Sveikos! (kas sergat, sveikit
), kas sventet, svenciat ir svesit gimtadienius, tiems po
mes siandien turejom vaziuot baliavot i dideli vaikiska gimtadieni, bet kovinuke vakar susirgo. Planuok nepalnaves..
kita savaitgali balius ir kovinukes gimtadienis. Vaziuosim i Panevezi, ten ir pusseseryte vaikai ir vyras pirma karta pamatys (ne per telefona), aplankys, ir atsvesim mano seimos rate kovinukes gimtadieni, ir dar dedes jubiliejuj sudalyvausim. Dabar rerkia tik per savaite pasveikt ir kitiem nesustreikuot.
pretorija, vis pagalvoju apie tave... ir smagu, ir rupesteliu nauju, ir gera, ir sunku bus. visaip ;) ir suprantu tavo toki abejinguma darbui
kai zinai, kad gali pastoti, tada nereikes kuri laika eiti, kai gali sau leisti pasvajoti apie kitokia veikla.
As dabar panasioj stadijoj. Vienas duris pilnai uzdariau , dabar viska galvosiu is naujo. Kolkas cv dar nesiuntinejau (pirma pasidaryti ja reikia
). Antra, dar vaikai sirguliuoja, dar visi bureliai suplanuoti siem mokslo metam, dar man paciai reikia gerokai save pasiremontyoti. Taip kad niekur neskubesiu. Susitvarkysiu visus reikalaus, per ta laika pasiuntinesiu cv, gal i koki poklabi pakvies, gal kas uzkibs. Raminu save, kad viskas ok, bet is prigimties trizniu trizne esu, labai viska imu i sirdi gilaai, labai pergyvenu del visko. Tik is isores visiem atrodaug gal stipri, savim pasitikinti ir pan. Nors, gal taip ir yra. nezinau net...
didysis, jusu atostogos tobulos!!! Tikrai merginos labai suaugusios. Smagu labai uz jus, kad tiaip viska maximum pasiimat is savo laisvalaikio.