Įkraunama...
Įkraunama...

Kovinukai

QUOTE(Pretorija @ 2017 03 02, 21:19)
Is Fb,bet turbut ne tie patys... nes vienur parasiau,kur daug like'u buvo,tai tik kovo galui pasiule doh.gif

Kaip gerai,kad ryt jau penktadienis... kuo toliau,tuo maziau i darba noriu... ir jau tuoj metai,kai dirbu be motyvacijos... atrodo,niekas nepasikeite,bet vat ikvepimo neliko... is dalies ir del to butent dabar nestuma suplanavom... reikia man pertraukos pailset ir pagalvot,ka noriu ateity daryt...

Sivakar vaikams apie leliuka pasakem... tai maze beveik nesureagavo,matyt,iki galo dar ir nepatikejo... o dicke kelis kartus perklause ar tikrai ir tada taip apsidziauge... smile.gif dar echo nuotraukyte parodem,tai bande iziuret kazka ir klausinejo,ar berniukas,ar mergyte cia... ;)

Kaip faina!!! Kad apsidziauge😊 Kada pas genetike ? Ka mamiska nuojauta sako? Atsimenu tu sakei, kad isivaizduot gali rik dukras auginanti..nepasikeite?😀
Ne mini grybukai?
Atsakyti

Sveikos,

nu siaip mano mergaites labai to leliuko norejo ir jau seniai... Vis klausinėjo, kaip jie atsiranda, tai paaiškinom labai lakoniškai, tai po to vis sakydavo, nu mes gi taip norim leliuko, kodėl jis pas mus neateina... Tai vakar, kai sužinojo, džiaugėsi baisiausiai... Mažiukei, tai dzin, emocijų mažai, bet tikiu, kad ji nelabai supranta dar... O vyresnėlė tai visą vakarą tokia susijaudinus buvo, vis klausė, ar toj echo nuotraukytėj leliukas tikras. Tada pradėjo mane labai saugot, viską stengtis pati daryt...sako, mama, tu pailsėk, aš pati :)

pas genetikę kitos savaitės vidury, bet nemanau, kad lytį jau pasakytų...

O aš pati nuojautos nelabai turiu kažkaip... Matyt, kad jau turiu dvi mergaites, tai man atrodo, kad ir kitas vaikas gali būti tik mergaitė... Ir tikrai nebūčiau nieko prieš :) žodžiu, labai džiaugčiausi bet kokios lyties vaikučiu...

Ne mini-grybukai...jie man kovo galui ir pasiūlė, užsikrovę užsakymais...tai radau kitus :)

Atsakyti
QUOTE(Pretorija @ 2017 03 03, 07:58)
<p>Sveikos,
..
</p><p></p><p>Ne mini-grybukai...jie man kovo galui ir pasiūlė, užsikrovę užsakymais...tai radau kitus smile.gif
</p>

O jie man per 3 dienas padare uzsakyma🙂
Pasakys pasakys😉genetikai mato. As su pirmu buvau anksti. Viska isryskino😀
Atsakyti
Sveikos,

Pretorija, labai miela tokia dičkės reakcija.

Aš labai įdomiai dieną praleidau - važiavau su vaikų šokių kolektyvu į koncertą. Turėjau darbo berniukus gaudyti ir skirti, kad nesimuštų blink.gif . Paskui sugalvojau kad duosiu judriausiam savo telefoną -žaidimam parsisiųsti- bet kol prasivalėm vietos jame - atėjo laikas šokti biggrin.gif Apskritai tai geri vaikai, bet reik kažkaip su jais užsiimti, kad iš nuobodulio nesiustų.

Mano pupa šoko kaip pirma pora, tai buvo ašarų per genralinę, bet paskui sušoko visi labai neblogai, tik gale nepavyko šiek tiek... Na ir galiausiai - kai teikė apdovanojimus, vadovė vedėsi maniškę ant scenos, tai mano pupa lūpom rodė bla-bla-bla, kol miestelio seniūnas kalbėjo unsure.gif . Aš dar prieš viską kalbėjau su vadove, paprašiau, kad jos daugiau nestatytų į pirmą porą, na ji labai jaudinasi. O šįkart sušoko ir tik po to atėjo jaudulys, jau po visko unsure.gif .
Atsakyti
Didysis jau foto grazumas!! Pasaka!
O merginos kaip trynukes😀kuri ten kuri?
Ir idegus tu stipriai😀grazu! Neskausmingai idegei?
Atsakyti
Man irgi DidziojoBaisiojo foto fantastiskos... mergaites kokios isauge,grazuoles...

As siandien nusikaliau... puse dienos su mama ir mergaitem po Kaziuka pravaiksciojom. Pasakiau musu naujienas,truputi reakcijos bijojau,kad mazdaug nesakytu,ka cia susigalvojot ar pan. Bet reakcija buvo gera,truputi nustebo,nes neitare,bet viska naturaliai prieme ax.gif dabar jau man ant sirdies ramiau...

Vakare sveciu turejom,neseniai islydejom tik...
Atsakyti
Wicked su 6uoju!! 😘grazuolis sypseniukas uzaugo!!!
Atsakyti

Wicked su 6uoju!! 😘grazuolis sypseniukas uzaugo!!!

ačiū :4u:

šventėm vakar, tokia labai paprasta programa... batutų parkas su dar pora draugų... ir tada namo - picos, tortas... ir vsio takoje...

Atsakyti
Sveikos! (kas sergat, sveikit 4u.gif ), kas sventet, svenciat ir svesit gimtadienius, tiems po oro_buckis.gif birthday.gif 000552.gif clap.gif

mes siandien turejom vaziuot baliavot i dideli vaikiska gimtadieni, bet kovinuke vakar susirgo. Planuok nepalnaves..

kita savaitgali balius ir kovinukes gimtadienis. Vaziuosim i Panevezi, ten ir pusseseryte vaikai ir vyras pirma karta pamatys (ne per telefona), aplankys, ir atsvesim mano seimos rate kovinukes gimtadieni, ir dar dedes jubiliejuj sudalyvausim. Dabar rerkia tik per savaite pasveikt ir kitiem nesustreikuot.

pretorija, vis pagalvoju apie tave... ir smagu, ir rupesteliu nauju, ir gera, ir sunku bus. visaip ;) ir suprantu tavo toki abejinguma darbui smile.gif kai zinai, kad gali pastoti, tada nereikes kuri laika eiti, kai gali sau leisti pasvajoti apie kitokia veikla.
As dabar panasioj stadijoj. Vienas duris pilnai uzdariau , dabar viska galvosiu is naujo. Kolkas cv dar nesiuntinejau (pirma pasidaryti ja reikia biggrin.gif ). Antra, dar vaikai sirguliuoja, dar visi bureliai suplanuoti siem mokslo metam, dar man paciai reikia gerokai save pasiremontyoti. Taip kad niekur neskubesiu. Susitvarkysiu visus reikalaus, per ta laika pasiuntinesiu cv, gal i koki poklabi pakvies, gal kas uzkibs. Raminu save, kad viskas ok, bet is prigimties trizniu trizne esu, labai viska imu i sirdi gilaai, labai pergyvenu del visko. Tik is isores visiem atrodaug gal stipri, savim pasitikinti ir pan. Nors, gal taip ir yra. nezinau net...

didysis, jusu atostogos tobulos!!! Tikrai merginos labai suaugusios. Smagu labai uz jus, kad tiaip viska maximum pasiimat is savo laisvalaikio.
Atsakyti

Labas rytas :4u:

wicked - su gimtadieniu tavo bernužėlį :4u:

vakar kažkokia tinginiavimo diena buvo... namie laiką leidom, truputį pasivaikščiot tik po miškelį buvom išėję... bet po to ir pietų numigau su merginom, ir šiaip visą vakarą labai bloga buvo, tai nieko daugiau ir nesinorėjo daryt...

O kaip reikia namus kuoptis - dabar tik kosmetiškai prasivalom, apsitvarkom ir tiek... Šaldytuvas baisus, reikia atitirpinti, išvalyti, bet aš vis atidėlioju... Sandėliuke kojos nebėra kur padėt - bet ir vėl nerandu tam jėgų ir laiko...

Atsakyti

Sveikos   :4u:

su moters dienas visas   :bis :bis :bis

Aš kątik po vizito Santariškėse pas genetikus. Tai viskas puiku mano leliui, gražiai išmatavo viską, atitinka laiką, visi nosies kauliukai ir kaklo raukšlytės taip, kaip turi būti. Sakė, gražus ir aktyvus vaikiukas :) tai gavau gerų emocijų dozę... :rolleyes:

Lyties nepasakė, sakė dar anksti, galima ką nors netaip nužiūrėti... Tai lauksiu dabar vizito pas savo gydytoją ir echo balandžio antroj pusėj...

Įjungė ir parodė man 3D vaizdą, tai persifotkinau su telefonu jį, turiu labai gražią ir vaizdžią leliuko nuotraukytę, mergaitėms savo parodysiu namie...

VAkar buvo daržely šventė Kaziuko proga. Mano vyresnėlė dainavo, šoko su tautiniais rūbais... Tik vat aš per darbus nespėjau į šventę nuvažiuoti... kaip tyčia :unsure: įlėkiau į salę, kai jau paskutinė daina buvo... Taip gaila, vos neapsiverkiau... Bet vyras buvo, pafilmavo, tai namie pasižiūrėjau visą pasirodymą...

Atsakyti
QUOTE(Pretorija @ 2017 03 08, 14:06)
<p>Sveikos   4u.gif
</p><p></p><p>su moters dienas visas   bis.gif bis.gif bis.gif
</p><p></p><p>Aš kątik po vizito Santariškėse pas genetikus. Tai viskas puiku mano leliui, gražiai išmatavo viską, atitinka laiką, visi nosies kauliukai ir kaklo raukšlytės taip, kaip turi būti. Sakė, gražus ir aktyvus vaikiukas smile.gif tai gavau gerų emocijų dozę... rolleyes.gif
</p><p>Lyties nepasakė, sakė dar anksti, galima ką nors netaip nužiūrėti... Tai lauksiu dabar vizito pas savo gydytoją ir echo balandžio antroj pusėj...
</p><p>Įjungė ir parodė man 3D vaizdą, tai persifotkinau su telefonu jį, turiu labai gražią ir vaizdžią leliuko nuotraukytę, mergaitėms savo parodysiu namie...
</p><p></p><p>VAkar buvo daržely šventė Kaziuko proga. Mano vyresnėlė dainavo, šoko su tautiniais rūbais... Tik vat aš per darbus nespėjau į šventę nuvažiuoti... kaip tyčia unsure.gif įlėkiau į salę, kai jau paskutinė daina buvo... Taip gaila, vos neapsiverkiau... Bet vyras buvo, pafilmavo, tai namie pasižiūrėjau visą pasirodymą...
</p>

Su musu svente visas!!

Kaip smagu , kad viskas puikiai pas genetike!😉kada dabar pas savo eini??

Jautri dabar tu..😊normalu!
Atsakyti