į mokyklas per ten pat... tai reiks žiūrėt :hmm:

nors aš galvoju, kad net jei į darželį eitų... jei būtų variantas - pasiimčiau per pietus...

bet matysim, nėr čia ko planuot pirma laiko :D

maniškis irgi porą būrelių lanko... būna tarp tų vaikų, ir ligų brolis lyg galėtų parnešti iš mokyklos...

Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2017 03 10, 10:03)
jo, jau pagooglinau, kad ir į mokyklas per ten pat... tai reiks žiūrėt hmm.gif
nors aš galvoju, kad net jei į darželį eitų... jei būtų variantas - pasiimčiau per pietus...
bet matysim, nėr čia ko planuot pirma laiko biggrin.gif
maniškis irgi porą būrelių lanko... būna tarp tų vaikų, ir ligų brolis lyg galėtų parnešti iš mokyklos...

pagaliau pavyko prisiskambin į BAltupių mokyklą, tai apsirodo, kad priešmokyklinis ugdymas vyksta PILNĄ DIENĄ nuo 7 ryto iki vakaro. WOW! Taip pat sakė, kad yra tėvelių, kurie vaikus nori pasiimti per pietus. Bet tai retas atvejis. Žodžiu, kažkokie mes išskirtiniai...
Atsakyti