Sveikos,
puodus turiu visus tris- vienas Berghoff mažas, šito greit termostatas nusimetė, kiti du net nežinau kokie - pirkti spec. puodų parduotuvėje, nebrangūs, bet visi trys geri. Nelabai pagelbėsiu

. Dar vis galvoju kad reiktų puodo troškiniams ar pan. - gal ketaus, bet neprisiruošiu nupirkt...
Dar apie buitį - nusipirkau Miele džiovyklę skalbiniams, tiek kad naudota, tai kelis pataisymus reikėjo daryti

. Bet iš esmės patenkinta - dabar tas metas, kai dar nešildom, namie vėsu, o skalbiu daug - vakare beveik visus dienos rūbus metam skalbt, plius baseino rankšluosčiai ir kt.
Kažkurį čia vakarą sugalvojau mažių nuvešti paplaukiot, šiaip jis savaitgaliais sportuoja su tėčiu. Na ir susidūriau sus situacija, kad negaliu jo vestis pas moteris perrengt. Administratorė pripasakojo, kaip jie gauna pylos, kaip vaikai traumuojami (na maniškis nemanau kad kažką naujo pamatys, nebent mergaitės gėdytųsi jo) na ir t.t. Paskui atėjo dar viena mama su penkiamečiu berniuku. Tai supratau, kad čia tiesiog neverta leisti tų vaikų, kurie patys dar nesusitvarko (nepažįsta skaičių, neranda spintelių, nesugeba atrakinti ar pan.). Na ir tiek tos, kaip nors išgyvensim

. Žodžiu, vakarai laisvi nuo vaikų burelių (bet suaugę turim savo būrelių) , kuo tikrai esu patenkinta.
Dukra pradėjo lankyti tautinius šokius mokykloje, čia nemokamas būrelis, tai gal ir gerai, jei bus smagu jai patrepsėt.
Merginos, o kurios vairuoja/vairavo mašinas su automatine pavarų dėže - jungiat P- parkingą laukdamos prie šviesoforo?
Dar apie dantis - mažius pliumpė pieną kelis metus dienom ir naktim, dantis valos labai prastai, kai galiu namie valau aš, kartai pats - belenkaip, ryte niekada nesivalo. Dantys sveiki, tik ant vieno krūminio nežymus spalvos pakitimas. Dantų būklę lemia genai, higiena, maistas... Sako su gera higiena ir blogais genais galima turėt sveikus dantis. Ir manau jei pieniniai genda, nebūtinai ges nuolatiniai. Dėl silantų - mano dičkei niekas jų nepasiūlė

,o aš pati pamiršau apie tokius. Tai kaip ir nesilantuota liko mergina. Tik su viena mama kalbėjom, kad labai rekia žiūrėti ar po silantais gedimas neprasidėjo, reguliariai lankytis pas odontologus.