Įkraunama...
Įkraunama...

Kovinukai

QUOTE(Pretorija @ 2017 03 01, 12:27)
<p>Ačiū ačiū už visus sveikinimus... Dėl vaiko lyties, dabar visi aplinkiniai turbūt tikisi, kad būtinai norim berniuko... Nu bet man tai tikrai nesvarbu - tinka bet kas, svarbu sveikas vaikelis smile.gif su mergaite, atrodo, būtų dar paprasčiau, nes viskas aišku ir įprasta...Be to, ir finansiškai mergaitė naudingiau tongue.gif nereikėtų pardavinėti rožinio dviratuko ir pan. biggrin.gif</p>
<p>Vyras sako, kad jam irgi nesvarbu, kas gims, nors lytį sužinot nori labai...gal vistik jam kaip vyrui sūnaus norėtųsi, bet kiek bandau klausti, nesako to ir sako, kad labai faina būtų mergaitė... Nu bet  trijų vaikų norėjome dar tada, kai nei vieno nebuvo :rolleyes:tad kas jau gavosi, tuo būsim patenkinti smile.gif svarbu, kad sėkmingai išnešiočiau ir pagimdyčiau...</p>
<p> </p>
<p>Vat tik juokauju, kad kelis mėnesius per vėlai susiplanavom...turėtumėm prioritetą mokyklai kaip daugiavaikė šeima biggrin.gif</p>
<p> </p>
<p>Labai nervinausi vakar prieš vizitą pas gydytoją, nes nieko nežinojau, ar gerai ten viskas vystosi, pirmą ir paskutinę echo turėjau dar prieš savo kelionę į kalnus, ir tada dar širdelės nesimatė... Aišku, gi ir slidinėjau besilaukdama... Gydytojos atsiklausiau - sakė, jei tik nori - slidinėk, tik atsargiai, nesileisk nuo juodų trasų, kad traumos negautum... Nes tolkio laiko vaisiui mano kritimai nelabai pavojingi būtų, bet blogiau būtų, jei traumą patirčiau, reikėtų kažką gipsuot, narkozę daryt ar pan. Bet tfu tfu tfu, nei karto net nekritau.... O vakar kai atėjau pas gydytoją, pasisveikinimas buvo - kaip gyvena kalnų slidininkė? biggrin.gif</p>
<p>Toks palengvėjimas apėmė, kai pamačiau echo gražiai judantį ir laiką atitinkantį vaikiuką... Dar jei genetikai po savaitės pasakys, kad viskas gerai, tada bus dar ramiau...Nors vakar ir tą sprando raukšlytę pamatavo, viskas gerai, nebuvo prie ko prikibt...Dar pati netikiu, tiesą sakant, nors jau pirmas trimestras į pabaigą...Darbe dar norėčiau nuslėpt kokį mėnesį... kol kas niekas lyg kreivai nežiūri hmm.gif</p>
<p> </p>
<p>Tikiuosi, tavo pupai greit viskas susitvarkys, atsistatys ir vėl galės sportuoti ir daryti viską, kaip visuomet... Beje, į mokyklą keliauja ar dar ne?</p>
<p>Ir labai linkiu, kad su draudimu gerai išsispręstų reikalai. Matosi, kad bando išsisukti nuo išmokos, sugalvodami kvailus pasiteisinimus... Bet jei kovosit iki galo, manau, savo pasieksit...
 </p>

įsivaizduoju, kad su mergaite viskas paprasčiau būtų, nes viskas žinoma, bet taip - svarbu sveikas vaikutis smile.gif linkiu ir iš genetikų gerų žinių!

Maniškė į mokyklą eina, nes nu ką jai veikt namie ir lauke siunta smile.gif tarsi nieko nebūtų buvę tik sakė gumbą skauda nu bet čia normalu.
Atsakyti
QUOTE(DidyšišBaišušiš @ 2017 03 01, 13:09)
Sveikos gyvos smile.gif

Oooooo kokios žinios! Sveikinimai, Pretorija! Kaip smagu! Ko norėtum trečios pupos ar berniuko?
Ir dar sveikinimai su pirma vieta! O reakcija nors ir ne visai gal natūrali vaiko nu bet gi vaikas ji tad nesinervink ir džiaukis rezultatais!

Cerina, pavėluoti bet nuoširdūs sveikinimai 6 gimdienio proga!

Kiipshiuke, kaip ten su darbu?

Aš užsikasus mažumėle darbuose. Ir to miego kažkaip trūksta. Jau laukiu savaitgalio.
smegenų sutrenkimo lyg ir nebuvo bent jau gydytojai nieko nesakė ir šiaip paskui nei vėmė nieko. Po nelaimingo atsitikimo kompiuterinę tomografiją darė, tai sakė, kad su galva viskas tvarkoj. Ir šiais jos savijauta tai tikrai puiki ir nori ji eit į treniruotes nu bet gydytoja apribojo veiklą dėl visa ko. Palauksim pirmadienio kai eisim pas okulistą ir neurologą. Žiūrėsim ką jie pasakys. Šiandien siūlus išims iš galvos smile.gif Ir antibų paskutinė diena.
paskutinė iš draudimo nesąmonė buvo išgirsta ta, kad medicininiame išraše turėjo būti įrašyta, kad vaikui buvo reikalingas lydintis asmuo. Kadangi šito įrašyta nėra, tai jie bilietų nekompensuos. Įdomu kaip jie įsivaizduoja 8-metį vaiką būnantį vieną Tailando ligoninėje, o paskui su trim lėktuvais grįžtantį namo biggrin.gif Nu idiotai! šiaip ar taip susirinkom sąskaitas ir bandysim teikt jiems apmokėjimui. Jei ir toliau tokias nesąmones rašys, tai reikės bandyt į Lietuvos banką kreiptis, nes jis priežiūrą vykdo šitų reikalų. Na ir dar, aišku, antireklamą per visur paskleist kiek tik įmanoma. Nu žiauriai pikta. Ir tai ERGO draudimas

Taip drauge sake, kad kreipti i ta prieziura.Man labai idomu ar medikai daro tokius irasus, kad reikia lydincio asmens. Cia ne medicina ,cia jau zmogiskas supratimas. Man rodos yra istatymas nepalikt vaiku vienu iki 12m blink.gif
Aciu uz sveikinimus!
Atsakyti
QUOTE(cerina @ 2017 03 01, 14:12)
Taip drauge sake, kad kreipti i ta prieziura.Man labai idomu ar medikai daro tokius irasus, kad reikia lydincio asmens. Cia ne medicina ,cia jau zmogiskas supratimas. Man rodos yra istatymas nepalikt vaiku vienu iki 12m blink.gif
Aciu uz sveikinimus!

deja, bet draudimas matyt, kai kalba sukasi apie išmokas, žmogiškumą pamiršta. Su vaikų teisėm jau šnekėjau dėl to vaiko palikimo vieno, tai sakė, kad Lietuvoje kol kas dar nėra reglamentuota kokio amžiaus vaiką gali palikt vieną, o be to vaikui būnant užsienyje, jį gina tos užsienio šalies teisės aktai. Taigi reikia žiūrėti kaip Tailande reglamentuojama vaiko priežiūra smile.gif
Atsakyti
Pretorija, sveikinimai!!! Net siurpuliukai nubego.. tokie mieli. Kiek dziugsmo! Bus pilni pilni namai ;) Linkiu lengvo nesiojimo .

o as siandien uzbaigiau viska. atsisveikinau. tiesa, su nebloga iseitine. jei kam reikia darbinyko, sakykit ;)
Atsakyti
QUOTE(Kiipshiuke @ 2017 03 01, 21:13)
Pretorija, sveikinimai!!! Net siurpuliukai nubego.. tokie mieli. Kiek dziugsmo! Bus pilni pilni namai ;) Linkiu lengvo nesiojimo .
o as siandien uzbaigiau viska. atsisveikinau. tiesa, su nebloga iseitine. jei kam reikia darbinyko, sakykit ;)

O kodel isejei?😉
Atsakyti

Sveikos :4u:

ar keliausit savaitgalį į Kaziuką? Aš tai galvoju su merginom nuvažiuot kurią dieną, jei oras bus geras... aišku, nelabai noriu ten kažką pirkti, nes kainos būna iškeltos. bet pasivaikščiot visai smagu...

Atsakyti

ar keliausit savaitgalį į Kaziuką? Aš tai galvoju su merginom nuvažiuot kurią dieną, jei oras bus geras...

aš tai galvoju, gal ryt... kol dar nebus žmonių minios... pažiūrėt... iš namų išlįst...

Atsakyti
QUOTE(Pretorija @ 2017 03 02, 12:49)
<p>Sveikos 4u.gif
</p><p></p><p>ar keliausit savaitgalį į Kaziuką? Aš tai galvoju su merginom nuvažiuot kurią dieną, jei oras bus geras... aišku, nelabai noriu ten kažką pirkti, nes kainos būna iškeltos. bet pasivaikščiot visai smagu...
</p>

Mums tai teks 😀nupirkau i spektakliuka menu spaustuvej bilietus. Sekmadieni. Tai truputi pajusim ir muges😂
Atsakyti

Šiandien išsiuntinėjau kvietimus į dičkės gimtadienį, kitą šeštadienį švęsim. Užsakiau spalvotų grybukų. Tortą ilgai svarsčiau iš kur užsakinėt, bet susigriebiau, kad mano draugė pradėjo juos kepti, tai iš jos užsakiau - žinosiu, kad sveikas ir skanus bus...Dičkei mano nereikia tų cukrinių papuošimų,jai bus gerai bet koks tortas, tik kad būtų medaus tortas, nes tik tokio skonio tevalgo :B

Pasiimsiu mamadienį kitą penktadienį, kad mišrainių į krepšelius prigamint, dar kokių užkandžiukų, ten vietoj picų užsakysim ir bus gerai :)

Atsakyti
Sveikos,

Cerina, jau pavėluotai, bet sveikinu!

Pretorija, sveikinimai su nauju džiaugsmu smile.gif .

Didysis, pakovokit su draudimu. Mes visada LD draudžiam, bet kelionėse neteko patikrinti (tpfu*3) manau visi draudimai vengia mokėti, nors su vaikų traumom Lt viskas gerai, visas išmokas gavom.

Nežinau kieno mintis buvo apie cheminį gimtadienį, bet pasinaudosim, dėkui! Prisižiūrėjau you tube kaip gaminti šlykštukus, lavos lempas, dar su sausu ledu ir t.t., manau visai nesudėtinga ir patiems susiorganizuoti, taigi būsim namie. Kad būtų paprasčiau dar gal picas užsakysim (mano gaminamą maistą tikrai ne visi valgo biggrin.gif ). Tortą vaikai nori iš Mon Ami, su maroni sausainėliais. Šitą tortą visi vaikai valgė per dukros gimtadienį, man net keista buvo.
Nors mažius mano akių uždegimą turi, šiandien namie. Daviau žaisti su krakmolo-vandens mase, jam labai labai patinka.
Atsakyti
QUOTE(sat @ 2017 03 02, 16:09)
Sveikos,

Cerina, jau pavėluotai, bet sveikinu!

Pretorija, sveikinimai su nauju džiaugsmu smile.gif .

Didysis, pakovokit su draudimu. Mes visada LD draudžiam, bet kelionėse neteko patikrinti (tpfu*3) manau visi draudimai vengia mokėti, nors su vaikų traumom Lt viskas gerai, visas išmokas gavom.

Nežinau kieno mintis buvo apie cheminį gimtadienį, bet pasinaudosim, dėkui! Prisižiūrėjau you tube kaip gaminti šlykštukus, lavos lempas, dar su sausu ledu ir t.t., manau visai nesudėtinga ir patiems susiorganizuoti, taigi būsim namie. Kad būtų paprasčiau dar gal picas užsakysim (mano gaminamą maistą tikrai ne visi valgo biggrin.gif ). Tortą vaikai nori iš Mon Ami, su maroni sausainėliais. Šitą tortą visi vaikai valgė per dukros gimtadienį, man net keista buvo.
Nors mažius mano akių uždegimą turi, šiandien namie. Daviau žaisti su krakmolo-vandens mase, jam labai labai patinka.

Aciu!
O koks smagus gmtd nusimato😃
Pretorija is fb tie grybukai? As buvau uzsakius gimtadieniui. Patiko vaikams😊
Atsakyti
QUOTE(cerina @ 2017 03 02, 16:18)
Pretorija is fb tie grybukai? As buvau uzsakius gimtadieniui. Patiko vaikams😊

Is Fb,bet turbut ne tie patys... nes vienur parasiau,kur daug like'u buvo,tai tik kovo galui pasiule doh.gif

Kaip gerai,kad ryt jau penktadienis... kuo toliau,tuo maziau i darba noriu... ir jau tuoj metai,kai dirbu be motyvacijos... atrodo,niekas nepasikeite,bet vat ikvepimo neliko... is dalies ir del to butent dabar nestuma suplanavom... reikia man pertraukos pailset ir pagalvot,ka noriu ateity daryt...

Sivakar vaikams apie leliuka pasakem... tai maze beveik nesureagavo,matyt,iki galo dar ir nepatikejo... o dicke kelis kartus perklause ar tikrai ir tada taip apsidziauge... smile.gif dar echo nuotraukyte parodem,tai bande iziuret kazka ir klausinejo,ar berniukas,ar mergyte cia... ;)
Atsakyti